Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Μας εμπαίζει κι αυτός ασύστολα


Τι τρέχει με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ; Μας εμπαίζει κι αυτή όπως και τα δωσίλογα ανδρείκελα της κυβερνητικής συμμορίας;
Γιατί είναι εμπαιγμός οι γέφυρες της συνεννόησης («εθνικής συναίνεσης») που ρίχνει προς την κυβερνητική συμμορία…

Αλήθεια μπορεί να υπάρξει «κοινός τόπος» επαφής και συνεννόησης με τους δολοφόνους του ελληνικού λαού και τους καταστροφείς και αποτεφρωτές της ελληνικής κοινωνίας:

Με τα ανδρείκελα της κυβερνητικής συμμορίας, με το όνειδος αυτών των ψυχασθενών δούλων των μαφιών του χρήματος;;;

Και αν δεν μπορεί να υπάρξει τέτοιος «κοινός τόπος» μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ (αυτό μας λένε συνέχεια και τέτοιες είναι οι δεσμεύσεις του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ), τότε πώς βγαίνει ο Παπαδημούλης και ζητάει «συνάντηση Τσίπρα-Σαμαρά και μια συμφωνία πακέτο για ΠτΔ, εκλογές και απομείωση του χρέους»!

Διαβάστε εδώ:

http://www.zougla.gr/politiki/article/sinantisi-tsipra---samara-me-8ema-ton-proedro-tis-dimokratias-protini-o-papadimoulis-1100668

Και επανέρχεται ο Παπαδημούλης στο Νίκο Χατζηνικολάου, στον «ΕΡΓΟΛΑΒΟ»(!) της «εθνικής συναίνεσης», να «τεκμηριώσει» την αναγκαιότητα αυτής της συνάντησης!!!

ΕΔΩ:
http://www.enikos.gr/politics/278376,Papadhmoylhs:_Proexei_na_ginei_h_synanth.html

Μας δουλεύουν και αυτοί οι «αριστεροί». Μοχθούν και αγωνιούν για τη σωτηρία των ανδρεικέλων και τους μέμφονται που δεν δέχονται την απλόχερη βοήθεια της «εθνικής συνεννόησης» που τους προτείνουν!!!

Μας εμπαίζουν, διότι σταθερά, συστηματικά και διακριτικά, ρίχνουν γέφυρες «εθνικής συναίνεσης» με τους δολοφόνους μας και τους συμμορίτες του 4ου Ράιχ.

Γέφυρες «εθνικής συνεννόησης» που θα ξεπλύνουν τους ληστές και τους δημίους μας: Τα ανδρείκελα των μαφιών του χρήματος, τη ΝΔ, το Σαμαρά, το Βενιζέλο και τους λοιπούς…

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τελικά, δεν θα αναπαλαιώσει μόνο το όνειδος του ΠΑΣΟΚ, δεν θα αποτελέσει την κολυμπήθρα του Σιλωάμ σε κάθε στοιχείο της πασοκικής ελονοσίας, αλλά θα διασώσει και θα ξεπλύνει και τη σημερινή, ακροδεξιά, κυβερνητική συμμορία…

Η Πρόταση Παπαδημούλη: «συμφωνία πακέτο για ΠτΔ, εκλογές και απομείωση του χρέους», αυτό σημαίνει: Διάσωση και ξέπλυμα του κατοχικού καθεστώτος του 4ου Ράιχ!!!

Ο Παπαδημούλης κινείται, βεβαίως, εκτός των συνεδριακών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εντός «πλαισίου» Τσίπρα.

Γράφαμε πριν από λίγες ημέρες:


«Δεν είναι, όμως, μόνο οι αστείες, αλλά «σημαδιακές» δηλώσεις του Γλέζου. Όλη η κεντρική πολιτική της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ «επενδύει» πάνω στην κατασκευή μιας νέας «εθνικής συνεννόησης» και κτυπά την κυβέρνηση που την αρνείται…
Μήπως «συναινετική» δεν είναι και η πρόταση του Τσίπρα στον Πρόεδρο: Συμφωνία («συναίνεση») για εκλογές και συμφωνία («συναίνεση») για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να υλοποιηθούν οι στρατηγικοί προσανατολισμοί της «ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ» με «αριστερές» συσκευασίες και άλλες πολιτικές αναλογίες…».


Διαβάστε εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/11/blog-post_4.html


Εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε μια ηχηρή παραδοξολογία. Όσο επιταχύνονται οι ρυθμοί της πτώσης και κατεδάφισης αυτής της κυβέρνησης, τόσο και πιο έντονα και εναγώνια, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει χείρα βοήθειας σ’ αυτήν την κυβέρνηση και το κατοχικό καθεστώς.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ΟΧΙ μόνο δεν αγωνίζεται να γκρεμίσει την παραπαίουσα και υπό κατεδάφιση κυβέρνηση, ΟΧΙ μόνο ποτίζει με το εκλογικό δηλητήριο της «προσμονής» τον ελληνικό λαό (φράζοντας έτσι το δρόμο των αγώνων στο ΔΡΟΜΟ), αλλά και κάνει ό,τι είναι δυνατόν να πέσει στα «μαλακά» η κυβέρνηση και να δημιουργηθούν τέτοιες πολιτικές συνθήκες κοινοβουλευτικής ισορροπίας, κατάλληλες για «έκτακτες ανάγκες» και πολιτικές συναινέσεις…

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να τρομάζει μπροστά στην αυτοδυναμία…


Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι μεγάλες πολιτικές γκάφες, συνειδητές γκάφες, του Γλέζου (η τελευταία, ότι αυτή η βουλή μπορεί να δώσει Πρόεδρο!!!), οι «διορθώσεις» για την επέτειο του Πολυτεχνείου (η απάλειψη της φράσης «αμερικανοκίνητη χούντα»), οι δηλώσεις σαν κι αυτή του Παπαδημούλη, του Τσίπρα χθες και πολλών άλλων στελεχών…

Με λίγη …συνωμοσιολογία, το παιχνίδι φαίνεται «στημένο», δραματικά και κακόγουστα «στημένο»…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP