Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ένοχοι και οι μεγαλολήσταρχοι τραπεζίτες




Για άλλη μια φορά αμαύρωσαν την οργή του ελληνικού λαού που μαζικά ξεχύθηκε στους δρόμους.
Για άλλη μια φορά στιγμάτισαν τις πορείες και την λαίκή αντίδραση.
Για άλλη μια φορά έκρυψαν πίσω από τις κουκούλες το προβοκατόρικο νεοταξίτικο πρόσωπό τους και σκόρπισαν ακόμα και το θάνατο.

Το λυπηρό είναι πως ακόμα και όταν ο λαός αντιδρά και πλημμυρίζει κυριολεκτικά τους δρόμους όπως περιμέναμε και ελπίζαμε, τα συνδικάτα κλπ. είναι ανίκανα να περιφρουρήσουν την εκδήλωση της λαϊκής αντίδρασης, είναι ανίκανα να περιφρουρήσουν τις πορείες τους.
Παρεισφρύουν από παντού τα βρωμερά αυτά σκουλήκια που τρομοκρατούν και τον κόσμο που πάει στις πορείες και κυρίως την ελληνική κοινή γνώμη που συνδέει κάθε λαϊκή αντίδραση με τους νεοταξιτο-κουκουλοφορο- φονιάδες.
Θα ήθελα όμως εκτός από το θέμα της περιφρούρησης που αν δεν αντιμετωπιστεί, κάθε μελλοντική λαϊκή αντίδραση θα είναι καταδικασμένη στις συνειδήσεις του κόσμου, να συμφωνήσω με τον "Καχύποπτο".

Βγαίνοντας στους αθηναϊκούς δρόμους το πρωί, πριν γίνει το περιστατικό διαπίστωνα πως ο κάθε μικρομαγαζάτορας είχε κλείσει το μαγαζάκι του σεβόμενος την βαριά και μεγάλη απεργία.

Μόνο οι τράπεζες ήταν ανοιχτές και η εικόνα ήταν τόσο προκλητική που μόνο κάποιος εντελώς ηλίθιος δεν θα σκεφτόταν πως κάτι κακό θα συμβεί.

Σε μια περίοδο όπου οι τράπεζες αποτελούν τον πρώτο και ξεκάθαρο εχθρό, όπου συνθλίβουν τα νοικοκυριά και τα άτομα, σε μια τέτοιο περίοδο όπου ο μεγαλολήσταρχος έχει όνομα και είναι το τραπεζητικό σύστημα με όλες τις εκφάνσεις του, οι τραπεζίτες κρατάνε τις τράπεζες ανοιχτές και το προσωπικό μέσα. Το σωματείο των τραπεζητικών υπαλλήλων ήταν το πιο μικρό στην πορεία. Φαίνεται πως οι υπάλληλοι Θα απειλούνταν πως οι σημερινοί απεργοί θα ήταν αυριανοί απολυμένοι.

Γι' αυτό επειδή κάθε έγκλημα έχει τον φυσικό αυτουργό, αλλά και τον ηθικό αυτουργό (που ίσως είναι χειρότερος)δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε πως δεν είναι μόνο οι εμπρηστές "αντιεξουσιαστές" οι φονιάδες των τριών αυτών ανθρώπων, αλλά και κυρίως οι ιδιοκτήτες και τα μεγαλοστελέχη των τραπεζών που μια μέρα που όλη η Ελλάδα είναι στο δρόμο και οι τράπεζες συνιστούν μαύρο στόχο να κρατούν τους υπαλλήλους σε απεργοσπαστική ομηρία.
Είναι φονιάδες και πρέπει αυτός ο φόνος να τους χρεωθεί. Και αν οι ανώνυμοι εγκληματίες με τις κουκούλες μπορούν να κρυφτούν, οι άλλοι είναι επώνυμοι και θρασύτατοι και δεν δίστασαν να θυσιάσουν τρεις ανθρώπους σε μια αλαζόνικη επίδειξη δύναμης προς τον ελληνικό λαό χωρίζοντας τον σε δύο τμήματα τους γιαποτραπεζητικούς υπαλήλους και τους υπόλοιπους που απεργούν και διαδηλώνουν.

Υ.Γ.
Θα ήθελα να προσθέσω πως τους τρεις φόνους δεν πρέπει να τους χρεωθεί μόνο η Marfin και ο Βγενόπουλος αλλά σύσσωμο το τραπεζιτικό σύστημα, διότι όλες οι τράπεζες, χωρίς καμία εξαίρεση ακολούθησαν παρόμοια πολιτική παίζοντας ένα διπολικό παιχνίδι ο ελληνικός λαός από τη μία και οι υπάλληλοι, διοικητές κλπ. των τραπεζών από την άλλη. Το θέμα είναι όμως πως πάλι τμήμα του ελληνικού λαού την πλήρωσε - γιαί αυτό ήταν οι τρεις υπάλληλοι - και όχι τα μεγαλοκοράκια.

Και άλλα σχετικά κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4479

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP