Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τα ατσαλένια λέπια του παγκόσμιου φασισμού


Το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα βρίσκεται σε δραματικό αδιέξοδο: Σε μια ολοκληρωτική οικονομική, πολιτική και ηθική κατάρρευση.
Αυτή η κατάρρευση ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δρομολογεί γιγάντια κύματα αντιδράσεων και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ των λαών όλου το κόσμου. Οι λαοί δεν θα αποδεχτούν, ούτε θα υπογράψουν το θάνατό τους…
Το μόνο μέσον άμυνας που διαθέτει ο πλανητικός ιμπεριαλισμός είναι να θωρακιστεί με τα ατσάλινα λέπια του φασισμού. Με τα πλανητικά όργανα μιας ανοικτής ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ: Παγκόσμια διακυβέρνηση, πλανητικά και ευρωπαϊκά όργανα ωμής καταστολής και τα ανάλογα τοπικά προτεκτοράτα.
Ένα ουσιαστικό στρατήγημα αυτών των πλανητικών ατσάλινων λεπιών είναι η Κάρτα του Πολίτη. Το ολοκληρωτικό και το πλέον αποτρόπαιο, ιστορικά, φακέλωμα των λαών και του ανθρώπου: Η υπόταξη και ο θάνατος του Ανθρώπου.

Το στρατηγικό όχημα αυτού του εφιάλτη είναι η πλαστή τρομοκρατία: Δηλαδή η τρομοκρατία που κατασκευάζουν, προωθούν και σκηνοθετούν τα πλανητικά κέντρα εξουσίας και οι μυστικές υπηρεσίες τους.
Η χώρα μας αποτελεί και σε αυτόν τον τομέα τον πιο αδύνατο κρίκο, συνακόλουθα τον «πιλοτικό χώρο» εφαρμογής όλων των νεοταξικών μεθόδων υποδούλωσης και υπόταξης των λαών.

Ήδη η παγκόσμια κρίση εκδηλώνεται εδώ με τα πιο ζοφερά παθολογικά της φαινόμενα και οι δυνάστες της ΕΕ και των ΗΠΑ έχουν «χρήσει» την Ελλάδα σε ρόλο Ιφιγένειας. Δηλαδή στο δοκιμαστή των μακάβριων σχεδιασμών που έχουν για όλους τους λαούς της Ευρώπης και της υφηλίου.

Έχουν, ήδη, επιβάλει μέσω των κυβερνητικών τους ανδρείκελων και των δωσίλογων κομμάτων, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, μια οικονομική και πολιτική δικτατορία, καμουφλαρισμένη με τα «δημοκρατικά» (ακόμα) φύλλα του κοινοβουλευτισμού.

ΟΛΑ τα κόμματα προετοίμασαν του όρους (υλικούς, ιδεολογικούς, πολιτικούς) για την αναίμακτη επιβολή αυτής της δικτατορία της ΕΕ, των ΗΠΑ, των τραπεζών, των «νταβάδων»: Από την αλλοδαπή εισβολή, τα αντιρατσιστικά ιδεολογήματα και την κατεδάφιση των ιστορικών, κοινωνικών και εθνικών ιστών της χώρας μέχρι τη ληστρική εκμετάλλευση του λαού, την ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου, τον παρασιτισμό, την Ιθαγένεια, τον Καλλικράτη και πολλά άλλα (τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά σε πολλά σχετικά κείμενα).

Ξαφνικά έγινε η χώρα μας το «επίκεντρο» της παγκόσμιας κρίσης και παρακμής, κέντρο της παρασιτικής ασυδοσίας, της διαφθοράς, και της τεμπελιάς. Αφού, η Ελλάδα, ετέθη στο επίκεντρο όλων αυτών και με όχημα το χρέος οι ισχυροί του πλανήτη της πέρασαν χειροπέδες: Αποφασίζουν πλέον, άμεσα και ανοικτά δικτατορικά, οι μηχανισμοί της διεθνούς μαφίας του χρήματος, για τα πάντα…

Τώρα μπαίνει σε εφαρμογή η «επένδυση» αυτής της παγκόσμιας δικτατορίας με τα φασιστικά ατσάλινα λέπια: Ολοκληρωτικοί κατασταλτικοί μηχανισμοί, ο «γύψος».

ΤΩΡΑ, αρχίζουν οι πλανητικοί μηχανισμοί των λήσταρχων να κατατάσσουν την Ελλάδα σε «μήτρα» και της «τρομοκρατίας».


Η ξαφνική νεροποντή από «συστημένες» βόμβες αυτό το σχέδιο εξυπηρετεί. Προλειαίνει το έδαφος για την ΕΠΙΒΟΛΗ μιας στυγνής και ανοικτής δικτατορίας των κατασταλτικών μηχανισμών και των διεθνών μυστικών υπηρεσιών, μια ΣΙΩΠΗ και ΑΚΙΝΗΣΙΑ νεκροταφείου.

Η Ελλάδα και εδώ χρησιμοποιείται σαν Ιφιγένεια. Γιατί αυτά τα μακάβρια σχέδια δεν σταματούν εδώ: Επεκτείνονται σε όλες τις χώρες της ΕΕ.




Η Ελλάδα χρησιμοποιείται, ως αφετηρία, όπως και στα οικονομικά ζητήματα (χρεοκοπία, πτώχευση κ.λπ) για να σφυρηλατηθούν τα ατσάλινα λέπια σε όλη την Ευρώπη, στον κόσμο ολόκληρο.

ΗΔΗ, με το σκηνικό των «επιστολών-βομβών» οι ηγέτες της Ευρώπης και ιδιαίτερα τα πρώτα ιμπεριαλιστικά βιολιά μιλούν ΑΝΟΙΚΤΑ για δρακόντεια Ευρωπαϊκά μέτρα ελέγχου και Ασφάλειας!!!

ΤΩΡΑ, μπορεί να αντιληφθεί και ο πλέον βλάκας την πολιτική σκοπιμότητα της πλαστής τρομοκρατίας και ιδιαίτερα το στρατηγικό στόχο αυτής της βλακώδους σκηνοθεσίας των «συστημένων» βομβών, καθώς και το ρόλο των πολιτικών και δημοσιογραφικών πορνών που μας εμπαίζουν τόσο ξετσίπωτα με την «τρομοκρατία» και το θέαμά της…

Η Ελλάδα γίνεται ο πρώτος στόχος και των τρομοκρατικών σκηνοθεσιών διότι εδώ έχουν υλοποιήσει, σε μεγάλο βαθμό, τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας και προωθούν και νέα «συμβόλαια θανάτου».

Αυτή η εφιαλτική κατάσταση μοιραία θα ξεσηκώσει τον ελληνικό λαό. Πρέπει ΤΑΧΙΣΤΑ να περάσουν στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας τα ατσάλινα λέπια.

Ας δώσουμε συνοπτικά το μακάβριο οικονομικό και κοινωνικό πίνακα:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

α).ΟΙ μισθοί μειώθηκαν, το ίδιο και οι συντάξεις και τα δώρα καταργήθηκαν!

β). Το ΦΠΑ ανέβηκε δύο και τρείς φορές και ετοιμάζουν νέα αύξηση.

γ). Η τιμή της βενζίνης διπλασιάστηκε. Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης αυξήθηκε κατά 30% και σχεδιάζουν να την εκτινάξουν στα όρια της τιμής κίνησης!!!

δ). Ανακοινώθηκε αύξηση στην τιμή του ρεύματος κατά 44%!!!


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ


α). Διέλυσαν τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
Πήγαν τον κατώτερο μισθό από τα 740 στα 590 ευρώ και με την «ευέλικτη» και «εκ περιτροπής εργασία» στα 300 και 200 ευρώ.

β). Εκτίναξαν τον πληθωρισμό στο 6% και τάζουν να δώσουν «εφάπαξ» τρεις δεκάρες του ευρώ «βοήθημα» στους γέροντες.

γ).
Πήγαν στα 40 τα χρόνια εργασίας και τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης λίγο πριν το μνήμα.

δ.
Νομοθέτησαν ότι τα επόμενα πενήντα χρόνια (!) οι εργαζόμενοι που θα προλάβουν να συνταξιοδοτηθούν θα πάρουν σύνταξη «τρεις κι εξήντα».

ε). «Απελευθέρωσαν» τις απολύσεις και τους εργοδότες από τις αποζημιώσεις προς εκείνους που απολύουν.

στ).Τίναξαν την ανεργία στο 20%.

ζ).Νομοθέτησαν ακόμα και την ανασφάλιστη εργασία των 15χρονων παιδιών.


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ

α). Ρήμαξαν τη λαϊκή οικογένεια, αλλά βρήκαν και χάρισαν 78 δισ. ευρώ στους τραπεζίτες.

β). Χρεοκόπησαν τον χαμηλόμισθο, αλλά βρήκαν τα κατ' έτος 10 δισ. ευρώ δαπάνες για το ΝΑΤΟ.

γ). Πτώχευσαν τον χαμηλοσυνταξιούχο, αλλά βρήκαν ακόμα 2,5 δισ. ευρώ για να απαλλάξουν από ασφαλιστικές εισφορές τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

δ). Βούλιαξαν τη χώρα στο ΔΝΤ και την ΕΕ , αλλά βρήκαν ακόμα 5 δισ. ευρώ για να κατασκευάζουν οι εφοπλιστές τα πλοία τους στην... Κίνα.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ανωτέρω στοιχεία τα πήραμε από το σημερινό άρθρο (4/11/10) του Νίκου Μπογιόπουλου στο «Ριζοσπάστη».

ΜΕΤΑ από όλα αυτά γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί βιάζονται να μας φορέσουν τις χαλύβδινες χειροπέδες.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ επίσης άμεσα αντιληπτά και τα «χαλύβδινα ψεύδη» των πολιτικών και των δημοσιογράφων, καθώς και το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ θέατρο που παίζουν γύρω από την πλαστή τρομοκρατία…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5090

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP