Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Τα μοναρχικά λέπια της ΕΕ και του Μνημονίου



Σε αυτή τη χώρα οι πολιτικοί λωποδύτες έχουν αποθρασυνθεί σε τέτοιο βαθμό που μας δουλεύουν ξετσίπωτα, προσβάλλοντας βάναυσα τη νοημοσύνη μας.
Ακριβέστερα αντιμετωπίζουν τον ελληνικό λαό με τον πήχη της δικής τους απέραντης ηλιθιότητας.
Δεν εξηγείται διαφορετικά οι νεοδημοκράτες από τη μία να ωρύονται, δήθεν, εναντίον του Μνημονίου και από την άλλη να αποδέχονται την οικονομική και πολιτική δικτατορία της τρόικας.
Το χειρότερο, όμως, είναι άλλο: Να ΑΠΑΙΤΟΥΝ και να ψηφίζουν στα όργανα της ΕΕ και την επιβολή και στρατιωτικής δικτατορίας!!!

ΓΙΑΤΙ, αυτός ο νόμος «καταπολέμησης του εξτρεμισμού» είναι οι στρατιωτικές σιδεριές της οικονομικής και πολιτικής δικτατορίας της ΕΕ και των διεθνών κέντρων της νεοταξικής εξουσίας.


Στην Κεντρική Σύνοδο του Συμβουλίου της Ευρώπης υπερψηφίστηκε αυτός ο ευρωτρομονόμος από τους βουλευτές της ΝΔ.

Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος πρωτοστάτησε στις «διαδικασίες», ζητώντας από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
«να προχωρήσει χωρίς άλλες καθυστερήσεις και με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στη θεσμοθέτηση των απαιτούμενων ρυθμίσεων ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί εάν και όταν χρειαστεί η "ρήτρα αλληλεγγύης"».

Η «ρήτρας αλληλεγγύης» προβλέπεται από τη Συνθήκη της Λισαβόνας για την «αντιμετώπιση τρομοκρατικών επιθέσεων».

Με άλλα λόγια, η ΝΔ ζήτησε να ενεργοποιηθεί το πλέγμα της καταστολής που έχει προβλέψει η ΕΕ για να χτυπήσει το λαϊκό κίνημα, συμπεριλαμβανομένων και των στρατιωτικών μέσων, με πρόσχημα την πρόληψη και την καταπολέμηση δήθεν της «τρομοκρατίας». Αυτό υπονοούν ευθέως οι όροι «πρόληψη τρομοκρατικής απειλής» και «προστασία των δημοκρατικών θεσμών», με δεδομένο τον ορισμό της «τρομοκρατίας» που δίνει η ΕΕ στον αντιδραστικό «ευρωτρομονόμο».

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Στο συγκεκριμένο νομικό κείμενο, σαν «τρομοκρατία» ορίζεται το σύνολο των εκ προθέσεως πράξεων που «είναι δυνατόν να προσβάλουν σοβαρά χώρα ή διεθνή οργανισμό».


Εδώ μπορούν να χωρέσουν διαδηλώσεις και άλλες κινητοποιήσεις.

Οι πράξεις αυτές, σύμφωνα με τον «ευρωτρομονόμο», ξεκινάνε από το «σοβαρό εκφοβισμό του πληθυσμού» και κλιμακώνονται στην «αποσταθεροποίηση ή καταστροφή των πολιτικών, συνταγματικών ή οικονομικών δομών». Εδώ χωράει μια απεργία, ένας αποκλεισμός δρόμου κ.ά.


Με πρόσχημα, λοιπόν, την «καταπολέμηση του εξτρεμισμού» ψηφίστηκαν, χθες, και από του νεοδημοκράτες και οι στρατιωτικές μορφές της οικονομικής και πολιτικής δικτατορίας των ευρωπαϊκών και διεθνών μηχανισμών του κεφαλαίου και της Νέας Τάξης.

Οι ευρωβουλευτές, ανδρείκελα της νεοταξικής χούντας ψήφισαν:


α) Περιορισμούς στην «ελευθερία του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι με άλλους».

Τα στοιχειωδέστατα αυτά δημοκρατικά δικαιώματα στο εξής θα μπορεί να αναστέλλονται για να διασφαλιστεί «η πρόληψη της διασάλευσης της τάξης ή εγκληματικών πράξεων, η προστασία της ηθικής (!!!!!) και η προστασία των δικαιωμάτων των άλλων».


Η δικτατορία, λοιπόν, των οργάνων της ΕΕ θα μας ορίζει το τι είναι «δημοκρατικό δικαίωμα», το πώς εννοεί τη «διασάλευση της τάξης», το είναι «ηθική» και το πώς …θα τρώμε και τι θα …τρώμε!!!

β). Περιλαμβάνονται επίσης απαγορεύσεις στη λειτουργία ακόμα και πολιτικών κομμάτων, αφού καλούνται τα κράτη να εξασφαλίσουν ότι «τα μέτρα που περιορίζουν ή απαγορεύουν τις δραστηριότητες των εξτρεμιστικών πολιτικών κομμάτων είναι σύμφωνα με τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου».

γ). Γίνεται ανοιχτή σύνδεση με την οικονομική κρίση για τη θωράκιση του συστήματος απέναντι στις λαϊκές αντιστάσεις και για το λόγο αυτό καλούνται τα κράτη – μέλη να μελετήσουν «τις επιπτώσεις της τρέχουσας οικονομικής κρίσης στον εξτρεμισμό».


δ). Σε ειδική αναφορά για την Ελλάδα επισημαίνεται ότι «αναφερόμαστε, κυρίως, στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης (…) ή για διαδηλώσεις και αναταραχές που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων το 2009».


ΕΔΩ πλέον σαφέστατα και θρασύτατα ενοχοποιούνται οι αντιστάσεις του ελληνικού λαού κατά του εφιάλτη της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης, κατά της γενοκτονίας μας και του εθνικού μας αφανισμού, κατά της κυβέρνησης των ανδρεικέλων-πρακτόρων τους.

Πρωτοστατεί η ΝΔ στο να συμπληρωθεί και επενδυθεί η οικονομική και πολιτική δικτατορία της ΕΕ και της τρόικας με το στρατιωτικό της ισοδύναμο, με τα μοναρχικά λέπια της καταστολής και δημοκοπεί για το …Μνημόνιο.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4995

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP