Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Άρχισαν οι «μπράβοι» του καθεστώτος να συκοφαντούν τους αγρότες…



Κάθε φορά που οι αγρότες αρχίζουν κινητοποιήσεις ανοίγουν οι κρουνοί της καθεστωτικής προπαγάνδας εναντίον τους…
Πολιτικές και δημοσιογραφικές πόρνες ξερνούν τα ρυπογόνα υγρά του ψεύδους τους, της υποκρισίας και της αθλιότητάς τους.

Αυτά τα παράσιτα ένα έργο μόνο γνωρίζουν:

Να διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, να αραδιάζουν ψεύδη, να απομονώνουν κάποιους μεγάλο-αγρότες τσιφλικάδες, να προβάλλουν τον πλούτο αυτών των στυγνών τσιφλικάδων, ώστε έτσι να διευκολύνονται στη συκοφάντηση ολόκληρου του αγροτικού κόσμου που εξοντώνεται ανηλεώς, βρίσκεται σε μαύρη απελπισία και οδηγείται στο μοναδικό μέσο που του έχει απομείνει για να διεκδικήσει τη ζωή του: Στα μπλόκα!!!

Γι’ αυτό όλοι αυτοί οι αρουραίοι των καθεστωτικών υπονόμων δεν βγάζουν άχνα για την καταστροφή των αγροτών και της αγροτικής οικονομίας μας.

Δεν βγάζουν άχνα για το ολοκληρωτικό ξεκλήρισμά τους.

Δεν βγάζουν άχνα για το γεγονός ότι ολόκληρη η Ελλάδα καταστρέφεται και ισοπεδώνεται σε όλα τα οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά μέτωπα και ο λαός της κατασπαράζεται από τα δωσίλογα και ποικιλόχρωμα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ…

Ένα τέτοιο παράσιτο, υστερικός «μπράβος» του σημιτισμού, είναι και ο Γιώργος Καρελιάς.

Έσπευσε από τους πρώτους να κατασυκοφαντήσει τον αγροτικό κόσμο, αραδιάζοντας βροντερά ψεύδη και παρασιωπώντας τα πάντα: Τα δολοφονικά μέτρα εναντίον των αγροτών στη μνημονιακή εποχή και το γενικό ξεκλήρισμα των αγροτών που προωθούν τα μέτρα της «αριστερής» κυβέρνησης.

Ο ίδιος ο τίτλος του άρθρου, αυτού του ξεφωνημένου σημιτάνθρωπου, είναι αποκαλυπτικός: «Η “εξέγερση” των κακομαθημένων…»

Διαβάστε τις ψευδολογίες και αλχημείες του Καρελιά, εδώ:
http://www.protagon.gr/scripta/editorial/eksegersi-twn-kakomathimenwn-44341032337

Πριν αναφερθούμε στα νέα μέτρα της κυβέρνησης που δίνουν τη χαριστική βολή στον αγροτικό κόσμο, ας συνοψίσουμε τους «άθλους» του Στουρνάρα, τους οποίους παρασιωπά ο δημοσιογράφος της σημιτικής πορνείας…

Με τις ρυθμίσεις Στουρνάρα, η φορολογία του αγρότη τριπλασιάζεται!!!

Π.χ. Ένας αγρότης με εισόδημα 5.000 ευρώ (το συγκεκριμένο εισοδηματικό επίπεδο αφορά στο 70% των αγροτών), με ένα σπίτι στο χωριό 100 τετραγωνικών και με ένα αυτοκίνητο 1.400 κυβικών, πλήρωνε φόρο 548 ευρώ.

Με τις ρυθμίσεις Στουρνάρα και χωρίς να έχει μεταβληθεί κανένα εισοδηματικό ή περιουσιακό δεδομένο, ο ίδιος αγρότης καλείται να πληρώσει στην εφορία φόρο ύψους 1.550 ευρώ! Τρεις φορές πάνω!

Στον τριπλασιασμό αυτό των φόρων πρέπει να προστεθεί η εκτίναξη των εξόδων παραγωγής. Οι τιμές σε λιπάσματα, σπόρους, φυτοφάρμακα έχουν τιναχτεί στα ύψη. Η τιμή του αγροτικού πετρελαίου αυξήθηκε 50%. Η τιμή του αγροτικού ρεύματος αυξήθηκε 157%!.

Και κοντά σε όλα αυτά ο αγρότης έχει να πληρώσει το ένα χαράτσι μετά το άλλο. Εκτός από χαράτσι για τη ΔΕΗ, εκτός από το χαράτσι για το σπίτι, πληρώνει: Χαράτσι για τον ΕΛΓΑ, χαράτσι για τον ΟΓΑ, χαράτσι για την γεώτρηση που θα κάνει, χαράτσι για τη δήλωση καλλιέργειας, ο κτηνοτρόφος καλείται να πληρώσει χαράτσι για τον στάβλο, ακόμα και για την ηλεκτρονική σήμανση των ζώων τους ζητούν χαράτσι!

Αυτά ο Καρελιάς όχι μόνο τα παρασιωπά, αλλά αραδιάζει και ένα σωρό ψεύδη για τις «παροχές» προς τους «κακομαθημένους»…

Τα καινούρια μέτρα της «αριστερής» κυβέρνησης αποτελούν, όπως ήδη είπαμε, τη χαριστική βολή:

• Aχαλίνωτη φοροεπιδρομή στο αγροτικό εισόδημα. Με αύξηση της φορολογίας από το πρώτο €, από 13% σε 20% από 1/1/2016, σε 26% από 1/1/2017 και στη συνέχεια στο 29%.

Με αναδρομική αύξηση από 1/1/2014 στην προκαταβολή φόρου από 27,5% στο 55%, στη συνέχεια στο 75% και τελικά στο 100%.

Με κατάργηση του αφορολόγητου των 12.000 € στις επιδοτήσεις και αποζημιώσεις.

Με την αύξηση στο φόρο πετρελαίου από 66 € ανά χίλια λίτρα, σε 200 € άμεσα και σε 330 € από 1/10/16.

Με αύξηση του ΦΠΑ στο 23% σε όλα τα εφόδια και την απογείωση του κόστους παραγωγής.

Με μονιμοποίηση του ΕΝΦΙΑ και των άλλων χαρατσιών.

Και Όλα αυτά την ώρα που οι εφοπλιστές συνεχίζουν προκλητικά να απολαμβάνουν 59 φοροαπαλλαγές, μια από τις οποίες είναι το αφορολόγητο πετρέλαιο!

Αυτές οι προκλητικές φοροαπαλαγές των εφοπλιστών …διέφυγαν από το «τσουτσέκι» του Σημίτη…


Συνεχίζουμε τα δολοφονικά μέτρα της «αριστερής» κυβέρνησης εναντίον του αγροτικού κόσμου:

• Aντιδραστική αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος, σε βάρος συνταξιούχων και εργαζομένων χωριού και πόλης, με στόχο την πλήρη ανταποδοτικότητα και ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης.

Έτσι, τριπλασιάζονται οι εισφορές στον ΟΓΑ για αγρότη – αγρότισσα – αγροτόπαιδο, που θα πληρώνουν 47 χρόνια χαράτσια (από 20 έως 67 ετών), για να πάρουν ένα ξεροκόμματο (δήθεν σύνταξη)!

• Mε το νέο νόμο για τους Συνεταιρισμούς και με τη χειροτέρευση του υπάρχοντος «Μητρώου Αγροτών» αποκλείονται και ξεκληρίζονται εκατοντάδες χιλιάδες αγρότες…

Όλα αυτά η δημοσιογραφική «αλητεία» τα παρασιωπά και τα παραποιεί…

Αλλά είναι ποτέ δυνατόν οι μοχθηροί «μπράβοι» του νεοφιλελευθερισμού να μιλούν, έστω και στο ελάχιστο, τη γλώσσα της αλήθειας και να στηρίζουν, έστω στο ελάχιστο, τα θύματα των αφεντικών τους;

Το θλιβερό είναι ότι κάποια ιστολόγια, δήθεν αντικαθεστωτικά, αποδέχονται τις «αλήθειες» των καθεστωτικών «μπράβων»…


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10091
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP