Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε τα προσόντα για προσλήψεις στα ΜΑΤ

 Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Ανακοινώθηκαν, επιτέλους τα απαραίτητα προσόντα για να προσληφθεί κάποιος στα ΜΑΤ. Η στήλη τα εξασφάλισε πρώτη από όλους γιατί έχει φίλη δημοσιογράφο με αδερφό στις Μονάδας Αναταραχής και Τσακίσματος.
- Πρέπει να κατέχουν πτυχίο ανώτατης σχολής, κατά προτίμηση πτυχίο Φιλοσοφίας, Κοινωνικών επιστημών ή Χημείας.


- Να κατέχουν τουλάχιστον έναν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με ειδίκευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στην Αξία της Ανθρώπινης Ζωής γενικότερα.

- Το οικογενειακό τους εισόδημα να υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ. Αποκλείονται οι άνεργοι και τα τέκνα αυτών, καθώς επίσης και τα τέκνα εργαζομένων και ιδιοκτητών μικρών καταστημάτων και περιπτέρων.

- Το ύψος τους πρέπει να είναι πάνω από 1.85 και το βάρος τους πάνω από 95 κιλά. Τα προηγούμενα είναι απαραίτητα για να μπορούν να κουβαλούν γιαγιάδες στα ΑΤΜ.

- Πρέπει να αντέχουν τη δίψα ώστε να μην χρειάζεται να «απαλλοτριώνουν» νερά από ψιλικοπιστωτικά ιδρύματα (περίπτερα και ψιλικατζίδικα).

- Να τρέφουν απεριόριστο σεβασμό
και απύθμενη αγάπη προς τις ανυπεράσπιστες κοπέλες σε βαθμό που να τις τραβάνε από τα μαλλιά για να τις προστατεύσουν από τον εαυτό τους.

- Να έχουν κάνει μαθήματα σκοποβολής για να μην πετυχαίνουν κατά λάθος κανέναν διαδηλωτή.

- Να έχουν την ικανότητα να μπορούν να χαϊδεύουν ανθρώπινα κεφάλια με γκλομπς και να αγκαλιάζουν ανθρώπινα σώματα με ασπίδες.

- Να έχουν συμμετάσχει
σε δύο τουλάχιστον πορείες φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα: «Μάγκες-λουλούδια-αγγελούδια».

- Να έχουν έφεση στις μεταμφιέσεις. Κατά προτίμηση να μπορούν να μεταμφιέζονται σε αναρχικούς, κουκουλοφόρους καθώς επίσης και σε ρόμποκοπ.

- Να γνωρίζουν πώς να κατασκευάζουν βόμβες μολότωφ, πώς να τις μεταφέρουν και να πώς να τις «τοποθετούν» σε σακίδια.

- Να τρέφουν αμέριστη εκτίμηση
για όσους αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους και ειδικά για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες όπως οι ανάπηροι σε καροτσάκια.

- Να μην ασπάζονται
τις ιδέες ναζιστικών και φασιστικών κομμάτων όπως του Μπακιρένιου Μεσημεριού.

- Να είναι διατεθειμένοι να εργαστούν
με τρεις κι εξήντα το μήνα και αν χρειαστεί να το κάνουν ακόμη και εθελοντικά.

Όσοι νέοι θεωρούν ότι έχουν τα παραπάνω τυπικά προσόντα και επιπλέον διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο επιβάλλεται να σπεύσουν.

ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP