Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ο Ζουράρις μας εμπαίζει ασύστολα και …πατριωτικά!!!Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές ο Ζουράρις νιώθει ότι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ και δεν ΖΕΙ έξω από τον θορυβώδη ναρκισσισμό του…
Αυτό τον ωθεί, ακατάπαυστα, στην εύρεση ποικίλων σώου αυτοπροβολής και στην υστερική …πρόκληση της δημοσιότητας. Η ανυπαρξία δημοσιότητας τον σκοτώνει.


Σε ένα παλιότερο κείμενό μας, «Ζουράρις: Τα σώου της αρλούμπας “καθ’ υπερβολή”…», σημειώναμε:

«Τα σώου του Ζουράρι καθορίζονται από το νοσηρό «εγώ» του με ένα και μόνο στρατηγικό στόχο: Τη θορυβώδη και εκκεντρική προβολή του νοσηρού ναρκισσισμού του…
Η μέθοδός του: Να πουλάει τρέλα, εξυπνακισμούς ευρυμάθειας, παραλογισμούς και «υπερβολές», να πουλάει «σοκ και δέος», προκειμένου να διαχωρίζει, από το «πλήθος», το ξεχωριστό, «εκλεκτό» εγώ του, σκηνοθετώντας ταυτόχρονα το θορυβώδες σώου της αυτοπροβολής του…».

Ολόκληρο το κείμενο εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2016/12/blog-post_25.html#more


Το νέο τέχνασμα του νοσηρού ναρκισσισμού κερδοσκοπεί… πατριωτικά:

«Όταν άκουσα τον πρωθυπουργό να λέει το όνομα και στα ελληνικά, Βόρεια Μακεδονία, άρχισα να έχω σπασμούς στο στομάχι, ρίγος, τάση προς έμετο…»!!!

Συγκλονίστηκε (!!!) ο Ζουράρις από την …πώληση της Μακεδονίας, άρχισαν οι σπασμοί και οι τάσεις για εμετό, αλλά παρόλα αυτά θα παραμείνει πιστός στη γραμμή της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ:
http://www.press-gr.com/2018/06/k_15.html


Ο θορυβώδης, όμως, αυτός παρλαπίπας της πολιτικής ΑΠΑΤΗΣ που μιλάει περί εμετικών τάσεων, ξέχασε, τι μας έλεγε παλιότερα.

Έλεγε, λοιπόν, με στόμφο:

«Θα ψηφίζω επ’ αόριστον τις προτάσεις που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, στην Χιλή, στο Ανω Βολτά»!!!

Απολαύστε τον εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=uB1DB4jgf74


Τέτοιο δούλεμα μας κάνει ο Ζουράρις…

Κάποια ενδεικτικά κείμενα που καταγράφουν τα πολιτικά του χαρακτηριστικά και τη νοσηρότητά του, αναζητήστε τα εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2017/10/blog-post_88.html#more


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11021

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP