Κυριακή 21 Απριλίου 2019

21η Απριλίου: Η Μνήμη που δεν πρέπει να σβήσει…


Η ιστορική μνήμη των λαών αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα όπλα τους εναντίον των δυναστών τους. Γι αυτό, σήμερα, το πλανητικό κράτος της Νέας Τάξης (4ο Ράιχ) επιχειρεί, λυσσαλέα, να αποτεφρώσει τις ιστορικές μνήμες ή να τις αλλοιώσει και τις νοθεύσει…
Η ελληνική ιστορία, όπως έχουμε αναλύσει πολλές φορές, έχει μπει στο στόχαστρο των οικονομικών, πολιτικών και δημοσιογραφικών μαφιών της Παγκοσμιοποίησης.


Από αυτήν την επίθεση της αλλοίωσης, παραποίησης και αποτέφρωσης της ιστορικής πραγματικότητας δεν έχει ξεφύγει και η 21η Απριλίου: Η δικτατορία της Χούντας των συνταγματαρχών.

Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτήν την Ιστορική Μνήμη και για ένα άλλο πολύ σημαντικό λόγο: Διότι η δικτατορία των συνταγματαρχών, σε σύγκριση με το σήμερα, αποτυπώνει και έναν μακάβριο μορφασμό της Ιστορίας: Τη δικτατορία του σύγχρονου φασισμού ντυμένη με νέα χρώματα, τα χρώματα των «αριστερών» ανδρεικέλων…

Παραπέμπουμε, συνεπώς, στο περσινό μας κείμενο που αναλύει όλα αυτά και συγκεντρώνει τα πλέον βασικά μας κείμενα για την 21η Απριλίου: «21η Απριλίου: Τα τανκς της χούντας και τα τανκς του 4ου Ράιχ…»

ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.com/2018/04/21-4.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP