Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Όχλος Ισλαμιστών κακοποίησε σεξουαλικά γυναίκες στον σταθμό της Κολωνίας


ΦΡΙΚΗ στο σταθμό της Κολωνίας. Εκατοντάδες μανιασμένοι Ισλαμιστές (που εισέβαλαν στη Γερμανία μέσω του «προσφυγικού») επιδόθηκαν σε ένα όργιο σεξουαλικής κακοποίησης, βίας και ληστείας εναντίων των Γερμανίδων, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς…
Αρχικά επιχειρήθηκε η απόκρυψη του γεγονότος.

Επειδή αυτό δεν μπορούσε να γίνει, λόγω της πρωτοφανούς μαζικής ισλαμικής αγριότητας (1000 μαινόμενοι Ισλαμιστές), η είδηση «σουλουπώθηκε» και δόθηκε, όσο ήταν δυνατόν, πιο ουδέτερη: Ότι τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς περίπου 1.000 «άνδρες» επιδόθηκαν σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κλοπές γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Εν μέσω πρωτοχρονιάτικων πυροτεχνημάτων, ένα πλήθος εξαγριωμένων «ανδρών» επιτέθηκαν σεξουαλικά σε φοβισμένες γυναίκες…

Ούτε αυτή η κατασκευή των γεγονότων από τους ελεγκτές της «κοινής γνώμης» τελεσφόρησε. Η αλήθεια ήρθε στο φως.

«Διαβάζουμε από ένα εκτενές ρεπορτάζ στον «Αμέθυστο»:

«Τελικά, η τοπική αστυνομία στην πόλη της Κολωνίας παραδέχθηκε ότι οι επιθέσεις στην περιοχή γύρω από τον περίφημο καθεδρικό ναό της πόλης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με έναν τουλάχιστον καταγεγραμμένο βιασμό, οφείλονταν σε νεοφερμένους "welcome" αραβόφωνους "πρόσφυγες"
Τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Γερμανία για ημέρες προσπαθούσαν να αποφύγουν τον φυλετικό χαρακτήρα των επιθέσεων, και μερικά μάλιστα και αρνήθηκαν ότι στους δράστες υπήρχαν και "πρόσφυγες". Ωστόσο, υπό το βάρος των μαρτύρων, του υλικού από βίντεο και των αποκαλύψεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάγκασαν τους επαγγελματίες ψευταράδες του Τύπου να παραδεχτούν την αλήθεια.
Σύμφωνα με αναφορά της εφημερίδας ‘Kölner Stadt-Anzeiger’, ο όχλος των βαρβάρων αριθμούσε τουλάχιστον 1.000 άτομα. Η έκταση της βίας ήταν άνευ προηγουμένου, και η αστυνομία, όπως έγραψε η εν λόγω εφημερίδα, ανέφερε ότι "σοκαρίστηκε", καθώς ποτέ δεν είχε βιώσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν.
"Πρόκειται περί ενός εγκλήματος σε μια εντελώς νέα διάσταση", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Κολωνίας Wolfgang Albers, προσθέτοντας ότι μια «μια τέτοια εγκληματική δραστηριότητα που διαπράχθηκε στη μέση της πόλης δεν μπορεί να γίνει ανεκτή"».


Ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ εδώ:
http://amethystosbooks.blogspot.gr/2016/01/1000.html


Σήμερα τα γεγονότα έχουν φωτιστεί πλήρως. Και οι γερμανικές αρχές έχουν παραδεχτεί ότι οι δράστες ήταν «πρόσφυγες».

Όπως διαβάζουμε στο ανωτέρω ρεπορτάζ «Ακόμη και η γερμανική έκδοση της λίμπεραλ Huffington Post έγραψε σε άρθρο ότι η αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης είχαν καλύψει σκόπιμα το φυλετικό υπόβαθρο των δραστών, λέγοντας ότι χρειάστηκαν τρεις μέρες για να παραδεχτούν και οι δύο ότι οι “θύτες ήταν μια μεγάλη ομάδα βορειοαφρικανών αιτούντων άσυλο”».

ΟΙ «αντιρατσιστές στην Ελλάδα τι λένε; Ούτε ο υστερικός «φεμινισμός» τους δεν έχει ευαισθητοποιηθεί μπροστά στην άγρια κακοποίηση των Γερμανίδων;


Μάλλον τα θύματα ήταν ξενοφοβικά…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP