Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

«Κίνημα Μίκη»: Αναμείνατε στο ακουστικό σας…


Φαίνεται ότι βρισκόμαστε μπροστά στα όρια της τρέλας. Οι καθεστωτικοί μηχανισμοί και τα «είδωλά» τους έχουν ανάγει σε υπέρτατη αξία τη δική τους οργανική, αλλά και «σκηνοθετημένη» σχιζοφρένεια, για να ισοπεδώσουν κάθε ιστό της σκέψης και της ιστορίας και να μας στείλουν μαζικά στα ψυχιατρεία.
Ετοιμάζουν νεκροταφεία των ιδεών, της ιστορίας, των κοινωνικών επιστημών και της λογικής, και μαζικά ψυχιατρεία για τους ανθρώπους.
Αν είναι δυνατόν να βρίσκεσαι μπροστά σε μια τόσο βροντώδη πολιτική ανοησία, την ίδρυση «πολιτικού κινήματος» άυλου, χωρίς υπόσταση και διάρθρωση και να την παίρνεις (την ανοησία) στα σοβαρά και το χειρότερο: να διαλαλείς και να πιστεύεις ότι αποτελεί (η ανοησία) «σπίθα» που θα πυροδοτήσει την έκρηξη λαϊκών κινημάτων!!!

Αν είναι δυνατόν να εκστασιάζονται κάποιοι, όσο αφελείς και απελπισμένοι και αν είναι, με την ίδρυση «πολιτικού κινήματος» με μόνη υπόσταση το εξώφυλλο με φωτογραφία του ειδώλου (Του Μωυσή) και την καταγραφή: «Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών»!!!

«Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών» χωρίς πολιτική και οργανωτική ύπαρξη, χωρίς ΥΠΟΣΤΑΣΗ, χωρίς κανένα κοινωνικό δεσμό, χωρίς καμία πολιτική διεργασία και δημοκρατική λειτουργία, χωρίς ΠΡΟΣΩΠΑ, παρά μόνο τη φωτογραφία του ειδώλου, γιατί το «είδωλο», αφού έδωσε τις πλάκες του Μωυσή και την εντολή αποσύρεται και αφήνει το «ΚΙΝΗΜΑ» στους «Ανεξάρτητους Πολίτες» (ποιους αλήθεια)!!!

Τέτοια πολιτική σχιζοφρένεια. Πολιτική διαστροφή που ξεπερνά κατά πολύ, δραματικά πολύ, και τις ιντερνετικές φρενοβλάβειες κατασκευής «Κινημάτων».

Αν είναι δυνατόν να μιλάμε στα σοβαρά για την κατασκευή ενός πολιτικού «Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών», με άυλους όρους (λες και είναι ανώνυμες μετοχές), χωρίς καμία ΥΠΟΣΤΑΣΗ, Πολιτική και οργανωτική ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ, χωρίς καμία ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, χωρίς Ανθρώπους (υποκείμενα του κινήματος).
Είναι ΠΟΤΕ δυνατόν να μιλάμε για οποιοδήποτε ΚΙΝΗΜΑ χωρίς πολιτικά υποκείμενα;


Είναι ΠΟΤΕ δυνατόν να μη διακρίνουμε αυτή τη φρενοβλαβή γελοιότητα;

Στην ΙΣΤΟΡΙΑ των ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, στην Πολιτική και Κοινωνική Επιστήμη, δεν συναντάμε ΠΟΥΘΕΝΑ τέτοια πολιτική διαστροφή και τέτοια γελοιότητα…

Και επειδή δεν είναι δυνατόν να έχει απωλέσει ολοκληρωτικά τας φρένας ο Μίκης, όλα όσα πράττει τα πράττει με διαύγεια και σκοπό, καταλήγουμε σε ένα και μόνο συμπέρασμα: Αναμείνατε στο ακουστικό σας…

Πιο απλά: Πίσω από αυτή την πολιτική σχιζοφρένεια, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ, να κρύβονται πολιτικά σχέδια κάποιων δυνάμεων.

Ο Μίκης δίνει τις πλάκες, ιδρύει το άυλο «Κίνημα» και αύριο θα εμφανιστούν και τα «υλικά»: ΟΙ «Ανεξάρτητοι Πολίτες» και ποικίλες προσωπικότητες και «κινήσεις» που θα δώσουν ΥΠΟΣΤΑΣΗ στο ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ, που θα «κομίσουν» την πολιτική και οργανωτική διάρθρωση και το ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…

Αναμείνατε, λοιπόν, στο ακουστικό σας. Πιθανότατα όλο αυτό το σώου της ίδρυσης του «Κινήματος Μίκη», με το βιβλιαράκι (σαν το κόκκινο βιβλίο του Μάο) ήταν σκηνοθετημένο…

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ τα πράγματα θα φανούν….


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5173

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP