Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

«Κίνημα Αλλαγής»: Αλλαγή ΑΦΜ!!!

Από Αναγνώστη
Αποτέλεσμα εικόνας για τα  χρεη του ΠΑΣΟΚ
Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ:Ο «Αναγνώστης» θέτει και μια άλλη διάσταση για τη νέα πασοκική φάρσα: Τη μεθόδευση αποφυγής και διαγραφής των τεράστιων πασοκικών χρεών…

Η όλη διαδικασία της δημιουργίας του "νέου φορέα" παρά το ότι πραγματικά φαντάζει σαν σκέτο καραγκιοζιλίκι, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι θέμα πολιτικών διεργασιών, αλλά καθαρώς ποινικών ρυθμίσεων.
Όλοι οι συμμετέχοντες

όχι μόνο στις αρχηγικές εκλογές αλλά ακόμη και σαν μέλη, είναι πολιτικώς πτώματα και δεν έχουν πολλές πιθανότητες άμεσης αξιοποίησης, παρά μόνον σαν τσόντες σε κυβερνήσεις συνεργασίας με την ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βάζουν και "νέα" πρόσωπα μέσα στον φορέα αυτόν (Θεοδωράκη-Δημάρ) για να πείσουν ότι πρόκειται για κάτι νέο και ότι εν πάση περιπτώσει δεν είναι το γνωστό πασόκ.

Αυτό που πρωτίστως μεθοδεύεται με το "νέο" κόμμα είναι η αλλαγή του ΑΦΜ, δηλαδή να αλλάξει το νομικό πρόσωπο, να παρουσιαστεί ένα "νέο" και "καθαρό" "καινούργιο" κόμμα, το οποίο "θα αρχίζει από το μηδέν" με καθαρούς οικονομικούς ισολογισμούς.

Αυτό που πρωτίστως μεθοδεύεται με το "νέο" κόμμα είναι η διαγραφή των πασοκικών χρεών για το ύψος των οποίων δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από πουθενά και φαίνεται ότι κυμαίνονται μεταξύ 120 και 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Με τη μεθόδευση αυτή,
τα χρέη αυτά που έχουν προέλθει από δάνεια και προχρηματοδοτήσεις και για τα οποία έχουν υπογράψει πολλά μεγάλα ονόματα του πασόκ (Παπανδρέου, Βενιζέλος κλπ), θα παραμείνουν στην παλιά "εταιρεία", στο παλιό ΑΦΜ, και κανένας από τους "νέους" κεντροαριστερούς δεν θα γνωρίζει, δεν θα ευθύνεται στο παραμικρό.

Οι άλλοι, οι "υπεύθυνοι", δεν έχουν πλέον καμιά τυπικά ενεργή ανάμειξη ούτε στο ένα ούτε στο άλλο κόμμα, και θα επιδιωχθεί διαδικασία ανάλογη της πτώχευσης των εταιρειών και της παραγραφής των κόκκινων χρεών.


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10890

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP