Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ του Σόρος, ο Έβρος, οι Γυναίκες του My style rocks και η επιβίωση της χώρας


Του Ηλία Παπαναστασίου

Έχουμε γράψει επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα για την υπονομευτική προσπάθεια του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε κάθε προσπάθεια εθνικής ισχυροποίησης και άμυνας απέναντι στην Τουρκική νεοοθωμανική στρατηγική.
Στρατηγική που τις τελευταίες μέρες προχώρησε στην συστηματική πίεση σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μέσω της προώθησης δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στο χώρο της ελληνικής συνοριογραμμής.


Έχουμε αναφερθεί άπειρες φορές στην αλιτήρια και Λούμπεν συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ, ως του κύριου εκπροσώπου του Κοινωνικού υπονόμου στη χώρα μας δηλαδή του Κοινωνικού Λουμπεναριάτου και των παραφυάδων του.

Όπως και η στάση που τηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες μέρες με τον αρχηγό του να είναι εξαφανισμένος στην ορεινή Γκούρα για τα Κούλουμα (!) προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και θεωρήθηκε «αφύσικη» και «περίεργη».

Όμως κατά τη γνώμη μας δεν είναι ούτε περίεργη ούτε αφύσικη. Βλέπετε, από ένα εθνομηδενιστικό μόρφωμα της Μεταμοντέρνας, Λούμπεν Αριστεράς δεν περιμέναμε διαφορετική αντιμετώπιση ούτε κάποια εθνική στρατηγική «ηρωικού τύπου».

Η μόνη υπερηφάνεια του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ιστορία των Gay Pride Parade δηλαδή όλα τα γελοία κατασκευάσματα της λεγόμενης Gay Υπερηφάνειας και για τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται «υπερήφανος» και «πρωτοπόρος» ως το πρώτο κόμμα που θέσπισε την αλλαγή φύλου στα 15 με νόμο.

Οτιδήποτε άλλο που αφορά πατρίδα, έθνος, κοινωνική τάξη και συλλογικότητες ενάντιες στην Πολιτική Ορθότητα του είναι αλλότριες και εχθρικές.


Ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται εχθρικός απέναντι σε οτιδήποτε εκπροσωπεί την ζωή, την αισιοδοξία ή την ακμή και την ευρωστία. Λατρεύει την παρακμή και την θολότητα του αποσαθρωμένου Λούμπεν ή την ασάφεια του ψευτο-διανοούμενου της παρακμής.

Έχουμε αναφερθεί
δεκάδες φορές στην κατασκευή του Homo Syrizaiikus όμως δεν έχουμε αναφερθεί στην σημερινή ιστορική στιγμή της επίθεσης που δέχεται η χώρα μας μέσω του Νεοθωμανικού επιθετικού σχεδίου σε ένα άλλο σημαντικό θέμα, αυτό της ισότητας των δυο φύλων στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς.

Ισότητα/συμπληρωματικότητα
που έχει παρερμηνευθεί γιατί αφορά ανόμοια φύλα – ανδρικό και γυναικείο – η οποία όμως προϋποθέτει όχι μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.

Ως γνωστόν, κανένα δίκαιο δεν αναγνωρίζει δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις και από την φύση του, ex naturae, προϋποθέτει δίπλα στο κάθε δικαίωμα την αντίστοιχη θεσμοθέτηση και ανάλογης υποχρέωσης.


Δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις απλά δεν υφίστανται και η δημιουργία τις τελευταίες δεκαετίες μιας γενεάς «Δικαιωματιστών» που απαιτεί τα πάντα χωρίς να προσφέρει τίποτε είναι ανάλογη της «Αριστεράς» των «Δικαιωματιστών» και οι οποίοι επικεντρώνοντας την προσοχή τους στις μειονότητες παντός είδους αδιαφορούν παντελώς για τα δικαιώματα της πλειοψηφίας και των μεγάλων, πλατιών λαϊκών μαζών.

Ερχόμενοι στο θέμα, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τις σεβαστές κυρίες και δεσποινίδες των διαφόρων realities αλλά και διαφόρων εκπομπών που απευθύνονται στο γυναικείο και νεανικό κοινό εάν έχουν συναίσθηση – ή ενσυναίσθηση – των γεγονότων, καταστάσεων και πιέσεων που δέχεται η χώρα μας. Εάν με άλλα λόγια, εκτός από make up και το ντύσιμό τους ζουν στην πραγματικότητα, έχουν αντίληψη των γεγονότων και συμβάντων γύρω τους;;;

Εάν με άλλα λόγια,
εκτός από τις γόβες στιλέτο, το casual ντύσιμο και το μπλαζέ ύφος που πουλούν, έχουν καταλάβει τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα που ζουν και οι οποίοι κίνδυνοι αφορούν και τις ίδιες;

Εάν π.χ.
ένα η δυο εκατομμύρια αλλοδαπών – στην ολότητα τους Μουσουλμάνοι- εγκατασταθούν στην Ελλάδα στην περίπτωση που άνοιγαν τα σύνορα και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν σε άλλες χώρες, θα συνέχιζε το My style Rocks να υπάρχει και οι ίδιες να ζουν «άνετες και ωραίες βάφοντας τα νυχάκια τους» ή θα κατέληγαν χανουμάκια στην αυλή κάποιου Χαλίφη ή επίλεκτες μαιτρέσες σε κάποιο χαρέμι;

Μπορεί μια τέτοια προοπτική να τους ακούγεται εξωπραγματική και υπερβολική όμως πολλά που θεωρούνταν ουτοπικά και επιστημονική φαντασία έγιναν απτή πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια.

Σε μερικά χρόνια
μια αναλογία πληθυσμού σε βάρος των Ελλήνων είναι πάρα πολύ πιθανή, αν όχι βέβαιη, σκεπτόμενοι και μόνο τους ρυθμούς γέννησης και επίπεδο γεννητικότητας των μουσουλμανικών πληθυσμών και την αντίστοιχη υπογεννητικότητα του ελληνικού πληθυσμού.

Συνήθως οι Ελληνίδες επικαλούνται οικονομικούς λογούς ή λόγους καριέρας και φυσικά υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας όμως και σε άλλες εποχές – Κατοχή, μετεμφυλιακή περίοδος κλπ- είχαμε πολύ χειρότερη φτώχεια όμως οι γεννήσεις ανέβαιναν. Οι Έλληνες παρόλη την φτώχεια τους τότε έκαναν πολλά παιδιά ενώ σήμερα οι νεότερες γενιές των παρηκμασμένων Ρωμιών και των καλομαθημένων Ελληνίδων έχουν απαλλαγεί από τέτοια δυσάρεστα καθήκοντα. Προέχει η εμφάνιση, η επίδειξη ενός χαζοχαρούμενου ύφους και μιας ανεγκέφαλης γυναίκειας προσωπικότητας.

Και επειδή έχουμε κουραστεί από όλες τις ανοησίες περί «σεξουαλικής παρενόχλησης», «κινήματος» Metoo, και επειδή οι Άνδρες μια ζωή εργάζονται στις δυσκολότερες και βαρύτερες εργασίες, τις πλέον επικίνδυνες και φονικές άλλα και επειδή στον Έβρο οι Άνδρες κράτησαν την γραμμή άμυνας απέναντι στις απόπειρες να περάσουν τα σύνορα των ορδών που στέλνει ο Ερντογάν και ταυτόχρονα δεν είδαμε καμμιά γυναίκα ανάμεσά τους ρωτάμε:

Εκτός από τα νυχάκια τους και τις βλεφαριδούλες τους, οι δεσποινίδες του My style Rocks αλλά και άλλων ανάλογων εκπομπών θα ασχοληθούν και λίγο με το σπίτι τους δηλαδή την χώρα τους; Θα κάνουν ίσως κάποιο ταξίδι στον Έβρο για να βοηθήσουν; Π.χ. να μοιράσουν τρόφιμα στους ακρίτες στρατιώτες και αστυνομικούς, να αναλάβουν την καθαριότητα ή κάποια άλλη υπηρεσία;

Μήπως αποφασίσουν να βοηθήσουν σε μονιμότερη βάση π.χ. κατατασσόμενες σε κάποιες διοικητικές υπηρεσίες του στρατού, της αστυνομίας και του κράτους;

Τέλος, μήπως θελήσουν
– κάνοντας το μεγάλο άλμα- να βρεθούν στην πρώτη γραμμή των φυλακίων βοηθώντας με ανάλογο και ισότιμο των ανδρών αστυνομικών και στρατιωτών τρόπο στην παρεμπόδιση όσων θέλουν να εισβάλουν σε ελληνικό έδαφος; Εάν τους αρέσει η νυκτερινή ζωή μήπως θέλουν να καταταγούν στις νυκτερινές περιπόλους του ελληνικού στρατού;

Ερωτήσεις κάνουμε.

Και επειδή γνωρίζουμε
από τώρα την αρνητική απάντηση και την ωμή τους άρνηση να αναλάβουν οποιαδήποτε ευθύνη βοήθειας τότε λοιπόν ξαναρωτάμε.

Αφού το μισό του ελληνικού πληθυσμού – και μάλιστα το ευρισκόμενο στην πλέον ακμαία περίοδο της ζωής του – αρνείται την οποιαδήποτε υποχρέωση και βοήθεια στους δεινά δοκιμαζόμενους εν στολή συμπολίτες μας – στρατό, αστυνομία κλπ.- γιατί να έχουν τα ίδια δικαιώματα με το σκληρά χειμαζόμενο ανδρικό πληθυσμό της ίδιας ηλικίας;

Ο πολίτης που δεν συμμετείχε στα κοινά τιμωρούνταν στην Αρχαία Αθήνα και θεωρούνταν «ιδιώτης» απ’ όπου προήλθε το αγγλικό idiot δηλαδή ο ηλίθιος. Με άλλα λόγια όποιος δεν συμμετείχε θεωρούνταν πολίτης δεύτερης κατηγορίας.

Και επειδή θα ακούσουμε πολλά για τις υποχρεώσεις της «σύγχρονης Ελληνίδας» μήπως οι Ισραηλινές είναι ηλίθιες που υπηρετούν κανονικά στον στρατό;

Μήπως οι Κούρδισες που επίσης πολεμούν με το όπλο στο χέρι;

Αλλά και για να απαντήσουμε και στις «αριστερές» ψευτοδιανοούμενες του ΣΥΡΙΖΑ, μήπως τις ΕΛΑΣίτισες που πολεμούσαν τους Ναζί δίπλα στους Άνδρες πως θα τις χαρακτηρίζαμε, αν όχι γυναίκες – λεβέντισσες;


Όταν υπάρχει κίνδυνος για την χώρα και η πατρίδα βρίσκεται «εν κινδύνω» ίσα δικαιώματα έχουν όποιες συμμετέχουν στις ανάλογες υποχρεώσεις και όχι όποιες μακιγιάρονται πουλώντας «ύφος και στυλ».

Νομίζουμε πως ήλθε η ώρα να σκεφτούμε την υποχρεωτική θητεία των γυναικών στον στρατό ή σε ανάλογες υποχρεώσεις όταν κινδυνεύει η χώρα!

Όταν εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας αποκτούμε δικαιώματα και όχι το αντίθετο, εάν όντως θέλουμε να βοηθήσουμε την «εν κινδύνω» ευρισκόμενη όμορφη χώρα μας!


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=37476#37476

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP