Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Τα "τάγματα εφόδου" της εξουσίας

5 ΜΑΪΟΥ 2010 Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .
Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ... ΔΡΑΣΗ ΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ




ΠΑ.ΜΕ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ συνδικάτα εργαζομένων και συνταξιούχων φοιτητές , μαθητές εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, ξεχύθηκαν στους δρόμους της ΑΘήνας και περικύκλωσαν το "Ναό της Δημοκρατίας" τον οποίο τα κόμματα της εξουσίας μαζί με κάποια αριστερά και δεξιά δεκανίκια της αντιπολίτευσης μετέτρεψαν σε ναό της διαφθοράς και του εμπορίου.
Η οργή του λαού εκδηλώθηκε με δύναμη και αποφασιστικότητα, ενώ όπως είχαμε προειδοποιήσει εδώ και μέρες τα "τάγματα εφόδου" της εξουσίας ντυμένα στα μαύρα με κουκούλες και κράνη έκαψαν τράπεζες δημόσια καταστήματα και συνεχίζουν μέχρι στιγμής να σπάνε ότι βρουν μπροστά τους.
Αποτέλεσμα της δράσης αυτών των προβοκατόρων που καμώνονται τους αντιεξουσιαστές και καπηλεύονται τη δίκαιη και αυθόρμητη λαϊκή αγανάκτηση, ήταν να πεθάνουν τρείς συμπολίτες μας που είχαν εγκλωβιστεί στην καιόμενη τράπεζα του ομίλου της Marfin.

Για άλλη μια φορά θα το φωνάξουμε δυνατά,
οι δυνάμεις της εξουσίας δεν βρίσκονται μόνο απέναντι , βρίσκονται δεξιά αριστερά και πίσω απο μια διαδήλωση και σαν σκουλήκια θρασύδειλα προσπαθούν να κάψουν, να σκοτώσουν και στο τέλος να μαγαρίσουν κάθε γνήσια δημοκρατική φωνή.

Όσο και να προσπάθησαν να αμαυρώσουν αυτή την πρωτοφανή εθνική εξέγερση του αθηναϊκού λαού, το μήνυμα διαδόθηκε και το μόνο που τους μένει να κάνουν είναι αυτό που έκανε στο τέλος ο "ομοούσιος" με αυτούς πρώην κυβερνήτης της Αργεντινής μετά την σχεδιασμένη παράδοση της χώρας του στα νύχια του ΔΝΤ.

Αρχικά κήρυξε στρατιωτικό νόμο σε όλη την επικράτεια νομίζοντας ότι θα περιορίσει την ορμή του λαού και θα κάμψει το αυθόρμητο επαναστατικό του φρόνημα.

Το αποτέλεσμα της προδοσίας του ήταν 25.000 νεκροί σε συγκρούσεις και περαιτέρω έξαρση της τυφλής βίας των απελπισμένων που τον ανάγκασαν να φύγει νύχτα με ελικόπτερο απο το προεδρικό μέγαρο.

Δυστυχώς δεν "πονήρεψαν" μόνο οι λαοί από το παράδειγμα της Αργεντινής αλλά και οι δήμιοί της
.

Δεν θα εκπλαγώ αν μέσα στις επόμενες ημέρες κάποια απο τα γειτονικά ανδρείκελα της Αμερικής του ΔΝΤ και της Ε.Ε δημιουργήσουν "σκηνικό πολέμου" ώστε να παιχτεί πιο γρήγορα και άποτελεσματικά η τελευταία πράξη του δράματος που λέγεται "καταστροφή της Ελλάδας".

Η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" όταν θα έχει ξεμπερδέψει για τα καλά με τον πιο "απείθαρχο και αναρχικό" λαό της Ευρώπης (ο χαρακτηρισμός αυτός του ελληνικού λαού ανήκει στον Κίσσινγκερ) ,θα ασχοληθεί με την καθυπόταξη των υπολοίπων Ευρωπαίων πολιτών διαλύοντας την Ε.Ε και το νομισματικό της είδωλο.



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε - Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" ΚΑΙ ΤΗΣ PAX AMERICANA

Για να δείτε και αποκαλυπτικά βίντεο ανοίξτε εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/5-2010.html



Υπάρχουν και άλλα πολλά σχόλια και άρθρα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4479

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP