Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

11 Σεπτέμβρη: Δεν ξεχνάμε τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας των ΗΠΑ.

Η 11η Σεπτέμβρη είναι ημέρα Φρίκης και Μνήμης. Δεν πρέπει να ξεχνιέται. Γι αυτήν την ημέρα έχουμε γράψει άπειρα κείμενα. Αναδημοσιεύουμε το προπέρσινό μας, ως το πλέον συγκεντρωτικό

Ο Αλιέντε κι οι πέριξ αυτού, αποφασίζουν
τελικά να πάρουν τα όπλα ενάντια
στους ιμπεριαλιστές γκάγκστερς
αλλά είναι πια πολύ αργά... 
Δύο σημαδιακά γεγονότα της νεότερης ιστορίας μας αποτυπώνουν, σε όλο το φρικαλέο μέγεθός τους, το μακάβριο, ιμπεριαλιστικό γκανγκστερισμό της αμερικανικής αυτοκρατορίας:
α). 11η Σεπτέμβρη 1973: Οι Αμερικανοί δολοφονούν τον Αλιέντε τον Πρόεδρο της Χιλής και επιβάλουν το αιμοσταγές καθεστώς του Πινοσέτ
β). 11 Σεπτέμβρη 2001:

Το γκρέμισμα των Δίδυμων Πύργων: Η ωμή αμερικανική προβοκάτσια, η οποία αποτελεί το έναυσμα για την κήρυξη ενός δόλιου και σατανικού πολέμου των ΗΠΑ εναντίον ολόκληρου του πλανήτη…

Για την προβοκάτσια των Δίδυμων Πύργων η οποία, μαζί με την προβοκάτσια του Περλ Χάρμπορ, δίνει το στίγμα του ιμπεριαλιστικού γκανγκστερισμού των ΗΠΑ, έχουμε γράψει πάρα πολλά.
Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2635
και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4919



Για την ανατροπή του Αλιέντε και τη επιβολή του αιμοσταγούς καθεστώτος Πινοσέτ (σήμερα κλείνουν 41 χρόνια), πολύ κατατοπιστικά είναι δύο κείμενα του Μπογιόπουλου:


α). Χιλή, πριν από 40 χρόνια... (το περσινό), ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7778

β). Ήταν 11 του Σεπτέμβρη… (το φετινό), ΕΔΩ:
http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/262379,Htan_11_toy_Septemvrh__.html



Μόνο ένα σχόλιο δικό μας: Η τραγωδία της Χιλής απέδειξε, με τον πλέον αιμοσταγή τρόπο, ότι προς το Σοσιαλισμό δεν μπορεί να βαδίσεις με ειρηνικά πειράματα τύπου Αλιέντε. Δεν υπάρχει ειρηνικός δρόμος προς το Σοσιαλισμό, παρά μόνο επαναστατικός (μαρξιστικό αξίωμα)…


Φανταστείτε τώρα την «αριστερή» πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική διαχείρισης του κατοχικού καθεστώτος, που ούτε τη λέξη «Σοσιαλισμός» δεν τολμά να ψελλίσει…

Και εδώ το ιστορικό ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ μπροστά και φτάσαμε τόσο ΠΙΣΩ…

Με το ΣΥΡΙΖΑ ξεκινάμε από το «ΠΙΣΩ» του ΠΑΣΟΚ, για να πάμε ακόμα πιο ΠΙΣΩ, δηλαδή για να θάψουμε κάθε σοσιαλιστική προοπτική…!!!

Για την τρομοκρατική προβοκάτσια των «Δίδυμων Πύργων», όπως είπαμε έχουμε γράψει πάρα πολλά. Και φέτος άρχισαν τα «παπαγαλάκια» του καθεστώτος να αναμασούν την προπαγάνδα των ΗΠΑ. Χαρακτηριστικό είναι το κείμενο του «Ενικού» του Νίκους Χατζηνικολάου, εδώ που γράφει ο Μπογιόπουλος και ο Στάθης:

«Η "μαύρη" επέτειος των Δίδυμων Πύργων»: Αυτούσια αναπαραγωγή της μαύρης προπαγάνδας των ΗΠΑ που πνίγει ΟΛΑ τα ντοκουμέντα που έχουν έρθει στο φως για αυτήν την προβοκάτσια…
http://www.enikos.gr/international/262405,BINTEO-FWTO-H_mayrh_epeteios_twn_Didym.html

Ίσως για αυτό και δεν ασχολήθηκε φέτος ο Νίκος Μπογιόπουλος με το θέμα…

Θεωρούμε σκόπιμο, λοιπόν, μα αναδημοσιεύσουμε ένα μικρό απόσπασμα από το περσινό μας άρθρο:
11η Σεπτέμβρη: Ο «πλάγιος λόγος» εξωραϊσμού της προβοκάτσιας…
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7778



Πολλές «αναλύσεις» φέτος για την 11η Σεπτεμβρίου…

Αυτό που δεσπόζει, σχεδόν σε όλες, είναι ο «πλάγιος λόγος»: Τα μασημένα λόγια, οι μισές αλήθειες…

Οι περισσότερες «αναλύσεις» μένουν στις επιπτώσεις του γεγονότος και παρακάμπτουν την προβοκάτσια. Παρασιωπούν εντελώς τούτο: Το ΠΟΙΟΣ γκρέμισε του Δίδυμους Πύργους…


Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ γεγονός, το πώς γκρεμίστηκαν οι πύργοι και από ΠΟΙΟΥΣ, το παρακάμπτουν, το αφήνουν στο «κενό», έτσι που ο κάθε ένας να το «γεμίσει» με ό,τι θέλει ή με ό,τι σενάριο αιωρείται και κυκλοφορεί από τα Μαντεία της αμερικανικής προπαγάνδας.

Αφήνοντας, βεβαίως, τούτο το «κενό», ουσιαστικά εξωραΐζεις και συγκαλύπτεις ΠΛΑΓΙΩΣ την προβοκάτσια της αμερικανική μπότας, διότι η εύκολο απάντηση είναι η κυρίαρχη και αυτή που μας καταδυναστεύει επί χρόνια: Τους Πύργους τους γκρέμισαν οι «τρομοκράτες»…

Μια απάντηση που ταιριάζει και στα νωθρά μυαλά που αρκούνται σε απλουστεύσεις και δεν θέλουν ΠΟΤΕ να δεχτούν ότι η αμερικανική κακουργία μπορεί να κτυπήσει και μέσα στον τόπο της…

Άλλα, πάλι, κείμενα που ευρέως κυκλοφόρησαν για την 11η του Σεπτέμβρη προχωρούν σε ένα ακόμα βηματάκι συγκάλυψης της προβοκάτσιας, μέσω πονηρών τεχνασμάτων: Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το τι έγινε, το πώς έπεσαν οι Πύργοι και τα λοιπά…

Δηλαδή δεν γνωρίζουμε το ΠΟΙΟΣ διέπραξε το ΕΓΚΛΗΜΑ


Και εδώ αφήνονται ορθάνοικτες οι πόρτες για την «τρομοκρατία» και το χειρότερο: ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ότι αυτή η «τρομοκρατία» και η Αλ Κάιντα είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ των μυστικών υπηρεσιών του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού.

Αυτές οι «ορθάνοικτες πόρτες» καλύπτονται ΑΜΕΣΑ από την προπαγάνδα των αμερικανικών υπηρεσιών και τα ελληνικά «βαποράκια» τους.

Αυτά, σταθερά και συστηματικά υποστηρίζουν ότι πίσω από το έγκλημα της 11ης του Σεπτέμβρη βρίσκεται η ισλαμική τρομοκρατία, δηλαδή ότι η αλ κάιντα και γενικά η «τρομοκρατία» σε όλες τις σύγχρονες ποικιλίες της, είναι ΥΠΑΡΚΤΗ και ΟΧΙ κατασκεύασμα των διεθνών μυστικών υπηρεσιών και των ΜΟΝΩΝ τρομοκρατών του πλανήτη: ΗΠΑ.

Αυτά, λοιπόν, τα αμερικανάκια, πλασάρουν ευφυώς μια νέα παραλλαγή της 11ης του Σεπτέμβρη, που εστιάζει το έγκλημα στην «ανεπάρκεια» και «ηλιθιότητα» του Μπους.

Μας λένε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, του Ισραήλ, αλλά και αραβικών κρατών είχαν προειδοποιήσει τον Μπους για το επικείμενο «τρομοκρατικό» κτύπημα, αλλά αυτός …αδράνησε.

Με πιο απλά λόγια οι μυστικές υπηρεσίες αθωώνονται, το ΕΓΚΛΗΜΑ έγινε από την αλ κάιντα, διότι ο Μπους δεν έλαβε υπόψη του τις «προειδοποιήσεις»!!!

Καλό το παραμύθι για να το καταπίνουν οι ηλίθιοι και τα βρέφη…

ΟΤΑΝ, συνεπώς, μασάμε τα λόγια μας για την 11η του Σεπτέμβρη, όταν δεν μιλάμε ΕΥΘΕΩΣ για αυτήν την τερατώδη προβοκάτσια του αμερικανικού υπέρ-κράτους και των μυστικών υπηρεσιών του, συνειδητά ή ασυνείδητα (οι περισσότεροι συνειδητά) στρώνουμε το έδαφος του ξεπλύματος της αμερικανικής κακουργίας.

Στρώνουμε το έδαφος για να συνεχίζουν οι τρομοκρατικοί μύθοι και να καταγράφουμε τα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ εγκλήματα του πλανητικού φασισμού στα κατασκευασμένα και δαιμονοποιημένα, από τον ίδιον, «τρομοκρατικά σκιάχτρα».

Το ποιος γκρέμισε τους Δίδυμους Πύργους έχει ταυτότητα και δεν είναι «σκοτεινή» και «αόρατη» δύναμη: Είναι η ίδια η αμερικανική κτηνωδία που κατασκευάζει και τα ανάλογα «τρομοκρατικά» πλοκάμια της για να μεταθέτει την κακουργία της εκεί και να δικαιολογεί τα παγκόσμια εγκλήματά της.

ΚΑΜΙΑ άλλη δύναμη, δεν θα μπορούσε να κτυπήσει, με αεροπλάνα, στην καρδιά της Αμερικής.

Αλλά και κανένας Πύργος δεν θα ισοπεδωνόταν με κτύπημα αεροπλάνου. Εδώ έχουν απαντήσει καταλυτικά οι επιστήμονες…

Όποιος πιστεύει τέτοια παραμύθια είναι το λιγότερο βλάκας, αν δεν βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP