Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Η φετινή Πρωτομαγιά με «αριστερή» κυβέρνηση…


Πρωτομαγιά με νέα κυβέρνηση: «Αριστερή» κυβέρνηση…
Το κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο, βεβαίως, παραμένει το ίδιο: Μνημονιακό και καθόλου Αριστερό…
Το καινούργιο στοιχείο της φετινής Πρωτομαγιάς είναι οι «αριστερές» αυταπάτες: Αυτές που καλλιέργησε, κατανάλωσε και μοίρασε απλόχερα ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ…


Δεν χρειάστηκαν, όμως, παρά τρεις μήνες διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ, για να αρχίσουν οι ψευδαισθήσεις που έθρεψε να σκορπούν στον άνεμο…

Η φετινή Πρωτομαγιά σηματοδοτεί την «τομή» της αντίστροφης μέτρησης: Της κονιορτοποίησης των «αριστερών» ψευδαισθήσεων και αυταπατών.

Το «ρεύμα» αυτό της κατάρρευσης των ψευδαισθήσεων θα πάρει, πολύ σύντομα, εκρηκτικές διαστάσεις και μορφές. Η νέα κυβέρνηση βρίσκεται ένα βήμα πριν από το βάραθρο.
Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9681


Μέσα σε τρεις μήνες και ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση, δεν πήρε, απλώς, πίσω το πρόγραμμά του και τις υποσχέσεις του, αλλά τα μετέτρεψε και στο αντίθετό τους: Αναπαλαίωσε τις απαιτήσεις των τοκογλύφων και του 4ου Ράιχ, αναπαλαίωσε (εμπλουτίζοντας και λεκτικά) τα κλισέ και τις φόρμες της νέας αποικιοκρατίας.

Το τοκογλυφικό χρέος έγινε αποδεκτό!!! Η κυβέρνηση από τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους» δεσμεύτηκε (στις 20 Φλεβάρη) στην «πλήρη, ακέραιη και έγκαιρη εξόφληση του χρέους».

Επίσης το «Τρόικα τέλος», μεταλλάχτηκε σε «θεσμούς»!!!

Μίλαγε για «δημόσιο έλεγχο» των τραπεζών, σήμερα έχει ξεχαστεί κάθε …έλεγχος!

Το ίδιο και με τις ιδιωτικοποιήσεις. Λεοντάριζε κατά των ιδιωτικοποιήσεων και σήμερα συμφώνησε να τις συνεχίσει: «Διαπραγματεύεται μόνο για τους ρυθμούς και τον τρόπο που θα γίνουν»!!!

Ακόμα: Παραπέμπει την αύξηση του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ στο αόριστο μέλλον (σε βάθος δεκαετίας)!!!

Για να μην πολυλογούμε η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί πλήρως το ασφυκτικό πλαίσιο, τη στραγγαλιστική εποπτεία και τους εφιαλτικούς κανονισμούς του 4ου Ράιχ και των μαφιών του χρήματος.

Η διαλεκτική των υποχωρήσεων, των ανεπίτρεπτων συμβιβασμών και των επικοινωνιακών σώου (το θεατρικό παιχνίδι της θεαματικής απάτης) την έχουν φέρει ολοκληρωτικά στο καναβάτσο της πλήρους ΥΠΟΤΑΓΗΣ, σε δραματική ΑΣΦΥΞΙΑ, στα πρόθυρα νευρικών και απελπισμένων κινήσεων…

ΟΙ λαϊκές αυταπάτες εξανεμίζονται και το έδαφος για την αναγέννηση του εργατικού και λαϊκού Κινήματος είναι πολύ γόνιμο.

Η φετινή Πρωτομαγιά ας γίνει ο σπινθήρας για την αναγέννηση του λαϊκού κινήματος. Ας υλοποιήσει το αξίωμα που καταγράφει κάθε Πρωτομαγιά: «Οι φτωχοί δεν έχουν καμία ελπίδα, εκτός και αν οργανωθούν».

ΟΧΙ άλλες, πλέον, ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Ο ελληνικός λαός πρέπει να πάρει στα δικά του χέρια την τύχη του…

Οι κοινοβουλευτικοί πληρεξούσιοι δεν μπορούν να συγκρουστούν με τους ληστές και δήμιους των λαών: Μεταλλάσσονται, αν δεν είναι από την αρχή, σε υπαλλήλους τους…

Μόνο το εργατικό και λαϊκό ΚΙΝΗΜΑ και οι ηγεσίες που βγαίνουν μέσα από την πυρά των κινηματικών αγώνων, αλλάζουν την ΙΣΤΟΡΙΑ προς όφελος των λαών…

Και το πραγματικό νόημα της Πρωτομαγιάς είναι ο κινηματικός και αδιάλλακτος αγώνας…


Κείμενα για την Πρωτομαγιά θα βρείτε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7443
και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4456
Επίσης ανοίξτε και στο:
«Πρωτομαγιά και μουσικές μνήμες»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4462

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP