Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ, τα ανδρείκελα και η στρατηγική του 4ου Ράιχ…



Τα πλανητικά χρηματιστηριακά κέντρα εξουσίας (Νέα Τάξη), οι ιμπεριαλιστές ληστές και δήμιοι της υφηλίου, δεν άφησαν κανένα παραθυράκι ανοικτό στα κυβερνητικά ανδρείκελά τους στην Ελλάδα: Στο Παρίσι τους συμπεριφέρθηκαν σαν στυμμένες λεμονόκουπες…
Όλες οι διαπραγματευτικές «γραμμές» της κυβερνητικής συμμορίας κονιορτοποιήθηκαν…


Η αδιαλλαξία των δανειστών (μαφιόζων του χρήματος) αποτυπώνεται στην απελπισμένη κραυγή του ανδρεικέλου τους υπουργού (Χαρδούβελη):
«Δεν κάνουν βήμα πίσω και δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι στην εξουσία και αν θα έχουμε εκλογές τον Μάρτιο. Μπορεί να έχουμε ολοκληρώσει το 99% των δεσμεύσεών μας, όμως εκείνοι επιμένουν να γίνει και το 1% επιμένοντας ότι πρέπει να εφαρμοστούν σίγουρα μέτρα»!


Ο Χαρδούβελης,
δίχως ίσως να το αντιλαμβάνεται, μας δίνει το κλειδί της ερμηνείας αυτής της βάναυσης και βάρβαρης συμπεριφοράς των αφεντικών προς τα ανδρείκελά τους: Μιας συμπεριφοράς που σηματοδοτεί καθαρά ότι οι διεθνείς ληστές και δήμιοι έχουν ξεγράψει τα κυβερνητικά τους ανδρείκελα (στυμμένες λεμονόκουπες).

Ποιο είναι το κλειδί ερμηνείας; Ότι το διεθνές χρηματιστηριακό κεφάλαιο, οι μαφιόζικοι διεθνείς μηχανισμοί του 4ου Ράιχ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να περάσουν ΠΑΝΩ από τα κυβερνητικά και κομματικά τους ανδρείκελα και να διαχειριστούν απευθείας την πολιτική κρίση στην Αποικία τους (Ελλάδα).


Για τους τροϊκανούς του 4ου Ράιχ οι σαμαροβενιζέληδες έχουν καεί. Τίποτε πλέον δεν τους σώζει.

Στην ημερησία, πλέον, διάταξη (για το 4ο Ράιχ) δεν είναι η διάσωση των ανδρεικέλων τους, αλλά η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της οξύτατης πολιτικής κρίσης, κρίση που θα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις με το αναπόφευκτο γκρέμισμα αυτής της κυβέρνησης και με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το υπέρ αριθμόν ένα πρόβλημα πλέον για τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό και ιδιαίτερα για τους νέους αποικιοκράτες της ΕΕ είναι το πώς θα αναχαιτιστεί η στροφή των λαών προς τα Αριστερά, το πώς θα απορροφηθούν οι κοινωνικοί κραδασμοί απ’ αυτήν την αριστερή ΡΟΠΗ της λαϊκής αγανάκτησης και οργής.

Η αναπόφευκτη κατάρρευση αυτής της παραπαίουσας κυβερνητικής συμμορίας και η αναπόφευκτη κυβερνητική άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί μεγάλα και εκρηκτικά πολιτικά προβλήματα στην Ελλάδα και ταυτόχρονα πυροδοτεί την κρίση και σε πολιτικό επίπεδο, σε ΟΛΗ την Ευρώπη.

Το καυτό ζήτημα, συνεπώς, δεν είναι η σωτηρία των ανδρεικέλων (αυτά δεν σώζονται με τίποτα), αλλά η πυρετώδης όξυνση της πολιτικής κρίσης στην Ελλάδα (με τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ), όξυνση με ευρωπαϊκή διάσταση: Όξυνση που θα μεταφερθεί επιδημικά σε όλη την Ευρώπη και θα αποτελέσει τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ για την ιμπεριαλιστική συνοχή του 4ου Ράιχ.

Αν η κυβερνητική αναρρίχηση (αναπόφευκτη) του ΣΥΡΙΖΑ πετύχει, δηλαδή αποτυπώσει την αριστερή δυναμική της κοινωνίας και ανατρέψει τις υπάρχουσες κοινωνικές και πολιτικές ισορροπίες, θέτοντας ταυτόχρονα σε κίνηση τον κινηματικό λαϊκό παράγοντα (την πολιτική ανάπτυξη και οργάνωση των λαϊκών κινημάτων), ΤΟΤΕ τα δεδομένα για όλη την Ευρώπη ανατρέπονται προς επαναστατική κατεύθυνση…

Αυτός είναι ο μεγάλος τρόμος και η θανάσιμη απειλή για το 4ο Ράιχ.

Και είναι αυτό ακριβώς το γεγονός που καθιστά, σήμερα, το ΣΥΡΙΖΑ, το «κλειδί» της πολιτικής κατάστασης και σε ευρωπαϊκό επίπεδο…

Και είναι αυτός ο λόγος που με τόση μανία και προβοκατόρικη μοχθηρία κτυπούν τα κατοχικά ανδρείκελα το ΣΥΡΙΖΑ…

Και είναι ακόμα η Λυδία Λίθος που δείχνει τον ολοκληρωτικά αντεπαναστατικό ρόλο της ηγεσίας του ΚΚΕ, η οποία το μόνο «Μέτωπο» που ανοίγει είναι αυτό εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρης ευθυγράμμιση με την κυβερνητική συμμορία.

Διαβάστε και το σημερινό άρθρο του Στάθη με σωστές επισημάνσεις σε πολλά ζητήματα:
http://www.enikos.gr/stathis/280509,Ap_thn_prwth_mera.html



Η στρατηγική, συνεπώς, των τροϊκανών δημίων και των ευρω-αποικιοκρατών, καθορίζεται από αυτήν την απειλή της αριστερής στροφής των λαών.

Αυτό που προέχει δεν είναι να δώσουν κάποιες πνοές και παρατάσεις ζωής στα ανδρείκελά τους, αλλά στο πώς θα δημιουργήσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πώς θα ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ολοκληρωτικά το ΣΥΡΙΖΑ στο κατοχικό σκηνικό που έχουν επιβάλει.

Ήτοι:

α). Με τον εγκλωβισμό και τη συνέχιση της κυβερνητικής διαχείρισης των πεπραγμένων αυτής της κυβέρνησης (παράταση των Μνημονίων και εκτέλεση όλων των συμβολαίων από αυτή την κυβέρνηση)…

β). Με τον εγκλωβισμό σε κυβερνητικές λύσεις «εθνικών συνεννοήσεων».

Οι δυνάμεις και τα επιτελεία του 4ου Ράιχ δεν στηρίζουν τους μακάβριους σχεδιασμούς τους στον αέρα, αλλά στην ίδια τη μικροαστική φύση και ετερογένεια, στην κατοχική «νομιμότητα» και ηγετική ενσωμάτωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και πολλά στελέχη του στρώνουν το έδαφος για λύσεις αυτοκτονικές και καταστροφικές: Για τη σωτηρία και του 4ου Ράιχ και των ανδρεικέλων τους…


Διαβάστε σχετικά, τα άρθρα μας εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=34056#34056


Μόνο που οι γραφειοκράτες του εκλογικού κρετινισμού και του χρεοκοπημένου πασοκισμού (που «συνωστίζονται» στο ΣΥΡΙΖΑ) υποτιμούν δραματικά το λαϊκό παράγοντα, ιδιαίτερα την κοχλάζουσα λαϊκή οργή.


Θα βρεθούν προ μεγάλων εκπλήξεων…

Το ίδιο και οι σχεδιαστές του 4ου Ράιχ…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP