Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Το κόμμα του Βαρουφάκη: «Κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025»

ΟΙΜΟΣ 


  O YΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Τσίπρα Βαρουφάκης, αφού έβαλε τις βάσεις για το πλαστικό χρήμα, υπογράφοντας τα capital controls, προχωρά τώρα (κατ’εντολήν;) στην ίδρυση ενός παγκοσμιοποιητικού κόμματος που όπως εκείνος λέει συγκεκαλυμμένα, «φιλοδοξεί να βάλει τέλος στον «κατακερματισμό στην Ευρώπη».

Η ανακοίνωση του νέου πολιτικού φορέα που θα ανήκει στην «ευρωπαϊκή αριστερά» (σ.σ. Οίμου:της παγκοσμιοποίησης) όπως γράφει το το POLITICO(1) θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου σε θέατρο στο Βερολίνο (πού αλλού)!

Η "ευρωπαϊκή αριστερά" του Βαρουφάκη καταλαβαίνουν όλοι πόσο "αριστερά" θα είναι...

Ο στόχος είναι να ξεκινήσουν την ίδρυση κομμάτων με παγκοσμιοποιητικές αρχές, πρώτα στην Ευρώπη κι ύστερα σε όλο τον κόσμο κι ο Βαρουφάκης κάνει την πρώτη κίνηση...

Το «Κίνημα για την Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025» όπως πρόκειται να είναι το όνομα του ή επί το ευρωπαϊκότερον DIEM 2025 (Democracy in Europe Movement 2025) κατά δήλωσή τους (του Βαρουφάκη των συνεργατών αλλά και των εντολέων του) «έχει ως στόχο να οδηγήσει τους πολίτες της Ευρώπης σε έναν τρίτο δρόμο, μια εναλλακτική οδό (σ.σ. Οίμου: της παγκοσμιοποίησης) ανάμεσα στην επιστροφή στο κλειστό έθνος-κράτος (σ.σ.Οίμου: που η παγκόσμια εξουσία φοβάται όπως ο εξωαποδώ το λιβάνι) και στις αντιδημοκρατικές δομές των σημερινών Ευρωπαϊκών θεσμών».

Μας λέει δηλαδή το γνωστό παραμύθι της ψευτοαριστεράς ότι θα μετατρέψει την ΕΕ σε "μια Ευρώπη των λαών, με ισότιμα κράτη-μέλη που δρουν μέσα σε μια ενιαία αγορά με κοινές αρχές και αξίες" δηλαδή μια Ευρώπη διεθνιστική ένα σκαλοπάτι πρίν το παγκόσμιο κράτος, την παγκόσμια δικτατορία.

Οι λαοί όμως της Ευρώπης και ιδιαίτερα οι Έλληνες γνωρίζουν πια "Βαρουφάκηδες τι σημαίνουν" και δεν πρόκειται να μασήσουν τα άχυρα της παγκοσμιοποίησης που τους προσφέρονται από ψευτοαριστερούς υπαλλήλους της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ)

Σημείωση:
(1).http://www.politico.eu/article/yanis-varoufakis-to-launch-new-political-movement-in-berlin/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP