Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Επιτροπή σοφών»: Άλλη ταχυδακτυλουργία «αριστερής» ΑΠΑΤΗΣ


Επιτροπή σοφών: Οι "μπράβοι"
των χρηματιστηριακών μαφιών

Τη μυθολογία περί «εκλεκτών» και «αρίστων» την αναπαραγάγει η «αριστερή» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τη μορφή της «επιτροπής σοφών».
Μας εμφάνισαν, λοιπόν, ταχυδακτυλουργικά, οι «αριστεροί» απατεώνες, το «όχημα» κατεδάφισης, καταλήστευσης και ισοπέδωσης του «Ασφαλιστικού»: Την «επιτροπή σοφών».


Με ποια κοινωνικά και πολιτικά κριτήρια «βάπτισαν» την κατασκευαστική, ταχυδακτυλουργική τους αυθαιρεσία, σαν «επιτροπή σοφών»: Με κανένα (οι κατασκευές έχουν δικτατορικό χαρακτήρα, συνακόλουθα περιττεύουν εδώ τα κριτήρια και οι αποδείξεις)!!!

Βεβαίως τα «κριτήρια» υπάρχουν: Είναι αυτά της νεοφιλελεύθερης κτηνωδίας και διαπλοκής με τους χρηματιστηριακούς μαφιόζους.

Είναι τα ίδια «κριτήρια» με τα οποία, παλιότερα, κατασκεύασαν και επέβαλαν ένα «λογιστάκο» (Σημίτη) σαν «σοφό», «άριστο» και «μέγα ηγέτη»!!!

Σήμερα στην «επιτροπή σοφών» νεκρανασταίνεται το Σημιτιστάν!!!

Ο «αριστερός» απατεώνας (Τσίπρας) θα νεκραναστήσει τα ΠΑΝΤΑ: Από τη Δεξιά μέχρι όλες τις μορφές της «εκσυγχρονιστικής», πασοκικής κακοήθειας.

Όλα τα πτώματα θα ξεπλυθούν και θα αναστηθούν με αυτήν την κυβέρνηση. Και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς, όπως οι σημιτάνθρωποι και ο «Ρασπούτιν Βενιζέλος που …πέταξε ήδη στην «καθαρτήρια» Επιτροπή Διαφάνειας!!!


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9955

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP