Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Οι κομμουνιστές και ο γάμος των ομοφυλοφίλων

Grexit  

Κάποιοι υποτιθέμενοι μαρξιστές και κομμουνιστές κυρίως από το χώρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην προσπάθειά τους να βρουν επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν την στάση τους πάνω στο ζήτημα του γάμου των ομοφυλοφίλων προσπαθούν να δημιουργήσουν την εξής σύγχυση:
Μπερδεύουν το ζήτημα των διώξεων και των διακρίσεων εναναντίον των ομοφυλοφίλων με το ζήτημα της πολιτικής αναγνώρισης (1) του γάμου των ομοφυλοφίλων

και του υποτιθέμενου "δικαιώματος" στον αυτοπροσδιορισμό του φύλου.

Εδώ πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς. Η πολιτική στόχευση του συμφώνου συμβίωσης δηλαδή του γάμου (για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας) αλλά και του ''ακτιβισμού'' της κακιάς ώρας των ΜΚΟ LGBT (που χρηματοδοτούνται γενναιόδωρα από το κεφάλαιο) είναι η εξίσωση των ετερόφυλων ζευγαριών με όλα τα υπόλοιπα και η νομική και πολιτική αναγνώριση του ''δικαιώματος'' στον αυτοπροσδιορισμό του φίλου και ακόμα και στην αλλαγή του βιολογικού φίλου με εγχείρηση.

Οι κύριοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι λοιποί αριστεριστές που μάλιστα κάνουν πολεμική στο ΚΚΕ εδώ(2)και εδώ(3) για την σωστή στάση του πάνω στο ζήτημα, ξεχνούν την εξής τεράστια υλική διαφορά που επιβάλλει την διαφορετική αντιμετώπιση από την κοινωνία των ετερόφυλων ζευγαριών από τα υπόλοιπα: Τα ετερόφυλα ζευγάρια αποτελούν το πρωταρχικό και μοναδικό κύτταρο αναπαραγωγής και ανάπτυξης της κοινωνίας. Τα υπόλοιπα επουδενί δεν διαδραματίζουν κάποιον ανάλογης σημασίας ρόλο αν διαδραματίζουν και κάποιον.


Οι αυτοαποκαλούμενοι κομμουνιστές και δήθεν εκπρόσωποι του ιστορικού υλισμού απαιτούν την εξίσωση και την ίδια αντιμετώπιση εντελώς ανόμοιων πραγμάτων.

Την κεφαλαιώδη διαφορά που αναφέραμε πιο πάνω παριστάνουν ότι δεν την αντιλαμβάνονται ενώ είναι ηλίου φαεινότερη. Κανένα κείμενο από τα δεκάδες που υποστηρίζουν το σύμφωνο συμβίωσης και την υπόλοιπη αντζέντα των LGBT δεν μπαίνει στον κόπο να αναφέρει αυτήν την ''ασήμαντη'' λεπτομέρεια.

Αντίθετα η όλη επιχειρηματολογία τους στηρίζεται στο να μπερδεύουν τις διακρίσεις κατά των ομοφυλοφίλων και τις διάφορες γελοίες δηλώσεις των ακροδεξιών κλόουν τύπου Αμβρόσιου και Χρυσής Αυγής οι οποίοι κερδοσκοπούν πάνω στο ζήτημα για να δημιουργήσουν το δίπολο σκοταδισμός-πρόοδος.

Όποιος δεν είναι υπέρ του Βαλλιανάτου (του ακραιφνή νεοφιλελεύθερου) τσουβαλιάζεται μαζί με τον Άνθιμο.

Το παράδοξο είναι ότι δεν αισθάνονται καμία ανάγκη να απολογηθούν για την ταύτισή τους με το κατοχικό κοινοβούλιο και με όλα τα μνημονιακά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, Λεβέντης και δεκάδες βουλευτές της Ν.Δ).

Μέχρι και η Ντόρα ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης αλλά φαίνεται ότι το να βρίσκεσαι στην ίδια μεριά με όλους τους μνημονιακούς νεοφιλελεύθερους δεν είναι σκοταδισμός…

Και καλά ο Βαλλιανάτος και οι LGBT ΜΚΟ αυτοί μιά ζωή ήταν αγκαλιά με νεοφιλελεύθερους οι κύριοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν προβληματίζονται;

Αυτό το υποτιθέμενο δίπολο σκοταδισμού-προόδου από μαρξιστική σκοπιά είναι εντελώς ψευδεπίγραφο. Καμιά διάκριση εναντίον των ομοφυλοφίλων αλλά και καμία πολιτική αναγνώριση συμφώνων συμβίωσης, γάμων και σίγουρα καμιά αναγνώριση του υποτιθέμενου δικαιώματος στον αυτοπροσδιορισμό του φύλου. Κάποιοι έχουν φτάσει στο σημείο να μας λένε ότι είναι ατομικό δικαίωμα κάποιος να επεμβαίνει με τεχνικά μέσα στο σώμα του για να αλλάξει το βιολογικό του φύλο, για εμάς αυτό είναι απλά αλλοτρίωση.

Οι σεξουαλικές ιδιαιτερότητες του καθενός είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και δεν υπάρχει κανένα σοβαρό επιχείρημα που να μπορεί να αποδείξει ότι επιτελούν κάποια κοινωνική λειτουργία ώστε να υπάρχει η ανάγκη νομικής και πολιτικής αναγνώρισης.

Σε αυτό οι υποστηρικτές της LGBT αντζέντας απαντούν ότι τα διάφορα ζευγάρια θα μπορούν με το σύμφωνο συμβίωσης και το γάμο να αποκτήσουν κληρονομικά διακαιώματα (4)

Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα πια πόσο απέχει η λογική τους από τη μαρξιστική σκέψη.

Γιατί το κέντρο ακριβώς της μαρξιστικής κριτικής στην αστική οικογένεια είναι η σκιά που ρίχνει η ατομική ιδιοκτησία πάνω στην οικογένεια. Όλο το αστικό δίκαιο που αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του γάμου και την υλική συνδιαλλαγή που αλλοιώνει και επηρεάζει αρνητικά την ελεύθερη ένωση δύο ανθρώπων θέλουν να το επεκτείνουν και αυτό το βαπτίζουν αυθαίρετα ατομικό δικαίωμα.

Μέμφονται το ΚΚΕ ότι έχει μείνει στην εποχή του Ένγκελς (5)

Από πότε οι κομμουνιστές θεωρούν τις αναλύσεις του Ένγκελς ξεπερασμένες; Για να δικαιολογήσουν τις ταχυδακτυλουργίες τους έβγαλαν τον Ένγκελς ξεπερασμένο.

Ένα λάθος έκανε το ΚΚΕ στο συγκεκριμένο θέμα κράτησε πολύ χαμηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης.


Από όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη που τηρείται και επίσης η μόνη που οι δανειστές δεν φέρνουν την παραμικρή αντίρρηση.

Το αντίθετο μάλιστα όλοι οι ευρωπαϊστές λένε ότι η Ελλάδα έχει μείνει πολύ πίσω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η LGBT αντζέντα δεν εκπροσωπεί τα άτομα με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις. Όλες αυτές οι οργανώσεις ούτε μαζικές διαδικασίες έχουν, ούτε εκλογικέςς ούτε τίποτα. Είναι ΜΚΟ που όσοι ανακατεύονται κονομάνε χοντρά. Γι' αυτό είναι μονοθεματικές και σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα νεοφιλελεύθερες. Δεν είναι τυχαίο ότι σε μιά εποχή που σε όλο το δυτικό καπιταλισμό που βρίσκεται σε σήψη παίρνονται μόνο αντιδραστικά μέτρα ενώ η αντζέντα αυτή προωθείται γοργά και ψηφίζεται με ευρείες πλειοψηφίες από τα κοινοβούλια.

Η στόχευση είναι όχι μόνο η περαιτέρω αποδόμηση της κοινωνίας και της οικογένειας αλλά και του ίδιου του ατόμου.

Άτομα που βρίσκονται σε σύγχυση ακόμα και για ποιό είναι το φύλο τους είναι πλήρως αλλοτριωμένα για να αντιδράσουν και να αντισταθούν. Αυτό το αντιλαμβάνονται οι πάντες γι' αυτό οι ακροδεξιοί τυχοδιώκτες δημαγωγούν ξέροντας ότι η κοινή γνώμη είναι σε μεγάλο βαθμό εναντίον της LGBT αντζέντας.

Μόνο οι χρήσιμοι ηλίθιοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν το καταλαβαίνουν. Μετά απορούν και προσπαθούν να εξηγήσουν ανεπιτυχώς την άνοδο της ακροδεξιάς πανευρωπαϊκά.


Από αυτοαποκαλούμενους κομμουνιστές που θεωρούν τον Ένγκελς ξεπερασμένο δεν είναι να περιμένει κανείς και πολλά.

Σημειώσεις:


(1) http://www.pandiera.gr/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B7/

(2). http://www.pandiera.gr/%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CF%82/

(3). http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/12/blog-post_761.html

(4). http://vathikokkino.gr/archives/100978

(5). http://www.pandiera.gr/%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CF%82/


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10026
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP