Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Η νέα απόπειρα χρηματισμού: Το κύκνειο άσμα των ανδρεικέλων


Η κατοχική συμμορία των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ βρίσκεται σε τέτοιο βαθμό αποσύνθεσης και πανικού που οδηγείται σε βιαστικές, κυνικές και χοντροκομμένες πράξεις χρηματισμού βουλευτών…
Φυσικά, όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα κείμενά μας, δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που να πιστεύει ότι αυτή η κυβερνητική συμμορία θα είχε οποιοδήποτε ενδοιασμό να εξαγοράσει και βουλευτές.


Εδώ η κακουργία της έχει πάρει τις διαστάσεις των πιο φρικιαστικών εγκλημάτων εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της, ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ εσχάτης προδοσίας και δολοφονικής αποτέφρωσης της Ελλάδας και του λαού, και θα κώλωνε στον χρηματισμό και την εξαγορά βουλευτών;

Εδώ όλο το καθεστώς του 4ου Ράιχ από τις κυβερνητικές πόρνες μέχρι τις πόρνες των «νταβάδων» ΑΝΟΙΚΤΑ καλούσαν σε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, με το σύνθημα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και θα κώλωναν στα μέσα: Στην εξαγορά βουλευτών;

Να θυμίσουμε τι έγραφε το Λαμπρακιστάν (το ιδεολογικό «όπλο» του γενιτσάρων του 4ου Ράιχ), πρίν από λίγες ημέρες;

«Όμως για να αρθεί το αδιέξοδο και για να επέλθει "συμβιβασμός" πρέπει να γίνουν υποχωρήσεις και να δοθούν πολιτικά «ανταλλάγματα» σε βουλευτές για να ψηφίσουν θετικά. «Χρόνος υπάρχει» λένε κεντρικά στελέχη της ΝΔ και υποστηρίζουν ότι εάν πραγματικά το Μέγαρο Μαξίμου θέλει να κάνει την υπέρβαση και να δοθεί λύση στο πολιτικό πρόβλημα -εκτός αν επιθυμεί πρόωρες εκλογές- οφείλει να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες. Εξάλλου στην πολιτική δεν υπάρχουν σταθερές και όλα μπορεί να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη, εάν αυτές οι αλλαγές κινούνται στη βάση της γνωστής μακιαβελικής ρήσης «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»!!!

Σάλπισμα εξαγοράς δεν είναι αυτό το απόσπασμα;

Το ίδιο σάλπισμα ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, συνακόλουθα και εξαγοράς, δεν είναι τα πρωτοσέλιδα της περασμένης Κυριακής ή οι «ψαλμοί» των καναλιών και των τηλεοπτικών γουρουνιών;
Διαβάστε εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/12/blog-post_56.html


Κανένας συνεπώς δεν εκπλήσσεται με τις νέες αποκαλύψεις γύρω από την απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη.

Αυτό που εκπλήσσει είναι η αυθάδεια της χοντροκοπιάς του χρηματισμού, η μοχθηρία της κυβερνητικής αποσύνθεσης και κυρίως: Η αμηχανία και φρενοβλαβής ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της κυβερνητικής συμμορίας.

Τα ανδρείκελα έχουν καταληφθεί από παράκρουση χυδαιότητας, ψευτιάς και υποκρισίας, την ίδια ώρα που έχουν συλληφθεί επ’ αυτοφώρω οι …μηχανισμοί της εξαγοράς και της αποστασίας…

Με την ίδια παράκρουση χυδαιότητας, ψευτιάς και υποκρισίας έχουν καταληφθεί τα δημοσιογραφικά πορνεία του κατοχικού καθεστώτος.

Αποκαλυπτικό είναι το παρακάτω κείμενο του Βαξεβάνη. Το πήραμε από δω:

http://greki-gr.blogspot.gr/2014/12/blog-post_326.html


Στο βάθος του (υπό)νομου
Του Κώστα ΒαξεβάνηΌταν δεν σου βρωμάει ο βόθρος, αναρωτήσου αν ο βόθρος είσαι εσύ. Το έχω γράψει την περίοδο που τα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης αδίστακτα και κυνικά, δημιουργούσαν την εικόνα μιας Ελλάδας στην οποία όλα ήταν καλά και ο Βενιζέλος ήταν ένα είδος ευτραφούς πλην όμως οσιομάρτυρος.

Τώρα ο βόθρος ξεχείλισε. Τα σκ@τά, τα σκ@τά τους τρέχουν από παντού. Βρώμισε ο τόπος αλλά αυτοί συνεχίζουν να μη μυρίζουν τίποτα άλλο από τη μυρωδιά του χρήματος.

Ο Παύλος Χαϊκάλης κατέθεσε στον εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο οπτικό υλικό διάρκειας 2,5 ωρών, στο οποίο άτομο του κάνει προτάσεις χρηματισμού προκειμένου να...
ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας, δηλαδή να δώσει ζωή στην υπάρχουσα κυβέρνηση.

Η Ελληνική Αστυνομία η οποία είχε ενημερωθεί για το θέμα είχε παγιδεύσει το σπίτι του Χαϊκάλη για να συλλάβει το άτομο αυτό την ώρα του χρηματισμού. Την επιχείρηση διηύθυνε ο ταξίαρχος Παναγιώτης Στάθης.

Στην κατάθεσή του στον Εισαγγελέα, ο Παύλος Χαϊκάλης κατονόμασε το άτομο και έδωσε μάλιστα και δύο διευθύνσεις του.

Απ' όλο αυτό το αστυνομικό και πολιτικό θρίλερ που αποδεικνύει αν μη τι άλλο το μέγεθος της διαφθοράς, τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, αν και πολύ ευαίσθητα και ρέποντα στα αστυνομικά θρίλερ, προτάσσουν δύο ανύπαρκτα στοιχεία:

1.Πως ο Χαικάλης δεν κατέθεσε το όνομα το ατόμου και
2.Πως η Εισαγγελία διαρρέει πως δεν υπάρχουν στοιχεία.


Απ' όλο αυτό το νταβαντούρι που αναταράσσει τα λύματα του βόθρου, εφημερίδες, sites και κανάλια δεν ρίχνουν το φως πάνω στο βόθρο αλλά προσπαθούν να διατηρήσουν την αμφιβολία η οποία ως γνωστόν είναι πάντα υπέρ του κατηγορουμένου.

Τα ίδια Μέσα δεν βλέπουν πως την ώρα που εξελίσσονταν όλα αυτά, τα ΝΕΑ επέμεναν στα ρεπορτάζ τους πως ο Χαικάλης θα ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας, ενώ ο ίδιος ο Χαικάλης το διέψευδε. Τα Μέσα δεν είδαν ούτε τις δηλώσεις Βούλτεψη, Λοβέρδου και Βενιζέλου που επέμεναν πως θα βρεθούν με κάθε τρόπο οι 180, ώστε να ρωτήσουν σήμερα που αποκαλύπτεται η απόπειρα χρηματισμού εντελώς δημοσιογραφικά «τι εννοούσατε όταν με βεβαιότητα λέγατε πως με κάθε τρόπο θα βρεθούν οι 180; Αυτόν τον τρόπο εννοούσατε;»

Θα ήθελα να προσθέσω και μια προσωπική διάσταση στην υπόθεση που αφήνει ακόμη και μένα που δεν εκπλήσσομαι εύκολα, άναυδο. Το άτομο το οποίο εμφανίζεται να επιχειρεί να χρηματίσει τον Χαικάλη, μετά την έκδοση του περιοδικού μας το 2012 μας είχε προσεγγίσει. Μας έδωσε πληροφορίες που αφορούσαν το παιχνίδι υπαγωγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ και το παιχνίδι των CDS και κατά καιρούς άρθρα που αφορούσαν όλα αυτά. Δήλωσε πως υπήρξε σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου και της Deustche Bank και στη συνέχεια μάθαμε πως έπαιζε ρόλο συμβούλου έλληνα Τραπεζίτη.

Δήλωνε πως ανησυχεί για την πορεία της χώρας και ανέπτυσσε προβληματισμούς για την Οικονομία, έως τη μέρα που μεταξύ σοβαρού και αστείου μου πρότεινε «αντί να παλεύεις όλη μέρα με θηρία τραπεζίτες θες να κανονίσω να τα βρείτε να σου σβήσουν και τα δάνεια;»

Η δήλωσή του αυτή, αν και δεν ήθελα να τον πιστώσω αρνητικά ότι υπηρετούσε κάποιο σχέδιο, ήταν ο λόγος που η δημοσιογραφική ομάδα του HOT DOC τον απομάκρυνε.

Έμελλε να μάθω ποιό είναι αυτό το άτομο κάνοντας ρεπορτάζ για την απόπειρα χρηματισμού του Χαϊκάλη και μοιραία να υποθέσω πλέον πως ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Αυτά,γιατί ο βόθρος μου μυρίζει και υποχρέωση του δημοσιογράφου είναι να τον καθαρίσει.

ΥΓ.: Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές οφείλουν τώρα να τοποθετηθούν δημόσια και να διαβεβαιώσουν πως είναι κάτοχοι όλων των στοιχείων της υπόθεσης. Διαφορετικά θα είναι συνυπεύθυνες στην προσπάθεια που γίνεται να καλυφθεί μια σοβαρή υπόθεση συνταγματικής και πολιτικής εκτροπής με αοριστία και αμφιβολία.

Από το koutipandoras

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP