Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

μάσκες των εγκάθετων συμμοριών πέφτουν

Οι αντιεξουσιαστικές μάσκες των εγκάθετων συμμοριών πέφτουν
Από το Κλασσικοπερίπτωση:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/04/blog-post_4661.html
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΙΣΜΕΝΟ "ΚΟΡΑΝΙ";

Χθές τα "τάγματα εφόδου" της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" ...παρήλασαν με το γνωστό τους θράσος και τα ρόπαλα στα χέρια στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Αιτία αυτής της ...διαμαρτυρίας, ήταν οι συλλήψεις των "συντρόφων" τους , οι οποίοι με την ιδιότητα του "τρομοκράτη", εξυπηρετούσαν τις "άνωθεν εντολές" φορώντας τη μουτσούνα του αντιεξουσιαστή ή του αναρχικού.

Κατά τη διάρκεια της ...παρέλασης όλο αυτό το συνονθύλευμα της μαυρίλας και του νεοεποχήτικου ιδεολογικού αποχωρητηρίου, σαν δαίμονες ξέσπασαν για άλλη μια φορά στις εικόνες του παρεκκλησίου του Αγίου Αθανασίου στην Εγνατία οδό.

Δεν μας ενδιαφέρει τι θα πουν οι εθελοτυφλούντες ψευτοπροοδευτικοί του καναπέ και της θολοκουλτούρας, δεν περιμένουμε να αρθρώσει μισή κουβέντα η παρέα του Τρεμόπουλου ή του Τσίπρα.

Ούτως ή άλλως το λαστιχάκι στα αυτιά τους χαλάρωσε και οι μουτσούνες τους κρέμονται στο σαγόνι δείχνοντας τι κρύβεται από πίσω. Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει είναι να αφυπνισθεί ο ελληνικός λαός και να δείξει την ανδρεία που του αξίζει.

Δεν χρειάζεται πια να απολογούμαστε στον κάθε τσόγλανο που θα μας ρίξει τη λάσπη του οπισθοδρομικού και του εθνικιστή, ούτε να αποδεικνύουμε στο φασισταριό των αριστεροδέξιων της "Νέας Εποχής" ότι δεν είμαστε "ελέφαντες".

Αν εκείνοι αγωνίζονται για να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να βολτάρουν με τις Harley και τα πανάκριβα αντιεξουσιστικά τους ρούχα ή να πίνουν σφηνάκια στα καταγώγια του Κολωνακίου, εμείς οφείλουμε να προστατέψουμε με θάρρος και ευγένεια όσα μας παρεδόθησαν ως παρακαταθήκη από τους αληθινούς αγωνιστές και μάρτυρες αυτού του τόπου.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP