Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Το νεότερο πιο σύντομο ανέκδοτο: Ο Τσίπρας αντιαμερικανός!


 
Από: Γ.Α.

Ναι! Μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσαν να εκληφθούν κάποιες «ειδήσεις» και σχολιασμοί που αναφέρονται σε δήθεν δυσαρέσκεια του Τραμπ από τη στάση του Τσίπρα στο ζήτημα της Βενεζουέλας.
Και το ανέκδοτο έχει δυο διαφορετικές πηγές:

Κάποιους κύκλους της Ν.Δ., που θα ήθελαν να εμφανιστεί ο δικός τους ηγέτης ως ο ευνοούμενος του Αμερικανού προέδρου, και κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ, που επιδιώκουν να προσδώσουν μια αίγλη «αντιαμερικάνικου αντιιμπεριαλισμού» στον Τσίπρα.

Αποτυχημένη η προσπάθεια και των μεν και των δε, καθώς η επίσημη αναγνώριση από τις ΗΠΑ ότι ουδέποτε υπήρξαν τόσο καλές σχέσεις με τη χώρα μας όσο επί κυβέρνησης Τσίπρα, δεν θα ήταν δυνατόν να ακυρωθεί από τους άτεχνους σαλτιμπαγκισμούς στο ζήτημα της Βενεζουέλας.

Ναι! Σε άτεχνους σαλτιμπαγκισμούς επιδίδεται η κυβέρνηση που σταθεροποίησε και ανέπτυξε περαιτέρω τη στρατηγική συμμαχία με ΗΠΑ και Ισραήλ στην ανατολική Μεσόγειο και προώθησε την επέκταση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών, επιστρατεύοντας χαρακτηριστική διγλωσσία.

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα εμφανίζεται να στηρίζει τον νόμιμο πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο, ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης σπεύδει να διευκρινίσει πως η στήριξη γίνεται υπό τον όρο της προσφυγής σε προεδρικές εκλογές. Άρα, δεν τον αναγνωρίζει ως ηγέτη που εκλέχτηκε μόλις πριν έναν χρόνο με τη λαϊκή ψήφο. Όπως ακριβώς κάνουν και οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και της Ε.Ε.!

Ενώ οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζουν το ψήφισμα της Ευρωβουλής κατά της Βενεζουέλας, η Ελλάδα, ως χώρα μέλος της Ε.Ε., συναινεί στο τελεσίγραφο προς τον Μαδούρο, για την άμεση εγκατάλειψη της θέσης του.

Ας μη ματαιοπονούν οι ανεκδοτολόγοι! Μέχρι και στεφάνι στο Πολυτεχνείο θέλησε να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς τις ίδιες μέρες που οι Αμερικάνοι έπλεκαν το εγκώμιο του Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν είναι η διγλωσσία που τους χαλάει τους Αμερικάνους. Οι Αμερικάνοι είναι πρακτικοί άνθρωποι. Αυτό που τους νοιάζει είναι να πηγαίνουν καλά οι δουλειές. Business as usual!


ΠΗΓΗ:
https://iskra.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b5%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%ba%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%bf-%ce%bf-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80/


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11149

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP