Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Άρχισαν οι «έγκυρες» δημοσκοπήσεις…


Το δημοσκοπικό θέατρο αρχίζει να παίζεται πιο συχνά…
Ίσως να ετοιμάζονται για το μεγάλο εκλογικό τσίρκο…
Το δημοσκοπικό θέατρο, όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές, αποτελεί μέρος της συνολικής καθεστωτικής σκηνοθεσίας και έχει όλα τα χαρακτηριστικά (στημένα σκηνικά) που παρατηρούμε και στα σήριαλ της «τρομοκρατίας» και της «διαφθοράς», με κυρίαρχα:


Την παραχάραξη της πραγματικότητας, το «ακατέργαστο», αλλά και «κατεργασμένο» ψεύδος, τις χοντροκομμένες αστειότητες και τα αντιφατικά «ευρήματα»…

Την επιστημονική αξία, αμεροληψία και αντικειμενικότητα των δημοσκοπήσεων τα αποτυπώνει ευφυέστατα ο Αρκάς στο σκίτσο του.

Η νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis απαστράπτει από «αμεροληψία», «αντικειμενικότητα» και αχαλίνωτη πολιτική σκοπιμότητα!!!

Διασώζει μόνο
τις δυνάμεις των Μνημονιακών πυλώνων: Της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης!!!

Δίνει τη ΝΔ στα όρια της αυτοδυναμίας (αυτή ήταν η εντολή), διασώζει το ΣΥΡΙΖΑ με ένα ποσοστό 22,7%(!!!) και πριμοδοτεί την παρακμιακή γελοιότητα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με ποσοστό 7%!!!

Ακόμα και στο ανέκδοτο του Λεβέντη (η απαραίτητη τσόντα) δίνει 4,1%...

Συντηρεί τις «κλασσικές» δυνάμεις των «άκρων» (ΚΚΕ- Χρυσή Αυγή) και εξαφανίζει όλους τους άλλους, καθώς και τα ποσοστά της ΑΠΟΧΗΣ, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα…

Μία δημοσκόπηση που κραυγάζει γοερά ότι εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία…

Αλλά ο Αρκάς τα λέει όλα…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP