Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Γιωτόπουλος: Νέα προειδοποιητική βολή…


Ο Αλέκος Γιωτόπουλος ξανακτύπησε. Με επιστολή του, στην εφημερίδα Documento, υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων: «Είμαι ο μόνος από την 17Ν που δεν παίρνω άδεια».
Επισημαίνει, ακόμα, ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά του ως κρατούμενος - αφού το αρμόδιο Συμβούλιο, όχι μόνο αρνείται να τον αποφυλακίσει, παρότι πληροί τις προϋποθέσεις για λόγους υγείας και ηλικίας - αλλά δεν του εγκρίνουν, έστω κάποια ολιγοήμερη άδεια!


Τέλος ρωτά, ο Γιωτόπουλος, αν υπάρχει κράτος Δίκαιου ή μήπως Δικαιοσύνη.... «τύπου δικτατορίας!!!».


Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ:
http://www.press-gr.com/2019/02/documento-17.html

Ο Γιωτόπουλος και εδώ μιλάει με μισόλογα. Καταγράφει, απλώς, τη διαφορετική συμπεριφορά των διωκτικών αρχών και της Πολιτείας προς το άτομό του, συγκριτικά με αυτήν τη συμπεριφορά προς τα άλλα μέλη της «17Ν» και ιδιαίτερα του «εκτελεστή»: Του Κουφοντίνα…

Πράγματι,
ο Γιωτόπουλος είναι ο μόνος που δεν έχει πάρει άδεια. Είναι ο μόνος που ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ από τις διωκτικές αρχές και από το διατεταγμένο «Δίκαιο».

Μόνο που ο Γιωτόπουλος μένει στη ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ. Δεν εξηγεί το ΓΙΑΤΙ η Πολιτεία ΤΙΜΩΡΕΙ μόνο αυτόν και βγάζει συχνά έξω τους άλλους και ιδιαίτερα τον Κουφοντίνα, τον πλέον «σκληρό» της «17Ν»…

Σε αυτήν την επιστολή ο Γιωτόπουλος εγκαταλείπει και τους υπαινιγμούς που εκτόξευε σε προγενέστερες επιστολές του, υπαινιγμούς για το πρακτορικό κατασκεύασμα της «οργάνωσης»!!!

Και είναι αυτοί οι υπαινιγμοί και το γεγονός ότι δεν δέχτηκε να παίξει το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου (όπως ο Κουφοντίνας), που ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ την ΤΙΜΩΡΙΑ των διωκτικών αρχών εναντίον του.

Σε ένα παλιό μας κείμενο γράφαμε:


«Ο Γιωτόπουλος (άλλη φράξια μυστικών υπηρεσιών) δεν αποδέχτηκε να παίξει το ρόλο του αποδιοπομπαίου ηγέτη, επειδή του την «έφεραν».
Από εδώ ξεκινάει και η σκληρή σύγκρουση Κουφοντινα-Γιωτόπουλου, συνακόλουθα και η σύγκρουση της «Ελευθεροτυπίας» με τον Κουφοντίνα και το Χρυσοχοΐδη.
Η «Ε» είχε υπό την προστασία της το Γιωτόπουλο…
Στη δίκη της «17Ν», γινόταν άμεσα ορατή η σκηνοθεσία και το φιάσκο των μυστικών υπηρεσιών, καθώς και καθαρά τα «καρφώματα» του Κουφοντίνα προς το Γιωτόπουλο…».


Ολόκληρο το κείμενο εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/01/blog-post_11.html


Διαβάστε επίσης και ένα άλλο κείμενό μας το οποίο καταγράφει πιο καθαρά κάποιες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του Γιωτόπουλου
ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.com/2016/11/blog-post_7.html


Φυσικά, εμμέσως πλην σαφώς,
και σ’ αυτήν την επιστολή του ο Γιωτόπουλος σηματοδοτεί την πρακτορική κατασκευή της «17Ν»…

Ίσως να στέλνει και το τελευταίο μήνυμα:

«Καιρός να με βγάλετε διότι πλέον (λόγω ηλικίας και ασθένειας) δεν έχω να χάσω ΤΙΠΟΤΑ και θα πω ολόκληρη την ΑΛΗΘΕΙΑ για τη «17Ν»…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP