Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ένας «μπράβος» του ΚΚΕ πήρε τον πέλεκυ…


Όπως ήδη γράψαμε, όταν οι μνήμες εξασθενίζουν και αλλοιώνονται τότε βρικολακιάζουν οι ποικίλοι και πολύχρωμοι πλαστογράφοι της ιστορίας…
Οι πλέον διαβόητοι και θρασύτατοι είναι τα ιδεολογικά και πολιτικά ραχιτικά τέκνα του σταλινισμού: Αυτά προέρχονται από τη μεγάλη Σχολή της πλαστογραφίας, της σοβιετική γραφειοκρατίας.


Είναι γνωστές πλέον
οι σταλινικές παραποιήσεις και οι πλαστογραφίες της Οκτωβριανής Επανάστασης. Ακόμα και μοντάζ φωτογραφιών έκαναν για να εξαλείψουν τους ΜΗ αρεστούς πρωταγωνιστές της Επανάστασης (Τρότσκι)…

Είναι επίσης πασίγνωστο ότι στο Πολυτεχνείο η ηγεσία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με νύχια και με δόντια, αγωνίστηκε για να σπάσει η κατάληψη!!!


Είναι ακόμα γνωστό ότι η «Πανσπουδαστική», στο φύλο 8 (Γενάρης-Φλεβάρης 1974), έγραφε:


"....προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου, τη Τετάρτη, 14 Νοέμβρη, 350 περίπου οργανωμένων πρακτόρων της ΚΥΠ, σύμφωνα με το προβοκατόρικο σχέδιο των Ρουφογάλη - Καραγιαννόπουλου..., ...με σκοπό να προβάλλουν, με κάθε μέσο προβοκάτσιας ή τραμπουκισμού, γελοία και αναρχικά συνθήματα..., ...για να δικαιολογήσουν την επαναφορά του στρατιωτικού νόμου..., ...και ενάντια στη χουντομαρκεζινική κυβέρνηση..." !!!


Αυτοί, λοιπόν,
οι οποίοι αποκάλεσαν την κατάληψη του Πολυτεχνείου το Γενάρη του 1974 (!!!) «προβοκάτσια» και αγωνίστηκαν μέσα στο Πολυτεχνείο για το «σπάσιμο» της Κατάληψης και όταν υπερφαλαγγίστηκαν από τα γεγονότα …ακολούθησαν, ήρθαν κατόπιν να γράψουν την Ιστορία στα κομματικά τους μέτρα και να ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΟΥΝ ασύστολα την Εξέγερση του Νοέμβρη…

Σήμερα,
αφού οι ιστορικές μνήμες έχουν ισοπεδωθεί και αλλοιωθεί αναπαράγουν, τα σταλινικά τέκνα της πλαστογραφίας, και άλλες ψευδολογίες: Αποκαλούν «αντικομμουνιστικό μυστήριο μύθο» αυτά περί «Πανσπουδαστικής»:

«Ένα από τα αγαπημένα θέματα των αντικομμουνιστών είναι το… « μυστήριο του φύλλου Νο 8 της Πανσπουδαστικής» και ο ρόλος της ΚΝΕ στα γεγονότα του Πολυτεχνείου.
Στον Εργατικό Αγώνα σκοπεύαμε να ασχοληθούμε με το θέμα για να ανασκευάσουμε αυτό το μύθο…».


Όποιος διαβάσει το κείμενο του «Εργατικού Αγώνα»
θα βρεθεί μπροστά σε μια αρμαθιά σοφιστειών, αοριστιών, ηθικολογικών μελοδραμάτων για τις θυσίες και τους μάρτυρες κομμουνιστές, αφόρητων ψευδολογιών και συκοφαντικών υπονοουμένων: Τα γνωστά «εργαλεία» της σταλινικής σκέψης και προβοκατορολογίας (όσοι δεν είναι με το ΚΚΕ είναι «αντικομμουνιστές» και όσοι το αμφισβητούν «προβοκάτορες»…).

Το Κείμενο βρίσκεται ΕΔΩ:


http://ergatikosagwnas.gr/EA/index.php/2012-03-12-20-13-03/558--8-


Δεν θα σχολιάσουμε το κείμενο, δεν αξίζει τον κόπο. Έχουμε γράψει τόσα πολλά για το Πολυτεχνείο που κάθε αναγνώστης είναι σε θέση να κρίνει. Εξάλλου σήμερα ο ρόλος του ΚΚΕ έχει αποκαλυφτεί εντελώς και τα γαυγίσματα των «μπράβων» του δεν πείθουν κανένα…


Θα μείνουμε μόνο σε μία παράγραφο του κειμένου, αποκαλυπτική του συνειδητού ΨΕΥΔΟΥΣ και της προβοκατόρικης ΛΟΓΙΚΗΣ του αρθρογράφου:


«Οι μοναδικές «αριστερές» εκδόσεις που κυκλοφορούσαν ελεύθερα επί χούντας ήταν οι Νέοι Στόχοι. Επρόκειτο για εκδόσεις τροτσκιστικού προσανατολισμού! Την ίδια στιγμή που αυτές οι εκδόσεις επιτρέπονταν, η συγκέντρωση άνω των τριών ατόμων αποτελούσε ποινικό αδίκημα, ενώ η δράση των εργατικών σωματείων και των πολιτικών κομμάτων είχε απαγορευτεί».

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ παραποίηση της ιστορικής πραγματικότητας, δόλιος και σαφέστατος υπαινιγμός ότι «Οι Νέοι Στόχοι» ήταν της χούντας, καθώς και «εμβόλιμη» κουτοπονηριά, διότι οι «Νέοι Στόχοι» πετιούνται, έτσι ξεκάρφωτα στο κείμενο, χωρίς να συνδέονται με το πρόβλημα που «αναλύει» ο αρθρογράφος.


Οι «Νέοι Στόχοι» συνδέονται αυθαίρετα και πονηρά γιατί στοχεύουν στο σήμερα, στοχεύουν το ΡΕΣΑΛΤΟ το οποίο αποτελεί την κληρονομιά των «Νέων Στόχων»: Τέτοια σταλινική «εφευρετικότητα»!!!


Το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ και δόλιο ψεύδος:
Οι Νέοι Στόχοι ΔΕΝ ήταν «Οι μοναδικές «αριστερές» εκδόσεις που κυκλοφορούσαν»!!!

Πριν από τους «Νέους Στόχους», 1968-1969, είχαν ξεφυτρώσει εκδοτικοί οίκοι οι οποίοι είχαν σπάσει τη χουντική «νομιμότητα».


Από το 1970-71, που άρχισαν και οι Νέοι Στόχοι», η Αθήνα είχε γεμίσει από μικρούς εκδοτικούς οίκους-στέκια.


Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της «Εστίας» στις 22/11/1971 με τον τίτλο τα «Ερυθρά έντυπα»:


«Είναι, πράγματι, απαράδεκτος η ασυδοσία, η οποία παρατηρείται εις την χώρα μας –και δη υπό καθεστώς εντόνως αντικομμουνιστικόν! Αναφορικώς με την ελευθέραν κυκλοφορίαν πάσης φύσεως κομμουνιστικών εντύπων…

» Χαρακτηριστικόν παράδειγμα, όπου αθορύβως ο κομμουνισμός θέτει δυναμίτιδα εις τα θεμέλια του αστικού καθεστώτος, αποτελεί το εξής γεγονός, το οποίο και σας αναφέρω: Ακριβώς δίπλα της εισόδου ενός των μεγαλυτέρων λειτουργούντων εν Αθήναις φροντιστηρίων, επί της οδού Σόλωνος, όπου φοιτούν εκατοντάδες νέων, που προετοιμάζονται δια τας εισιτηρίους εξετάσεις των Ανωτάτων Σχολών, λειτουργεί βιβλιοπωλείον, επί της προθήκης του οποίου «φιγουράρουν» εν μέσω των εγχειριδίων της Αλγέβρας, Γεωμετρίας, Φυσικής, Χημείας κλπ κατ΄αποκλειστικότητα και τα εξής: Τσε Γκεβάρα: «Πολιτικά Κείμενα», προλογίζει ο Φιντέλ Κάστρο. Περιοδικόν «Νέοι Στόχοι»: Μεταξύ των καθαρώς κομμουνιστικών περιεχομένων του, προηγείται η «Προσφώνηση στην Ένωση κομμουνιστών» υπό των Μαρξ-΄Ενγκελς. Λ. Τρότσκι: «Ιστορία της Ρωσσικής Επαναστάσεως», και πλείστα παρεμφερή…».


Ο «κομμουνιστής» αρθρογράφος, σαν κακέκτυπο του σταλινισμού που είναι, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ όλη αυτήν την αριστερή εκδοτική καταιγίδα και επικεντρώνει μόνο στους «Νέους Στόχους» σαν «οι μοναδικές αριστερές εκδόσεις»: Τέτοια πλαστογράφηση της Ιστορίας…


Πιο αναλυτικά για το εκδοτικό φαινόμενο της εποχής διαβάστε το άρθρο:

«Η κίνηση των ιδεών στα χρόνια της Χούντας»

ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3297


Με τέτοιου είδους συκοφαντικές ψευδολογίες, αφορισμούς, υπονοούμενα και ηθικά δάκρυα επιχειρεί ο άμοιρος «μπράβος» του ΚΚΕ να ανασκευάσει την ιστορία και να συγκαλύψει τις αμαρτίες της ηγεσίες του κόμματός του…


Ξεχνά όμως ένα βασικό: Όποιος σκαλίζει τις ακαθαρσίες του αυτές βρομάνε και πιο πολύ…


Και οι ακαθαρσίες του κόμματός του και του σταλινισμού είναι ΟΓΚΟΙ και βουνά…

Και σήμερα ο ελληνικός λαός τις έχει δει, γι αυτό έχει στείλει το ΚΚΕ στον σκουπιδοτενεκέ…


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7054
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP