Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Έγκελς σε Μαρξ, 22 Ιούνη 1869! «Το σύνθημα θα είναι τώρα πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες»...

 



Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

 


 

 

«Οι Διεμφυλικοί (Τρανσέξουαλ) αποτελούν την ψυχή του αμερικανικού έθνους...»
Λευκός Οίκος, Τζο Μπάιντεν,
Πρόεδρος των ΗΠΑ...


 

 

Επιτέλους! Μία ακόμη "εθνική ενότητα"... μαζί με τη δεξιά της αμερικανοκρατίας η Νατοϊκή αριστερά της αμερικανοκρατίας... όλο το διεφθαρμένο ξενόδουλο πολιτικό σύστημα της αποικίας...



Επισημαίνει εύστοχα η Ιωάννα Υψηλάντη Συγκρατείστε, κάθε όνομα, που θα απουσιάσει, σήμερα, από την αίθουσα της Βουλής, ή που θα σηκώσει χεράκι να ψηφίσει αυτό το έκτρωμα!


Εμείς με την πένα του αείμνηστου Θύμιου Παπανικολάου, την καρδιά και ψυχή του "Ρεσάλτο" που έφυγε νωρίς, αλλά άφησε το δικό του "στίγμα"... Είναι να γελάς με κάποιους «αριστερούς» οι οποίοι, εναγωνίως και δολίως, επιχειρούν να «τεκμηριώσουν» το πολιτικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ομοφυλοφιλίας με τους κλασσικούς του μαρξισμού... Είναι να γελάς με κάποιους «αριστερούς» οι οποίοι, εναγωνίως και δολίως, επιχειρούν να «τεκμηριώσουν» το πολιτικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ομοφυλοφιλίας με τους κλασσικούς του μαρξισμού... και την Επιστολή του Friedrich Engels στον Karl Marx για την ομοφυλοφιλία… Μάντσεστερ 22 Ιουνίου 1869

Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»…


 

Επίσης, με τον Άρη Βελουχιώτη... τον "ομόφοβο" ΠρωτοΚαπετάνιο της Αντίστασης! Επίκαιρος όσο ποτέ σήμερα: «Μπορεί ένας κίναιδος δικαστικός να εγγυηθεί στους πολίτες "ανεξάρτητη" δικανική κρίση;»


 

 «Οι ανήθικοι αυτοί που έχουν λερωμένη τιμή, μιλάν για ηθική και συκοφαντούν του κομμουνιστές πώς θα χαλάσουν την οικογένεια. Ξεσκίζουμε τον οχετό της ανηθικότητας, της λέρας των εκμεταλλευτών της φτωχολογιάς. Μετά τον Αλεξανδρή, υπουργό επί της γεωργίας, νέος άσσος της αστικής ηθικής, ο υπουργός δικαιοσύνης. Ο Αβραάμ αποκαλύφθηκε, συλληφθείς επ’ αυτοφώρο με το βουλευτή Αιγίνης Χατζή και με δυο ναύτες στην αγία Παρασκευή. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP