Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Διατάξτε μια ΕΔΕ, φοριέται και στο δεξί, σαν κόσμημα

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο


- Δεν έχουν τελειωμό οι διαταγές για ΕΔΕ στους κόλπους της κυβέρνησης μετά την πρώτη ΕΔΕ που διέταξε ο κύριος Λοβέρδος επειδή δεν τον ειδοποίησαν ότι έπρεπε να πάει στη δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου.
- Την επόμενη μέρα ο Αβραμόπουλος διέταξε μια πρώτη ΕΔΕ επειδή δεν τον ειδοποίησαν ότι έπρεπε να παραιτηθεί από το υπουργείο Άμυνας και μια δεύτερη ΕΔΕ επειδή δεν του είπαν ότι έγινε Επίτροπος.


- Ο Βορίδης διέταξε ΕΔΕ γιατί δεν του ετοίμασε ακόμη ο σιδεράς το τσεκούρι που παράγγειλε από τότε που ανέλαβε υπουργός υγείας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κόβει κορδέλες εγκαινίων σε νοσοκομεία.

- Ο Χαρδούβελης διέταξε ΕΔΕ επειδή η έρευνα για τη λίστα Λαγκάρντ προχωράει πολύ γρήγορα. Με τέτοιους ρυθμούς θα τελειώσει πριν το 2231 και οι ελεγκτές θα πληρώνονται χωρίς να έχουν αντικείμενο εργασίας.

- Ο Κικίλιας διέταξε ΕΔΕ για να βρεθούν τα 14 δις ευρώ που κλάπηκαν από τα ελληνικά νοικοκυριά μέσα στο 2013 και μια δεύτερη ΕΔΕ για το ποιος προκάλεσε τις αυτοκτονίες δεκάδων χιλιάδων πολιτών τα τελευταία χρόνια.

- Σύσσωμο το σάπιο σκυλολόι διέταξε ΕΔΕ για να βρεθούν τα αίτια που οδήγησαν στη δημιουργία του ΕΑΜ, το οποίο προκάλεσε ταραχή στην περιοχή του Χαλανδρίου. Το πόρισμα φωτογράφιζε το σκυλολόι της εποχής εκείνης.

- Ο Λοβέρδος διέταξε και άλλη ΕΔΕ για να καταμετρηθούν οι υποθέσεις που αφορούν περιουσία του ελληνικού δημοσίου και ανατέθηκαν στην δικηγορική εταιρεία του Πρύτανη(Wink Φορτσάκη. Όλα εδώ πληρώνονται!

- Ο Βρούτσης διέταξε ΕΔΕ με την οποία αναζητούνται ευθύνες για την καθυστέρηση της έναρξης λειτουργίας του Πανεπιστημίου της ΓΣΕΕ. Δεν κρατιέται ο Μιχάλης και το έριξε στα προγράμματα σεμιναρίων!

- Ο Γκότσης διέταξε ΕΔΕ για «ανάρμοστη συμπεριφορά» συνδικαλιστή εκτός ωραρίου υπηρεσίας στο Δήμο Ν. Ιωνίας τιμωρώντας τον με αργία, πριν διαβάσει την απολογία του. Μετά εξελέγη πρόεδρος της ΠΕΔΑ με τον ΣυΡιζΑ.

- Ο Σαμαράς διέταξε ΕΔΕ επειδή τα κάγκελα που χρησιμοποιήθηκαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δεν είχαν όλα το ίδιο χρώμα-κάποια ήταν σκουριασμένα-με αποτέλεσμα να γελοιοποιηθεί η παρέλαση.

- Ο Σαμαράς προανήγγειλε κι άλλη ΕΔΕ, μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για να διερευνηθεί η προσφορά των Κένταυρων και των Ρέιντζερς στην πάταξη της «ιδεολογικής τρομοκρατίας της μοναδικής αλήθειας».

- Ο Βενιζέλος διέταξε ΕΔΕ για να βρεθούν οι υπεύθυνοι της διάλυσης του ΠαΣοΚ. Μετά, το ξανασκέφτηκε και διέταξε την ακύρωσή της. Επανήλθε με νέα ΕΔΕ ενάντια στις λατρευτές του «Αγορές» που τον πούλησαν προσφάτως.

- Ο Μητσοτάκης διέταξε ΕΔΕ επειδή, παρόλο που δεν έχει υπογραφεί ακόμη η απόλυση των 85 σε διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών, έχουν σταματήσει να πληρώνονται από το Μάρτιο. Ο ίδιος απειλεί με παραίτηση.

- Ο Τασούλας διέταξε ΕΔΕ για την καθυστέρηση στην ανακάλυψη του κοινού τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Λεωνίδα και του Σωκράτη στην Αμφίπολη. Υπάρχει κίνδυνος να βαρεθεί ο κόσμος να βλέπει το σήριαλ.

- Η Βούλτεψη διέταξε ΕΔΕ για να βρεθεί η αιτία που στη φετινή επέτειο του 1940 ο Πρόεδρος δεν είπε λέξη για τους Γερμανούς και δεν έχυσε ούτε μισό δάκρυ με αποτέλεσμα τα κανάλια να είναι «κρεμασμένα» στα κάγκελα.

- Ακόμη και ο Καμίνης διέταξε ΕΔΕ ζητώντας έγγραφη απάντηση από τον Μητσικώστα στην ερώτηση: Για ποιο λόγο κάνει φάρσες μόνο στον Μπουτάρη; Ανακοίνωσε επίσης ότι θα φτιάξει κι εκείνος μια οινοποιία.

ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP