Κυριακή 15 Μαΐου 2022

«Διεθνής Αλληλεγγύη για τους αγωνιστές "ελεύθερους πολιορκημένους" στο Αζοφστάλ, από τον δικτάτορα Πούτιν του Ρωσικού ιμπεριαλισμού!»

 


Σχολιάζει ο
Νίκος Κλειτσίκας

 

 

 

(φωτο) η "κυρία" Προκοπένκο, η Εύα Μπράουν του 2022 στην Ιταλική Κρατική Τηλεόραση
«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους,
οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Εντοάρντο Σανγκουινέτι...
 «Ξέπλυμα του Ναζί κοκαϊνομανή... με χρήματα του ελληνικού Λαού!»


Σύζυγοι κι ερωμένες, ως πολλές Εύα Μπράουν, που αποτελούν τα ινδάλματα της "πολιτισμένης" δύσης, του 4ου   Ράιχ (Ευρωπαϊκή Ένωση), σαρώνουν τις τηλεθεάσεις στα αργυρώνητα ΜΜΕ της δύσης με ευρωπαϊκές περιοδείες χρηματοδοτούμενες από τον "φιλάνθρωπο" Σόρος και τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Μάλιστα έγιναν δεκτές ακόμη κι από τον πάπα (βλέπε: Οι σύζυγοι των "αντιστασιακών" Ναζί Αζόφ... συναντούν τον πάπα Μπεργκόλιο!), για να ζητήσουν έλεος, βοήθεια στην απελευθέρωση συζύγων κι εραστών Ναζί των Ταγμάτων Αζόφ.
 
 

Στη φωτογραφία η Ναζί-Τσούλα, η "κυρία" Προκοπένκο, σύζυγος του νεοναζί διοικητή του Αζόφ, που μετά τις κραυγές για ηρωικό θάνατο για τον Ζελένσκι -τώρα εκκλήσεις για να μην συλληφθεί και να εκδοθεί σε τρίτη χώρα, μάλλον τελείωσε η κοκαΐνη των αρουραίων στους υπονόμους Αζοφστάλ.

 

 

 

Ο "Ρωσικός ιμπεριαλισμός" πρόσφερε δεκάδες δυνατότητες να παραδοθούν, αλλά οι κοκαϊνομανείς Ναζί των Αζόφ θα ήθελαν μόνον έναν διάδρομο εξόδου, να τους παραλάβει τρίτη χώρα (ήδη προσφέρθηκαν Ισραήλ και Τουρκία) και να βγουν έξω με τα όπλα στο χέρι, αλλά και χωρίς να αποσύρουν από τις στολές τους τα διακριτικά τους, τα ναζιστικά σύμβολα του θανάτου, ώστε να μετατρέψουν στην πράξη την παράδοσή τους σε νίκη, με τη βοήθεια της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας.
 
Η Ναζί-Τσούλα, η "κυρία" Προκοπένκο δίνει στα ΜΜΕ τις φωτογραφίες του ανθρωπόμορφου κτήνους, του συζύγου της Ντένις Προκοπένκο, Διοικητής του Αζόφ, για τη μεταμόρφωσή του μετά από δύο εβδομάδες πολιορκίας...
 
 

Αλήθεια, ακόμη να οργανωθεί στην αποικία Ελλάδα μια νέα συναυλία αλληλεγγύης, για την "ειρήνη", ώστε να διασωθούν οι Ναζί στο Αζοφστάλ... υπέρ του "ανθρωπισμού";

 

 

 

 

Πως οι φιλάνθρωποι ευρωπαίοι ηγέτες, κόμματα που παλεύουν εναντίον του Ρώσικου ιμπεριαλισμού δέχονται τέτοια απάνθρωπη μεταχείριση για τους έγκλειστους Ναζί, ομήρους του δικτάτορα Πούτιν;

 


 

 

 

 Βίντεο και τίτλος της Ιταλικής Ραδιοτηλεόρασης: «Αποκλειστικά στο Porta a Porta (Ιταλική Κρατική Τηλεόραση) οι σύζυγοι και οι ερωμένες των μαχητών του τάγματος Azov πολιορκημένοι στο χαλυβουργείο ΑζοφστάλΟι γυναίκες κάνουν έκκληση να σώσουν τους συντρόφους τους» (In esclusiva a Porta a Porta le mogli e fidanzate dei combattenti del battaglione Azov assediati nell'acciaieria Azvostal. Le donne lanciano un appello per salvare i loro compagni)

Βέβαια στην Ελλάδα η Κρατική Τηλεόραση προηγήθηκε με αποκλειστικότητα:  «Ξέπλυμα του Ναζί κοκαϊνομανή... με χρήματα του ελληνικού Λαού!»

Ο έρωτας του Μπεργκόλιο για τους Ναζί δεν χορταίνεται,
δεν κρύβεται, δεν χάνεται!
 Οι σύζυγοι των "αντιστασιακών" Ναζί Αζόφ... συναντούν τον πάπα Μπεργκόλιο!


 «Η σκύλα του ναζισμού σε οργασμό... γέννησε μέσα στην "ελληνική" βουλή!»

 «Μέχρι σήμερα, η σφαγή της Οδησσού έχει μείνει ατιμώρητη... Δεν ξεχνάμε, Δεν συγχωρούμε!»

 

 

«Η εποχή που σχετίζεται με την οικοδόμηση
μιας κεντρικής παγκόσμιας τάξης έχει τελειώσει
»

 

Βλαδίμηρος Πούτιν, Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας


 

 

 

 

Ανάρτηση από: http://www.press-gr.com/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP