Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Γιαννακόπουλος-Καμμένος: Διαφωτιστική σύγκρουση…


Σε μια πρώτη ανάγνωση, είναι αστείο, όταν ένας Έλληνας κεφαλαιοκράτης μιλάει «αντιμνημονιακά» και υπέρ του ελληνικού λαού που καταστρέφεται κ.λπ:
Γιαννακόπουλος: «Ποιος θα περίμενε ότι κι αυτός τελικά θα στηνόταν στα τέσσερα και γλείφοντας εκεί που έφτυνε, θα έβαζε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε ένα ακόμη μνημόνιο, το βαρύτερο και το σκληρότερο, οδηγώντας τους Έλληνες ακόμη πιο βαθιά στην καταστροφή και παραδίδοντας την πατρίδα μας στα κοράκια…».


Ολόκληρο το κείμενο του φαρμακοβιομήχανου, εδώ:
http://www.press-gr.com/2015/10/blog-post_3726.html


Βεβαίως, η σκληρή απάντηση του Γιαννακόπουλου στον Καμμένο, είναι αστεία, σε μια πρώτη ανάγνωση. Με μια βαθύτερη ανάγνωση δεν είναι αστεία, διότι σηματοδοτεί μια τελεσίδικη ΡΗΞΗ μερίδων του ελληνικού κεφαλαίου με την κυβέρνηση των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ: Με μια κυβέρνηση που εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» του πλανητικού κεφαλαίου σε βάρος «εθνικών» κεφαλαίων, δηλαδή Ελλήνων καπιταλιστών.

Πριν το αναλύσουμε αυτό, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι σε αυτήν τη σύγκρουση Γιαννακόπουλου-Καμμένου, ο κραυγαλέα αστείος είναι ο Καμμένος.

Είναι εντελώς γελοίος ο πολιτικάντης αυτός τυχοδιώκτης όταν επιχειρεί να «επενδύσει» τη σύγκρουση με τον φαρμακοβιομήχανο, με δημαγωγικές ανοησίες και αστειότητες του τύπου: «Το νταβατζηλίκι τελείωσε»!!!


Διαβάστε τις ανόητες δημαγωγίες Καμμένου, εδώ:
http://www.press-gr.com/2015/10/blog-post_2317.html


Κάθε νοήμων Έλληνας γελάει για πολλούς λόγους:

α). Ο ίδιος ο Καμμένος ομολογεί ότι ήταν διαπλεκόμενος με τον επιχειρηματία και ότι άρχισε να λεονταρίζει εναντίον του, σήμερα, που η κυβέρνηση και ο ίδιος έγιναν, από «αντιμνημονιακοί» υστερικοί μνημονιακοί και μοχθηρά ανδρείκελα των διεθνών μαφιόζων του χρήματος και του 4ου Ράιχ…

β). Ο ίδιος ο Καμμένος δηλώνει (οι βρυχηθμοί της δημαγωγίας είναι αποκαλυπτικοί) ότι τώρα που ο «νταβάς» είναι το 4ο Ράιχ και οι διεθνείς τοκογλύφοι, «το νταβατζηλίκι τελείωσε», για τους «νταβάδες» κάποιων μερίδων του ελληνικού κεφαλαίου που έχουν μπει στο στόχαστρο των διεθνών «νταβάδων»!!!

Οι αυτιστικοί «ήρωες» της βροντερής δημαγωγίας και κουτοπονηριάς, μέσα στην έπαρση της ανοησίας τους είναι αποκαλυπτικοί. Βρυχάται ο Καμμένος για «το νταβατζηλίκι τελείωσε» την ίδια στιγμή που αυτός και τα ανδρείκελα της «αριστερής» κυβέρνησης, γλείφουν τις μπότες των διεθνών «νταβάδων» και των νέων αποικιοκρατών…


Για τον αυτιστικό αυτόν «ήρωα», Καμμένο, διαβάστε ένα παλιό μας, σχετικό κείμενο, εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2011/05/blog-post_2380.html

Με αυτά τα δεδομένα, η απάντηση του Γιαννακόπουλου γελοιοποιεί παραπέρα τον ήδη γελοιοποιημένο αυτιστικό «ήρωα». Αυτά που λέει ο Γιαννακόπουλος τα βιώνει, σήμερα, όλη η Ελλάδα. Καμία, συνεπώς, ομοβροντία δημαγωγίας του Καμμένου δεν μπορεί να ανατρέψει αυτήν την ΑΘΛΙΑ και ΦΡΙΚΤΗ κυβερνητική πραγματικότητα που βιώνει σπαρακτικά ο ελληνικός λαός…

Φυσικά ο Γιαννακόπουλος εμπορεύεται αυτή της ΦΡΙΚΗ και το ΣΠΑΡΑΓΜΟ. Είναι γνωστό ότι το Κεφάλαιο γίνεται «ευαίσθητο», «πατριωτικό», «φιλολαϊκό» κ.λπ, ανάλογα με τις προσταγές των συμφερόντων του.

Και εδώ, ακριβώς, βρίσκεται το σημείο ΡΗΞΗΣ του Γιαννακόπουλου με την κυβέρνηση, αλλά και το κλειδί ερμηνείας αυτής της σύγκρουσης.

Η «αριστερή» κυβέρνηση των ανδρεικέλων προωθεί τα τελευταία «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της: Ήρθε να δώσει τις χαριστικές βολές, αυτές που καμία δεξιά κυβέρνηση δεν θα μπορούσε, διότι θα ξεσηκωνόντουσαν και οι πέτρες…

Κάποια από αυτά τα «συμβόλαια θανάτου» (χαριστικές βολές) είναι και η τελική ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ κάποιων παραγωγικών μερίδων του ελληνικού κεφαλαίου.

Στρατηγική επιδίωξη της Νέας Τάξης, του κράτους των ΥΠΕΡ-ΕΘΝΙΚΩΝ μονοπωλίων, είναι ή ΑΛΩΣΗ των εθνικών κρατών και των εθνικών συνεκτικών ιστών, αρθρώσεων και δομών: Οικονομικών, Πολιτικών, Πολιτιστικών, Ιστορικών Παραδόσεων κ.λπ (τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά).

Μέσα σ’ αυτήν τη στρατηγική επιδίωξη είναι και ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ παραγωγικών μονάδων του ελληνικού («εθνικού») κεφαλαίου. Και το πέρασμά τους στα υπέρ-εθνικά μονοπώλια: Στους πλανητικούς οικονομικούς μηχανισμούς της Νέας Τάξης…

Από δω ξεκινάει η αντίδραση του Γιαννακόπουλου, αποτυπώνοντας έναν πόλεμο ζωής και θανάτου, μεταξύ μερίδων του ελληνικού κεφαλαίου με την κυβέρνηση των υπέρ-εθνικών (του 4ου Ράιχ).

Ο πλανητικός οδοστρωτήρας προκαλεί ρωγμές μέσα και στο ίδιο το Κεφάλαιο, ιδιαίτερα ανάμεσα στο εγχώριο και το παγκόσμιο…

Η σύγκρουση αυτή δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους ούτε ουδέτερους…

Πολύ περισσότερο είναι ανεπίτρεπτο να παίρνουμε το μέρος των δωσίλογων ανδρεικέλων, επειδή ο Γιαννακόπουλος είναι καπιταλιστής…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP