Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Οι απατεώνες της "αριστεράς"…



«Πιτσιρίκος»: «Και ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει στην Ιστορία σαν ένας ακόμα απατεώνας»!
Προσυπογράφουμε και εμείς αυτά τα λόγια του «Πιτσιρίκου». Η ρηξικέλευθη πένα του καταγράφει, παραστατικά και εύστοχα, την πολιτική παράνοια που ζούμε, ιδιαίτερα αυτήν της «αριστερής» κυβέρνησης…
Θα εκφράσουμε, ωστόσο κάποιες ενστάσεις, σε ένα από τα τελευταία του άρθρα:
«Μαγική εικόνα».


Διαβάζουμε:
«Αν κάποιος σου έλεγε πριν από έναν χρόνο πως, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει το πιο σκληρό Μνημόνιο, θα του έλεγες πως παραλογίζεται. Κι όμως, αυτό έγινε, και απόψε, τα μεσάνυχτα, η Βουλή θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας για το τρίτο πρόγραμμα στήριξης». 


Το κείμενο εδώ:
http://pitsirikos.net/2015/10/%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b1/#ixzz3ouJrr6wM


Ο «Πιτσιρίκος» εδώ δεν είναι καλά ενημερωμένος. Πολλοί είχαν προβλέψει, με χειρουργική ακρίβεια, την κυβερνητική εξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά κατηγορήθηκαν για παραλογισμό (εδώ έχει δίκιο ο «Πιτσιρίκος»).

Το Ρεσάλτο από πολύ παλιά είχε περιγράψει τον χαρακτήρα και διαγράψει την πορεία αυτού το «αριστερού» νεφελώματος…

Από το 2008 είχαμε επισημάνει:


«Γίνεται σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμιά σχέση με την έννοια της αριστεράς. Δεν έχει καμιά σχέση ούτε με το ρεφορμιστικό, μεταρρυθμιστικό μοντέλο της κλασσικής σοσιαλδημοκρατίας. Απλώς σφετερίζεται το όνομα «αριστερά» για να υπηρετήσει καλύτερα το σύγχρονο καπιταλιστικό καθεστώς. “Aριστερό” όχημα των πλανητικών ιμπεριαλιστικών επιταγών είναι»!!!

Και υπογραμμίζαμε:

«Σε μια απλή ετικέτα διαφέρει ο Τσίπρας από τις καθεστωτικές δυνάμεις…
Η διαφορά; Η απάτη του ΠΑΣΟΚ δοκιμάστηκε στην πράξη.
Η απάτη του ΣΥΡΙΖΑ (ακόμα πιο αποκρουστική) έχει το προνόμιο του περιθωρίου...».

Σχετικά κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2106


Επίσης από το Σεπτέμβριο του 2007 γράφαμε:

«Ο ΣΥΝ είναι ένα «καλό χαρτί». Είναι αφενός η ιδεολογική εμπροσθοφυλακή των Νέων Ιδεών της παγκοσμιοποίησης και αφετέρου κυριαρχεί στο ακαδημαϊκό, πνευματικό και δημοσιογραφικό Ιερατείο.
Δεν δίνει απλώς το τεκμήριο και το άλλοθι στα ιδεολογήματα και τις στρατηγικές επιδιώξεις του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού, αλλά και πολτοποιεί στο εσωτερικό του κάθε ιδεολογική διάκριση και πολιτική οντότητα: Από «εκσυγχρονιστές» μέχρι «αριστεριστές» και αναρχό-αυτόνομους, ακόμη και «εθνικιστές» (ΔΗΚΚΙ).
Ο ΣΥΝ που ενώνει όλες τις πολιτικές, και ψυχολογικές διαστροφές, γίνεται «γοητευτικός» σε μια μερίδα της νεολαίας που κατασκευάζει το καθεστώς της Νέας Τάξης: Αργόσχολους και ρέμπελους, αλλά «ατίθασους», απολιτίκ και «επαναστάτες» μέσα σε μια σκάφη νερό (φορώντας μια κουκούλα νιώθουν επαναστάτες), «οργισμένους», αλλά χωρίς να ρισκάρουν τη «γοητεία της μπουρζουαζίας», ανένταχτους δήθεν και «ακηδεμόνευτους», αλλά εύκολα χειραγωγήσιμους (αυτοί ποδηγετούνται χωρίς κόμματα και ηγέτες).
Ο ΣΥΝ είναι το «μίγμα» της Πλατείας Κολωνακίου και των Εξαρχείων! Η γοητεία της «πολιτικής παρτούζας», όπως και κάθε άλλης «παρτούζας»: Αυτό που θέλει να κατασκευάσει η Νέα Τάξη στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας!!!
Γι αυτό ο ΣΥΝ θα ανεβάσει τα εκλογικά του ποσοστά. Και γι’ αυτό θα ΕΠΙΛΕΧΤΕΙ, αν δεν έχει ήδη επιλεχτεί, σαν τον νεοταξικό κριό των πολιτικών εξελίξεων.
Ήδη το «εκσυγχρονιστικό» κράτος-προτεκτοράτο μάχεται απεγνωσμένα υπέρ του ΣΥΝ.
Πολλές δυνάμεις του «εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ στηρίζουν, βλέποντας τον καταποντισμό του Γιωργάκη, τον ΣΥΝ».


Το κείμενο εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=13873#13873


Το Δεκέμβριο του 2012 σημειώναμε:

«Το ΣΥΡΙΖΑ τον ετοίμασαν και τον προωθούν για να δώσει τη χαριστική βολή στην Ελλάδα. Να εκτελέσει τα τελευταία «συμβόλαια θανάτου»: Τα «συμβόλαια» της τελικής αποδόμησης της εθνικής μας υπόστασης και των ιστορικών μας κατακτήσεων, τα «συμβόλαια» της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης των Εθνικών, Πολιτισμικών και Ορθόδοξων ιστών και συμβόλων της ελληνικής κοινωνίας, τα «συμβόλαια» της ΓΕΝΙΚΗΣ πτώσης μας στην κόλαση των ποικίλων νεοταξικών διαστροφών της πολυπολιτισμικότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα των ΗΠΑ…».

ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7136


Τέλος το Μάιο του 2012 τονίζαμε:

«ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ δίνουν καθημερινά όρκο και οι τρεις στη στρατηγική της ΕΕ και ευρώ, ενώ παράλληλα στήνουν τελετουργικούς καβγάδες για το ποιος είναι ο πιο «αξιόπιστος» στυλοβάτης (υπηρέτης) της ΕΕ και του ευρώ.
Ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται καθημερινά ο καλύτερος «μαθητής» του καθεστωτικού παιχνιδιού: Συναγωνίζεται και ξεπερνάει ακόμα και τις μοχθηρές «κεφαλές» του καθεστωτικού ψεύδους και της δημαγωγίας: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ…».


ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6484

Διαβάστε ακόμα και το άρθρο: Τσίπρας: Το άλλο πρόσωπο του 4ου Ράιχ…
ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/09/4_5.html


Τα παραπάνω είναι ελάχιστα από αυτά που έχουμε γράψει, αλλά αρκετά για να δείξουν τη θέση μας για το ΣΥΡΙΖΑ και την πορεία του…

Αυτός είναι και ο λόγος που η «Αριστερά» σε όλες τις ποικιλίες της μας έχει αποκλείσει από παντού: Προφανώς θεωρούσε ότι …παραλογιζόμασταν…

Μόνο που σήμερα αυτά που γράφαμε ακόμα από το 2007 (και παλιότερα) τα …ανακάλυψαν πολλοί. Αλλά πάλι το ΡΕΣΑΛΤΟ παραμένει απαγορευμένη λέξη: Φοβούνται τη …μόλυνση…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP