Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Τα φεστιβάλ της ΛΑΕ και η καιροσκοπική σιωπή…


Από Φεστιβάλ, δηλαδή πολιτικά θεάματα, πάμε καλά…
Αυτό που απουσιάζει παντελώς, από τα ποικίλα «αριστερά» πολιτικά θεάματα είναι η ΑΥΤΟ-ΚΡΙΤΙΚΗ…
Πιστή σ’ αυτήν τη σταλινική παράδοση η ΛΑΕ του Λαφαζάνη…


Στο Φεστιβάλ που οργάνωσε και στη συζήτηση για τη «μνημονιακή βαρβαρότητα της κυβέρνησης Τσίπρα», με πρωταγωνιστές τον Αλέκο Αλαβάνο, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ούτε ίχνος αυτοκριτικής!!!

Είσαι κάλπικος παράς και καιροσκόπος «αριστερός» όταν παρασιωπάς εντελώς τη θεμελιακή συμμετοχή σου και τη ΣΥΝΕΝΟΧΗ σου, τόσο στην ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στη σκανδαλώδη συμμετοχή και στήριξή της κυβερνητικής ΑΠΑΤΗΣ: Αυτής των «αριστερών» ανδρεικέλων.

Αυτοί οι άνθρωποι της ΛΑΕ φωνασκούν αντιμνημονιακά, ουρλιάζουν εναντίον της ΦΡΙΚΗΣ που ζούμε με την «αριστερή» αλητεία της κυβέρνησης Τσίπρα, αλλά δεν πείθουν ΚΑΝΕΝΑΝ…

Και δεν πείθουν διότι στερούνται ιστορικής αξιοπιστίας,
διότι οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι αποτελούν ένα καιροσκοπικό συνονθύλευμα «υλικών», αντιλήψεων και νοοτροπιών του ΣΥΡΙΖΑ: Ότι είναι η ίδια η συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ με λεοντές αντιπολιτευτικές στο ΣΥΡΙΖΑ…

Εξάλλου ο Λαφαζάνης αυτό έκανε μια ζωή: Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση…

Θα αναδημοσιεύσουμε ένα απόσπασμα από παλιό μας άρθρο για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας…

Ολόκληρο το άρθρο βρίσκεται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10160

Διαβάστε και το αποκαλυπτικό κείμενο από το «Σίβυλλα»:
Η ιμπεριαλιστική "αριστερά" έχει ονοματεπώνυμο: Π. Λαφαζάνης - ΛαΕ και σια...
Εδώ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/07/blog-post_68.html


ΛΑΕ και Σία: Η ηλιθιότητα του καιροσκοπισμού…Είναι να γελά κανείς με τη «διαλεκτική» όλων εκείνων που μέχρι χθες ήταν ΟΧΙ μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ (και υπουργοί), αλλά και μοχθούσαν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα «Αριστερό Ριζοσπαστικό Κόμμα».

Η περίπτωσή τους δεν είναι μόνο για γέλιο, αλλά και για κλάματα…

Για γέλιο και για κλάματα διότι όχι μόνο δεν έχουμε ακούσει ίχνος αυτοκριτικής για το γεγονός ότι συνέβαλαν στα μέγιστα στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού με την εδραίωση του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα στο αριστερό Πάνθεο, αλλά και για τον άθλιο οπορτουνισμό τους στην αναζήτηση της Αλήθειας.


Άθλιος οπορτουνισμός, διότι η Αλήθεια, για αυτούς τους «αριστερούς» συνεχιστές του ΣΥΡΙΖΑ, καθορίζεται από τα άμεσα πολιτικά τους συμφέροντα.

Έτσι βρισκόμαστε μπροστά σε αστείες εικόνες της «διαλεκτικής» σκέψης τους: Η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ προσδιορίζεται από τον υπαρξιακό τους χρόνο, από το πότε δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ τους πέταξε στα αζήτητα…

Ο Λαφαζάνης και η παρέα του, όπως και η κ. Κωνσταντοπούλου, …ανακάλυψαν τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που η ηγεσία τούς πέταξε έξω!!!

ΤΙΠΟΤΕ δεν είχαν …ανακαλύψει προγενέστερα.

Το χειρότερο: Δίνανε «μάχες» για τον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ και τον «ηγέτη» Τσίπρα και από τα υπουργικά έδρανα ή την προεδρία της Βουλής (Ζωή).

Και μόνο τέτοιου είδους …ανακαλύψεις καθιστούν όλους αυτούς αναξιόπιστους στα μάτια του ελληνικού λαού και επικίνδυνους, λόγω βλακείας και αβυσσαλέου καιροσκοπισμού…

Ο Λαφαζάνης και το «ρεύμα» του αποτελούσαν συστατικό πυλώνα του ΣΥΡΙΖΑ και ανακάλυψαν τη μετάλλαξή του όταν «ξεράστηκαν» από αυτόν βιαίως, μέσω των εκλογών.

Μέχρι τότε φιλοτεχνούσαν την εικόνα του «αριστερού» ΣΥΡΙΖΑ και του «ριζοσπάστη ηγέτη» (Τσίπρα).

Ακόμα και στην ύστατη ώρα που ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε το Μνημόνιο των νέων αποικιοκρατών, αυτοί καταψήφιζαν(!!!), αλλά στήριζαν την «αριστερή» κυβέρνηση!!!

Τέτοια άθλιες πολιτικές παραδοξολογίες δύο πράγματα σημαίνουν: Ή ότι είσαι παντελώς ηλίθιος πολιτικά, ή αθεράπευτα καιροσκόπος (ή και τα δύο, διότι το ένα δεν αποκλείει το άλλο).

Όπως και να έχει τέτοιες «πολιτικές ιδιότητες» σε καθιστούν επικίνδυνο και (υπό το φως κυβερνητικών εγκλημάτων που έχουν συντελεστεί) συνεχιστή της κακουργίας των «αριστερών» ανδρεικέλων…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP