Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει να γίνει Αντρέας Παπανδρέου

ΡΕΣΑΛΤΟ: Για τα κουρέλια του ΠΑΣΟΚ η πολιτική ιατρική σηκώνει τα χέρια. Το λόγο έχει πλέον το …γέλιο: Όλοι τους είναι αστείοι…



Στα τελευταία του βρίσκεται το Πασόκ το οποίο έπειτα από την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να δημιουργήσει δικό του πολιτικό φορέα, πρόκειται να χάσει και άλλους ψηφοφόρους οι οποίοι, νομίζοντας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι η μετεμψύχωση του Αντρέα Παπανδρέου, είναι διατεθειμένοι να τον ακολουθήσουν ακόμα και στην κόλαση. Πόσο μάλλον σε ένα καινούριο κόμμα.

Βέβαια έξι βουλευτές του Πασόκ, που...
δεν πιστεύουν στη μετεμψύχωση, ζήτησαν από τον Γιώργο Παπανδρέου να μην προχωρήσει στην ανακοίνωση ίδρυσης του νέου κόμματος αλλά αντίθετα να κατέβουν όλοι μαζί σαν μια καλή παρέα στις εκλογές και στη συνέχεια, αφού μπουν στη βουλή, να οργανώσουν ένα συνέδριο ώστε να ξεκατινιαστούν με την ησυχία τους.

Μάλιστα ο Ανδρέας Λοβέρδος πήγε ένα βήμα παρακάτω και αφού αναπόλησε τα τελευταία πέντε χρόνια όπου έχει ακούσει τόσα μπινελίκια όσα δεν έχει ακούσει σε όλη την υπόλοιπη ζωή του, τόνισε ότι θα ήταν κρίμα να πάνε χαμένα, καταλήγοντας ότι το Πασόκ πρέπει να συνεχίζει να δέχεται μπινελίκια.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και ο Κώστας Σκανδαλίδης ο οποίος σε μια ανοικτή επιστολή προς τον Γιώργο Παπανδρέου του υπενθύμισε ότι το όνομα του, ανήκει στο Πασόκ οπότε αν θελήσει να ιδρύσει νέο κόμμα θα πρέπει να το ιδρύσει, όχι ως Γιώργος Παπανδρέου, αλλά με διαφορετικό όνομα. Σε αντίθετη περίπτωση το Πασόκ θα του κάνει μήνυση για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Από την άλλη, ο Θεόδωρος Πάγκαλος ξεκαθάρισε ότι χεσμένο το έχει και το Πασόκ και τον Γιώργο Παπανδρέου γιατί αυτός πλέον ψηφίζει και στηρίζει Αντώνη Σαμαρά.

Τέλος ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι ένας από αυτούς στους οποίους οφείλουμε την ίδρυση του Πασόκ, τόνισε ότι το κόμμα αποτελεί τη φερέγγυα δύναμη για την πολιτική σταθερότητα της χώρας και δεν υπάρχει ανάγκη για δεύτερη φερέγγυα δύναμη. Γιαυτό κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να μην ιδρύσει δεύτερο φερέγγυο κόμμα. Ένα φερέγγυο κόμμα φτάνει και περισσεύει.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις ο Γιώργος Παπανδρέου το ξανασκέφτεται να γίνει Αντρέας Παπανδρέου. Γιαυτό, αν και έχει κλείσει αίθουσα ξενοδοχείου για την εκδήλωση της δημιουργίας του νέου κόμματος, άφησε την ημερομηνία ανοικτή. Γιατί ακόμα και ο Γιώργος Παπανδρέου, που δεν γνωρίζει και πολλά πράγματα, αντιλαμβάνεται ότι ένα επίθετο δεν φτάνει για να γίνεις ηγέτης. Απαιτούνται και @ρχίƍι@. Γιατί άλλο πολιτικός με @ρχίƍι@ και άλλο @ρχίƍι@ πολιτικός.



Από Τα κουρέλια τραγουδάμε ... ακόμα
http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr/2014/12/blog-post_29.html

Το πήραμε από δω:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/12/blog-post_428.html


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9532

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP