Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Η Ελλάδα μετατρέπεται ΚΑΙ σε ισλαμική ΑΠΟΙΚΙΑ…


Έχουμε αναλύσει πολλές φορές το ΓΙΑΤΙ οι εισβολές λαθρομεταναστών (με το κομψό λεκτικό περιτύλιγμα «Προσφυγικό») είναι σχεδιασμένες και οργανωμένες.
Σε ένα από τα τελευταία κείμενά μας («Προσφυγική» τραγωδία: Η χαριστική βολή για την Ελλάδα) υπογραμμίζαμε, μεταξύ άλλων:
«Η δουλεμπορία και οι δουλέμποροι είναι έργο και γρανάζια (πράκτορες) του μηχανισμού που σχεδιάζει και οργανώνει την «προσφυγική» ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Τις μετακινήσεις των «προσφύγων», τα ναυάγια και το πνίξιμο των θυμάτων τους.


Η σημερινή, σχεδιασμένη και οργανωμένη «προσφυγική ΤΡΑΓΩΔΙΑ, εκτός των άλλων που αναφέρουμε στα παραπάνω άρθρα, αποσκοπεί και στο ΤΕΛΙΚΟ κτύπημα της χώρας μας: Στη χαριστική βολή!!!
Επιδιώκεται να γίνει η Ελλάδα ΟΧΙ μόνο στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστατών («νεκροταφείο ψυχών»), αλλά μια χώρα ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗ: Ένα αθροιστικό σύνολο από εποικιστικές ζώνες τεραστίων διαστάσεων (γκέτο)…
Το ολοκληρωτικό και τελεσίδικο τελείωμα της Ελλάδας επιδιώκουν…
Αυτήν τη διαδικασία της τελειωτικής εκτέλεσής μας «στρώνουν» με τη σχεδιασμένη ΦΡΙΚΗ των ναυαγίων και των πνιγμών, με την ΥΣΤΕΡΙΑ και ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ της «ανθρωπιστικής» ΕΜΠΟΡΙΑΣ…».

Ολόκληρο το άρθρο εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2016/02/blog-post.html


Διαβάστε και το σημερινό κείμενο του Στάθη που τολμά να διατυπώσει κάποιες αλήθειες που η αριστερά, σχεδόν στο σύνολό της, εξακολουθεί να μη βλέπει ΤΙΠΟΤΑ, στην καλύτερη περίπτωση.

Στη χειρότερη …ευλογεί τις ΕΙΣΒΟΛΕΣ των «προσφύγων» και τη στρατηγική των «ανοικτών συνόρων»: Στρατηγική του υπερεθνικού Ιμπεριαλισμού (Νέα Τάξη)…

Το κείμενο το Στάθη εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2016/02/blog-post_23.html


Σήμερα που τα πράγματα είναι τόσο ορατά, απαστράπτουν, συνεχίζουν οι «αριστεροί», κάθε εκδοχής και απόχρωσης, να μην βλέπουν αυτά που τόσο καθαρά βλέπει ο Στάθης, κολλημένοι στις εμμονές (επαγγελματικές για κάποιους) των «ανοικτών συνόρων» και του ψευτοανθρωπισμού (αστικού ανθρωπισμού).

Εδώ η Ελλάδα οδεύει ταχέως να μετατραπεί σε ισλαμική αποικία και η «αριστερή» χρήσιμη ηλιθιότητα (επιδοτούμενη σε μεγάλο βαθμό) μιλάει ακόμα για «ανοικτά σύνορα».

Από το 2.000 είχαμε επισημάνει και αναλύσει τους κινδύνους από τη στρατηγική των «ανοικτών συνόρων». Ένας από τους στόχους αυτής της στρατηγικής ήταν ο ισλαμικός εποικισμός.

Γράφαμε: «Με τον ισλαμικό εποικισμό επιχειρείται η «αναίμακτη» κατοχή της Ελλάδας και φυσικά η διαίρεσή της. Τα «ανοικτά σύνορα» στα στίφη των ισλαμιστών θα μας οδηγήσουν αύριο σε μια «ομαλή» ισλαμική κατοχή με ό,τι εφιαλτικό αυτό συνεπάγεται…».

Αυτό σήμερα βρίσκεται στην τελική του φάση…

Το πιο μακάβριο: Η φάση αυτή της ισλαμικής εισβολής και κατοχής συμπληρώνει την προτεκταροποίηση της χώρας μας στο 4ο Ράιχ.

Δύο ΚΑΤΟΧΕΣ σε μία συσκευασία: Του 4ου Ράιχ και του Ισλαμισμού…

Θα αναδημοσιεύσουμε ένα απόσπασμα από κείμενό μας δημοσιευμένο το Μάρτιο του 2007. Βρίσκεται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/164.mag


Η Λυδία λίθος

Η Λυδία Λίθος των λόγων είναι η πράξη. Η Λυδία Λίθος του αντινεοταξικού λόγου είναι η θέση που παίρνει ο καθένας απέναντι στην εισβολή αλλοδαπών στην Ελλάδα, ιδιαίτερα απέναντι στη μουσουλμανική «καταιγίδα».

Η προγραμματισμένη, νεοταξική «εισβολή» των αλλοδαπών αποτελεί το εργαλείο, το πρακτικό εργαλείο της αυτοκρατορικής εξουσίας για την άλωση των εθνών, την κατάλυση των κοινωνικών και ιστορικών κατακτήσεων των εργαζομένων, την πολτοποίηση του πολιτισμού και των ιστορικών παραδόσεων, την υπονόμευση του συνεκτικού ιστού της Ορθοδοξίας, την κατάτμιση της Ελλάδας και εργαλείο των εμφύλιων αλληλοσπαραγμών.

Όσοι, λοιπόν μιλούν εναντίον της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης και θορυβούν «πατριωτικά» χωρίς να θέτουν την πολιτική αιχμή των προβλημάτων, δηλαδή χωρίς να στρέφονται πρώτα και κύρια εναντίον του νεοταξικού «εργαλείου» (της αλλοδαπής «εισβολής»), αερολογούν στην καλύτερη περίπτωση και στη χειρότερη αποτελούν τις ιδεολογικές εφεδρείες του καθεστώτος.

Δεν μπορεί να διεξαχθεί αποτελεσματικός αγώνας εναντίον της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Ιμπεριαλιστικής Τάξης (ο καπιταλισμός στη σημερινή υπερεθνική, αυτοκρατορική του μορφή) αν δεν τεθούν επί τάπητος τα «ανοικτά σύνορα»: η «εισβολή» των ξένων και ο εποικισμός.

Οι ίδιες οι ανάγκες και απαιτήσεις του ιμπεριαλισμού στην πλανητική, υπερεθνική του φάση καθορίζουν και επιβάλλουν τη στρατηγική των «ανοικτών συνόρων». Θα σχηματοποιήσω τους στόχους αυτής της στρατηγικής, που αποτελούν και τις μεγάλες απειλές για την Ελλάδα, με τη μορφή των συνοπτικών παρατηρήσεων.

Πρώτη παρατήρηση. Ο πρώτος στόχος αυτής της στρατηγικής του υπερεθνικού κεφαλαίου είναι το ολοκληρωτικό σάρωμα όλων των εργατικών και λαϊκών κατακτήσεων: οικονομικών, κοινωνικών, συνδικαλιστικών, πολιτικών. Και η άλωση της κοινωνικής- ταξικής και εθνικής συνείδησης.

Δεύτερη παρατήρηση. Με τη «μεταναστευτική», οργανωμένη «εισβολή» κατασκευάζονται «μειονότητες» που θα χρησιμοποιηθούν για τη διαίρεση του ελληνικού λαού, την τροφοδότηση εθνικιστικών διχασμών και εν τέλει τον τεμαχισμό του έθνους- κράτους.

Τρίτη παρατήρηση. Με τον ισλαμικό εποικισμό επιχειρείται η «αναίμακτη» κατοχή της Ελλάδας και φυσικά η διαίρεσή της. Τα «ανοικτά σύνορα» στα στίφη των ισλαμιστών θα μας οδηγήσουν αύριο σε μια «ομαλή» ισλαμική κατοχή με ό,τι εφιαλτικό αυτό συνεπάγεται.

Τέταρτη παρατήρηση. Τα ιδεολογήματα του αντιρατσισμού, του αντιεθνικισμού και της πολυποτισμικότητας αποτελούν την κωδικοποίηση αυτής της αυτοκρατορικής, ιμπεριαλιστικής στρατηγικής. Το ιδεολογικό τσιμέντο της νέας καπιταλιστικής τάξης πραγμάτων.

Τελευταία παρατήρηση. Οι λυσσώδεις επιθέσεις εναντίον της Ιστορίας μας, των αγωνιστικών μας παραδόσεων, των συνεκτικών εθνικών μας ιστών ( έθνος, Ορθοδοξία, Παιδεία, οικογένεια κλπ) και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, αποτελούν την πολιτική επιταγή και πρακτική αυτής της εφιαλτικής αυτοκρατορικής στρατηγικής.

Δεν μπορεί, συνεπώς σήμερα να αγωνίζεσαι για τα μεροκάματα, εναντίον της ανεργίας, εναντίον της εκπαιδευτικής «αντιμεταρρύθμισης», εναντίον κάθε κυβερνητικού μέτρου, εναντίον της πολυπολιτισμικότητας (της κοινωνικής και ιστορικής μας αφυδάτωσης), εναντίον της νεοταξικής ισοπέδωσης και πολτοποίησης, δίχως να αναδεικνύεις, να καταγγέλλεις και να αγωνίζεσαι πρακτικά εναντίον των στρατηγικών στόχων του μεγάλου κεφαλαίου.

Δίχως να αποκαλύπτεις το στρατηγικό εργαλείο του νεοταξικού εφιάλτη: Τα «ανοικτά σύνορα» και τον εποικισμό. Και δίχως να καρατομείς τα αυτοκρατορικά ιδεολογήματα του αντιεθνικισμού και του αντιρατσισμού…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP