Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ από την (λοιμωξιολόγο) Ολγα Κοσμοπούλου: «Η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας δεν είναι επιστημονικά απαραίτητη...»


H Όλγα Κοσμοπούλου, λοιμωξιολόγος και μέλος της ΟΕΝΓΕ, που πρόσφατα με ανάρτησή της έστειλε μήνυμα ότι οι υγειονομικοί δεν θέλουν χειροκροτήματα, αλλά προσλήψεις, υγειονομικό υλικό εξόφληση των δεδουλευμένων τους από εφημερίες, έκανε την...ακόλουθη ανάρτηση στο facebook σχετικά με το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας:
«Η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν είναι για καλό. Και δεν είναι για τον περιορισμό της επιδημίας. Αν ήθελαν να περιορίσουν την επιδημία

θα έβρισκαν τρόπο να κάνουν εκτεταμένους ελέγχους και να υλοποιήσουν όσα ζητάει η ΟΕΝΓΕ.
Το πρώτο τουλάχιστον, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Έλεος! Ούτως ή άλλως, η τυφλή καραντίνα και η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας δεν είναι επιστημονικά απαραίτητα μέτρα (θα μπορούσε να είναι στοχευμένη καραντίνα είτε για τις ευπαθείς ομάδες είτε για βεβαιωμένες περιπτώσεις μετά από ελέγχους), ειδικά όταν ο πληθυσμός, στην μεγάλη του πλειοψηφία υπακούει ως τώρα στα μέτρα. Είτε η κυβέρνηση το κάνει επειδή βρίσκεται σε πανικό, είτε επειδή με την αφορμή επενδύει στο μέλλον, η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι μια πραγματικά επικίνδυνη εξέλιξη. Πόσω μάλλον, όταν πλήθος εργαζομένων δεν έχει σταματήσει να εργάζεται. Η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.»

Το πήραμε από δω:
https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/03/blog-post_257.html


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11376

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP