Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΚΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΕΥΛΑΝΕΙ ΘΡΙΑΒΕΥΤΗΣ
Γράφει: Ο Γιώργος Σταυράκης
Λογοτέχνης




Η ΑΣΤΥΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Χωρίς να έχω την διάθεση να πρωτοτυπήσω αναλύοντας την σημερινή εικόνα της κοινωνίας (άλλωστε έχει χιλιοειπωθεί) θα τολμήσω να αναφερθώ στον ρόλο της κοινοβουλευτικής αριστεράς παρέα με την αστική τάξη.
Ας παραδεχτούμε καταρχήν

ότι μετά από την νομιμοποίηση της από την άρχουσα αστική τάξη, (έχοντας χαθεί παλληκάρια) η αριστερά εμφανίστηκε στην αρένα των πολιτικών αναμετρήσεων για να εισπράξει τους καρπούς των αγώνων της. Αυτό μέχρι και αυτή την στιγμή δείχνει ότι «ο παγιδευμένος» ελληνικός λαός δεν τίμησε την αριστερά.

Μοιραία είτε το ήθελε (το ήθελε) είτε όχι,
αστικοποιήθηκε σε ένα μεγάλο βαθμό αφού δέχτηκε μια σειρά από συνταγές της . Η μεγαλύτερη συνταγή ήταν η αυτόματη επαγγελματοποίηση από μια σειρά στελεχών.

Όλα αυτά τα χρόνια με συνθήματα μέσα και έξω από τη βουλή να νοιάζεται για την υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης, η αριστερά με πολλές ή λίγες καρικατούρες της, οι οποίες κατάφεραν μέσα από σκοτεινά τούνελ να διεισδύσουν στα γρανάζια της άρχουσας τάξης, (βλέπε την μεγάλη κυρία Μαρία Δαμανάκη, τον πολύ κύριο Μίμη Ανδρουλάκη και πολύ άλλοι) κατάφεραν με μιας να γυρίζουν το λαϊκό κίνημα πίσω και βεβαίως συνεχίζει σκοπίμως να είναι διασπασμένο.

Ας το παραδεχτούν ότι το παλιό μοντέλο του Σταλινισμού (που συνεχίζει να στηρίζεται το ΚΚΕ) έχει τελειώσει πριν κάτι χρόνια και ο ευρωκομουνισμός οραματισμός του Συνασπισμού είναι ουσιαστικά ουρά της αστικής τάξης, είναι ο μονόφθαλμος αριστερισμός.

Το αριστερό λαϊκό κίνημα στην χώρα μας είναι ζαλισμένο χωρίς επαναστατικές αρχές. Αναρωτιέται. Γιατί η αριστερά άφησε την αστική τάξη με τους εκπροσώπους της να μας τελειώσουν σαν χώρα;

Γιατί δεν αντιλήφτηκαν τα εγκλήματα που αγένωτο κάτω από τη μύτη τους;.

Και ερωτώ γιατί, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να λογοδοτήσουν.

Πολύ φοβάμαι ότι θα μείνουν μόνοι με τους λαθρομετανάστες-κλεφτρόνια-(στοιχείο μέσα από τα γενικότερα σχέδια εξόντωσης μας) όπου κάθε φορά που θα τελειώνουν οι πορείες διαμαρτυρίας θα ληστεύουν ότι έχει απομείνει, με την συμπαράσταση από τους γερασμένους συνδικαλιστές που οι ίδιοι κατέχουν τις ηγεσίες των συνδικάτων, τα τελευταία 25 χρόνια.

Εν κατακλείδι.

Η κοινοβουλευτική αριστερά απέτυχε!

Το τι φταίει θα το πω με δύο αράδες. Αγνοήσανε στο να ασχοληθούν σοβαρά με την κοινωνικοπολιτική διαπαιδαγώγηση του ελληνικού λαού και ειδικότερα της εργατικής τάξης αλλά κυρίως την διαπαιδαγώγηση των ιδίων των στελεχών ή μελών της αριστεράς που καταγίνονται(όχι όλοι) σε μια γκεμπελίστικη συμπεριφορά ( είμαι παθών).

ΑΡΑ. Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΑΡΙΣΤΕΡΑ οφείλει να παραιτηθεί από τα μουχλιασμένα έδρανα της αστικής τάξης και να οργώσει όλη την επικράτεια, να την διαμορφώσει σένα απέραντο κρυφό σχολειό Και όταν διαπιστώσει ότι η καινούργια γενιά μπορεί να αντιμετωπίσει τους πεμπτοφαλαγγίτες της αστικής τάξης, με μεγαλύτερο κύρος και αποφασιστικότητα, ας διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο του ελληνικού λαού αν υπάρχει.

Πολύ σύντομα( κι ας διαψευστώ) με τα καινούργια δεδομένα δεν θα μιλάμε για ελληνισμό αλλά για ελλαδικό χώρο που θα δρα ανενόχλητος ο εχθρός εντός των πυλών.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP