Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Με το ψέμα στο στόμα


Με το ψέμα στο στόμα - Media
ΣΤΑΘΗΣ

Η τηλεόραση της ΕΡΤ το έχει τερματίσει.
Δεν υπάρχει Συριζοειδές της δημοσιογραφίας ή άλλο τέτοιου είδους πλάσμα, που να μην προσκαλείται να πιάσει στασίδι στις εκπομπές του καναλιού ολημερίς κι ολονυχτίς.
Οι εκ των ένδον Συριζαίοι
καλούν τους απ’ έξω Συριζαίους να συζητήσουν τα πάντα, όπως τα βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν υπάρχει προηγούμενο απ’ τον καιρό της Χούντας και ύστερα. Το φαινόμενο βεβαίως εξηγείται. Διότι όταν στην ΕΡΤ επικρατούσε η διαχρονική κακκορομαχία ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. υπήρχε πάντα ο «χρήσιμος αριστερός».
Όταν έδιωχναν οι Νεοδημοκράτες τους Πασόκους ο «χρήσιμος αριστερός» έμενε στο απυρόβλητο. Και όταν οι Πασόκοι κατεδίωκαν τους Νεοδημοκράτες ο «χρήσιμος αριστερός» ήταν στήριγμα.
Τώρα οι «χρήσιμοι αριστεροί» που υπηρέτησαν (ή έστω συναγελάζονταν) με τους Πασόκους και τους Νεοδημοκράτες, ανέλαβαν οι ίδιοι τα ηνία, αναπαράγοντας τα προηγούμενα ήθη (όλων) και προσθέτοντας σε αυτά το ηθικό πλεονέκτημα του «Δούλου που έγινε Αφέντης». Αποτέλεσμα: η δικτατορία του αμοραλισμού και της αβάσταχτης προπαγάνδας.
Το γεγονός ότι στην ΕΡΤ εργάζονται αριστεροί που κάνουν με αξιοπρέπεια τη δουλειά τους δεν αλλάζει τα πράγματα. Και πώς να τα αλλάξει; Την ημέρα που ο Τσίπρας επισκέφθηκε τα Σκόπια, η ΕΡΤ μετέδιδε όσα είπε επί εννέα ώρες! Τρεις φορές επανάληψη η μια ομιλία, τρεις φορές η άλλη, τρεις φορές η τρίτη, συν τα αποσπάσματα – πρόκειται μάλλον για παγκόσμιο ρεκόρ.
Παγκόσμιο ρεκόρ βλακείας που τη λούζεται ένα έθνος ολόκληρο.
Αλλά και βλακείας του ΣΥΡΙΖΑ που δεν καταλαβαίνει ότι αυτή η διαρκής προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου, κάνει έξω φρενών τους πάντες.
Η ΕΡΤ θα έχει συνεισφέρει πολύ στην επερχόμενη ήττα της κυβέρνησης… 

 ΠΗΓΗ:
http://www.topontiki.gr/article/317466/me-psema-sto-stoma

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP