Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ο ΝΕΟΣ «ΗΓΕΤΗΣ» ΠΡΟ-ΚΑΤ...


Αξίζει τον κόπο, με λίγα λόγια, να δούμε πώς προ-κατασκευάζεται ένας νέος «ηγέτης»..
Θα περιοριστούμε σήμερα στην αναφορά μιας κλασσικής, σύγχρονης, περίπτωσης.
.

Τα συμπεράσματα και για πολλές άλλες, παρελθούσες, βγαίνουν από μόνα τους.
1.- Τον στέλνουμε στη Νέα Υόρκη, εκπαιδεύεται 2-3 χρόνια κι όταν γυρίσει τον παρουσιάζουμε σε δυό ολόκληρες σελίδες, στη ναυαρχίδα των ΜΜΕ, για να μας εκθέσει όσα έμαθε.

Δηλαδή: «Όλος ο κόσμος αλλάζει..Πρέπει να αλλάξει και το ΠΑΣΟΚ..», «Δεν μας ενδιαφέρει το όνομα των Σκοπίων…Μας ενδιαφέρει η οικονομική μας διείσδυση στα Βαλκάνια..», « Το νέο χόμπυ των Ελλήνων είναι ο αντιαμερικανισμός..».

Κι αμέσως "εκλέγεται" Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ, το οποίο μετατρέπεται σε ΠΑ.Εκσυγρονιστικό.Κ.-

2.- Τον διορίζουμε Υπουργό Δημοσίας Τάξεως,«αυτοκτονεί» ο Σάββας Ξηρός, «συλλαμβάνει» την επί 25 χρόνια «γνωστή-άγνωστη» 17η Νοέμβρη, επιβραβεύεται από τις Η.Π.Α. και γίνεται από όλα τα ΜΜΕ, παγκόσμιος ήρωας…Τα οποία όμως ΜΜΕ δεν αναφέρουν λέξη για το χάος στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα που παραμένει «ασύλληπτο» και για την ανασφάλεια του Έλληνα Πολίτη στη δουλειά του, στο σπίτι του, στο δρόμο ακόμη και μέσα στο Υπουργείο του.!

3.- Τον ξαναδιορίζουμε Υπουργό Δημ.Τάξεως, καλεί στο γραφείο του όλους τους «ήρωες» του Δεκέμβρη του 2008 οι οποίοι πλέον γίνονται αρνάκια (χωρίς ποτέ να μάθουμε τι είπαν, τι πήραν και τι έδωσαν..),εξαρθρώνει τους γνωστότατους «ήρωες» του «Επαναστατικού Αγώνα», ξαναγίνεται «σωτήρας» ενώ ταυτόχρονα το χάος σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και στο υπουργικό του γραφείο, παραμένει..» ασύλληπτο».

4.- Τον διορίζουμε Υπουργό Εμπορίου, ταλαιπωρούνται οι φορτηγατζήδες και όλοι Έλληνες δεκαπέντε μέρες, ερήμην του και, ξαφνικά, εμφανίζεται διακριτικά, όταν οι φορτηγατζήες απομονωμένοι και προδομένοι απ’ όλους φτάνουν σε αδιέξοδο.

Καλεί τους Τζωρζάτους και λοιπούς εργατοπατέρες τους στο γραφείο του, σαν ένας «διευκρινιστής» ορισμένων λεπτομερειών, και ω του θαύματος! οι φορτηγατζήδες γίνονται αρνάκια, η μεγάλη ταλαιπωρία μας σταματά αμέσως και ξαναγίνεται σωτήρας.

Χωρίς βέβαια ποτέ να μάθουμε τι είπαν, τι έδωσαν και τι πήραν στο γραφείο του..Και προπάντων γιατί όλες αυτές τις «διευκρινίσεις» δεν τις έδινε τόσον καιρό ο άλλος αρμόδιος Υπουργός..

Δια ταύτα:

Ιδού ο νέος ΗΓΕΤΗΣ που θα σώσει από τη χρεωκοπία την Ελλάδα, όση θα έχει απομείνει και θα την μεταμορφώσει σε μια «ευτυχισμένη» Ευρωπαϊκή Νομαρχία και όλους τους Έλληνες σε «ευτυχισμένους» Ευρωπαίους υπαλλήλους..

3.10.10

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP