Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Πολυτεχνείο: Στο εμπόριο των στημένων πολιτικών σώου…


Ηρωικά(!) μέσα στην καταρρακτώδη
βροχή, αλλά ο φωτογράφος εκεί…


Είναι γνωστό και κουραστικά υπογραμμισμένο ότι το Πολυτεχνείο έγινε προνομιούχα μετοχή στο εκλογικό χρηματιστήριο, στο χρηματιστήριο της κάλπης.
Η λεγόμενη «γενιά του Πολυτεχνείου», στη συντριπτική της πλειοψηφία, εξαργύρωσε σε αυτό το καθεστωτικό χρηματιστήριο ακόμα και το πέρασμά της από την Πατησίων και Στουρνάρη, ακόμα και το βήχα της εναντίον της χούντας.


Μετά την πτώση της χούντας όλοι τρέχανε να καταθέσουν τα πακέτα των «αντιστασιακών» μετοχών τους για να αναρριχηθούν στο μεταδικτατορικό πολιτικό σκηνικό, να εισπράξουν τα εκλογικά λύτρα του σφετερισμού της εξέγερσης του ελληνικού λαού.

Η «γενιά» αυτή των σφετεριστών του Πολυτεχνείου έγινε κυρίαρχη: Το νέο πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο.

Ένα «αριστερό» κατεστημένο που δεν άφησε τίποτα όρθιο.
Ο εκλογικός κρετινισμός «μπολιάστηκε» με το ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ του κύρους των λαϊκών αγώνων και το ψηφοδέλτιο έγινε το «είδωλο» του σφετερισμού…

Το ιστορικό αποτέλεσμα, σήμερα, απαστράπτει: ζούμε τη δικτατορία του 4ου Ράιχ με κυβερνητικά ανδρείκελα τους «αριστερούς» σφετεριστές του Πολυτεχνείου, μια αποικιοκρατικά χούντα, απείρως ποιο ύπουλη, δόλια και εγκληματική από τη χούντα των συνταγματαρχών.

Η «αριστερή» αυτή παράδοση των σφετεριστικών τελετουργικών σώου και του θεάματος εκλογικής αυτό-προβολής και κερδοσκοπίας, μπόλιασε τα πάντα…

Μπόλιασε
και αυτές τις δυνάμεις που «ξεκόλλησαν» οπορτουνιστικά από το μεγάλο κορμό της «αριστερής» καπηλείας, ακριβέστερα: που πετάχτηκαν σαν στημένες λεμονόκουπες από το «αριστερό» κυβερνητικό κατεστημένο, μια και εκπλήρωσαν το ρόλο και του «χρήσιμου ηλίθιου» και του «επαναστατικού» άλλοθι…

Έτσι βλέπουμε και από αυτές τις δυνάμεις τις ίδιες τελετουργικές συνταγές του θεάματος και των «αγωνιστικών» στημένων πολιτικών σώου…

Ο Μανώλης Γλέζος με σηκωμένες γροθιές, μέσα στην βροχή: Ηρωική παράσταση ακραίου εκλογικού κρετινισμού!!!
http://www.enikos.gr/society/545723/ypo-katarraktodi-vroxi-kai-me-ypsomeni-grothia-o-glezos-katethese


Ο Λαφαζάνης και η παρέα του σε πολλές πόζες εκλογικής διαφήμισης…
Θαυμάστε:
http://www.iskra.gr/%ce%b7-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%bd%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%ad%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b5-%ce%b3%ce%b1%cf%81%cf%8d%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bf/




Τι σχέση, βεβαίως, μπορεί να έχουν αυτά τα διαφημιστικά εκλογικά τρικ, τα στημένα σώου, με την επαναστατική φιλοσοφία και την αγωνιστική Ηθική και Πρακτική, μόνο ο Γλέζος και ο Λαφαζάνης γνωρίζουν…

Όταν το ψηφοδέλτιο έχει γίνει η μόνη σου σανίδα σωτηρίας τότε ανάλογα θα είναι και τα πολιτικά σου καραγκιοζιλίκια…

Με την ευκαιρία θα αναδημοσιεύσουμε ένα μικρό μας κείμενο, γραμμένος το 2008, το οποίο απεικονίζει όλη αυτή την υστερία του εκλογικού σφετερισμού.
Μαζί με άλλα βρίσκεται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=18587#18587


Η Ιστορία δεν είναι υστερία


Φέτος το κακό παράγινε με το Πολυτεχνείο. Οι υμνολογικές καπηλείες έχουν πάρει τερατώδεις και ψυχωτικές διαστάσεις.

Οι πάντες,
από τα κόμματα μέχρι τους υπόδουλους «στοχαστές» και τους ποικίλους ιστορικούς ψευδομάρτυρες ανταγωνίζονται παραληρηματικά σε ύμνους και σε ψυχώσεις καπηλείας. Το Πολυτεχνείο υψώθηκε σε χρηματιστηριακό ναό: Σε πιστωτική κάρτα.

Όλοι υστερικά προσπαθούν να διατρανώσουν την «προοδευτικότητά» τους και τα «αριστερά τους αισθήματα αναδεικνύοντας αυτή την πιστωτική κάρτα του ηρωικού αγώνα.

Σε εποχές σήψης και παρακμής αναζητούνται, με πιο μεγάλο «πάθος» πλυντήρια ξεπλύματος. Και οι πλέον παρακμασμένοι είναι αυτοί που μετατρέπουν την Ιστορία σε Υστερία, αναζητώντας ψυχωτικά την κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Το Πολυτεχνείο έχει καταντήσει μια τέτοια κολυμπήθρα για όλον τον πολιτικό κόσμο και κυρίως για τα καθεστωτικά, «αριστερά» παράσιτα, αυτή τη σύγχρονη ιδεολογική και πολιτική χούντα που δεν έχει αφήσει καμιά αγωνιστική ιδέα και αξία άθιχτη και που να μην την έχει βρομίσει, αλλά ταυτόχρονα έχει και τέτοια υστερική αυθάδεια που καπηλεύεται κάθε αγωνιστικό συμβάν και σύμβολο.

Είναι να γελά κανείς, αλλά και να οργίζεται ταυτόχρονα, όταν βλέπει και ακούει όλον αυτόν τον καθεστωτικό, «αριστερό» κόσμο, τους «μεταλλαγμένους» γενίτσαρους της πλανητικής, νεοταξικής κακουργίας να ουρλιάζουν υμνολογικά για τους ηρωικούς αγώνες κατά της χούντας.

Εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε ένα από τα πλέον θλιβερά φαινόμενα της Ιστορίας και σε ένα από αποκρουστικά συμπτώματα της ανθρώπινης ψυχολογίας:

α). Η σημερινή ιδεολογική χούντα που προωθεί αχαλίνωτα τις ιδέες και τις επιδιώξεις της παγκοσμιοποίησης και της ιμπεριαλιστικής αυτοκρατορίας, να σκούζει υμνολογικά για το «έπος» του Πολυτεχνείου.

Αυτοί που ακρωτηρίασαν βάναυσα τις ιδέες και τα μηνύματα του Πολυτεχνείου και κάθε λαϊκού αγώνα, το …υμνολογούν!!!

Αυτοί που ισοπέδωσαν κάθε αγωνιστική ιδέα και παράδοση και «εξόρυξαν» τη «ψυχή» και το όραμα του Πολυτεχνείου το σφετερίζονται και το καπηλεύονται υστερικά.

Τι κοινό σημείο μπορεί να έχουν με το Πολυτεχνείο, με τις ιδέες του και την πρακτική του, τα καθεστωτικά παράσιτα και λαμόγια, καθώς και τα προπαγανδιστικά τους Μαντεία: Οι νεοφιλελεύθεροι σοσιαλδημοκράτες, το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος, το σημερινό ΠΑΣΟΚ, τα «αριστερά» εκτρώματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ και τα κοσμικά ιερατεία και φερέφωνα του Σόρος, κ.λπ;;;

β). Είναι, επίσης, ένα από πιο αποκρουστικά συμπτώματα της ανθρώπινης ψυχολογίας να εξαργυρώνουν την ιστορία τους, όσοι συμμετείχαν στο Πολυτεχνείο, στο χρηματιστήριο των καπιταλιστικών «ομολόγων», να προσκυνάνε την εξουσία, να μεταλλάσσονται σε κατεστημένο και ταυτόχρονα να εμφανίζονται με ισόβιο πιστοποιητικό αριστερών φρονημάτων για την παρελθούσα δράση τους.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι χειρότεροι όλων, ακριβώς γιατί αποτέλεσαν τα «ηθικά αποδεκτά ρούχα» της καθεστωτικής προπαγάνδας. Ήταν αυτοί που με το ηθικό ανάστημα και το κύρος του πρώην αριστερού, έδωσαν το τεκμήριο και το άλλοθι της Νέας Χούντας: Της Νέας Τάξης.

Αφήνω τις στρατιές των τυχοδιωκτών που έσπευσαν και αυτοί να δηλώσουν «συμμετοχή» στο Πολυτεχνείο, χωρίς να έχουν περάσει ούτε απ’ έξω…

Και το άκρων άωτον της γελοιότητας: Και ο Καρατζαφέρης …υμνεί το Πολυτεχνείο!!!


ΟΛΑ αυτά που ζούμε δεν έχουν ΚΑΜΙΑ, απολύτως καμία, σχέση με το Πολυτεχνείο: Τις ιδέες του, την πρακτική του, το χαρακτήρα του και τα μηνύματά του.

Το αντίθετο: Αποτελούν την πλέον μοχθηρή γκριμάτσα της καπηλείας και την πλέον βάναυση και κομπάζουζα κηδεία της ιστορίας του Πολυτεχνείου…


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10870

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP