Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/04/blog-post_29.html
Σήμερα στο κεντρικό του δελτίο το MEGA, δηλαδή στο περιβόητο τηλεοπτικό μαγαζί της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και πυρήνα της δημοσιογραφικής σχολής "Πρετεντέρη" φιλοξενήθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος με όλο του το ... ταλέντο αφ΄ενός και επειδή αφ ετέρου είναι από τα λίγα πρόσωπα που ταιριάζουν σε κάθε εθνική καταστροφή, προσέφερε όλη την...ρητορική του ικανότητα προκειμένου να υποστηρίξει την θατσερικού τύπου κατοχική κυβέρνηση.

Από την άλλη, αυτή την στιγμή το μαγαζί της κυβερνητικής ενημέρωσης (ΝΕΤ) στην εκπομπή "Ουδείς αναμάρτητος" της ...διακομματικής κ.Παναγιωταρέας έδωσε συνέντευξη το "πνευματικό τέκνο" του προαναφερθέντος πρώην πρωθυπουργού (μωρέ τι μπουμπούκια έχουμε κάνει πρωθυπουργούς εμείς οι Έλληνες) κ.Καρατζαφέρης, ο οποίος ακολουθώντας την "μητσοτακέϊκη" γραμμή ...προσέφερε και αυτός την βλάχο-νεοταξίτικη ρητορεία του στηρίζοντας ευθέως την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου.

'Όταν πριν από καιρό καταγγέλλαμε το ψευδεπίγραφα "Ορθόδοξο" λαϊκό κόμμα συναγερμού και όσους το στήριζαν, πολλοί μας είπαν γραφικούς, ευφάνταστους, συνωμοσιολόγους ή ακόμα και ...φονταμενταλιστές.


Σήμερα όμως, ακόμα και οι τυφλοί μπορούν να διακρίνουν το ...μαύρο χρώμα των δεκανικιών της κατοχικής κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου.

Όσον αφορά την "πολυκατοικία"
στης οποίας το ισόγειο έμενε μέχρι προχθές ο κ. Καρατζαφέρης, καλό θα ήταν να την γκρεμίσουν και να φτιάξουν στη θέση της ένα πάρκο-μουσείο, με εκθέματα στιγμιότυπα από την Καραμανλική προετοιμασία της σημερινής νεοταξικής "επανίδρυσης".

Αν το ΠΑΣΟΚ επί είκοσι και βάλε χρόνια, παιδαγωγούσε τη κοινωνία στην λατρεία της απαξίας, του αμοραλισμού, της κλεψιάς, της απάτης και της διαφθοράς, η ΝΔ φρόντισε για τις ...μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στο ίδιο αντικείμενο.

Ο Καρατζαφέρης
όλα αυτά τα χρόνια ήταν το μη αναγνωρισμένο "κολέγιο" που τώρα επί τέλους δι΄ευχών των αοράτων και ορατών χορηγών του, θα αποκτήσει την ποθούμενη πολιτική ...ισοτιμία.

Για να μπορούμε να φωνάξουμε "φτάνει πια" πρέπει πρώτα να πούμε στον εαυτό μας "ξύπνα επιτέλους".

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP