Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Ο Νίκος Παππάς στη Σελήνη


Ο Νίκος Παππάς στη Σελήνη - Media
ΣΤΑΘΗΣ

   Δημήτρης Καιρίδης. Εθνομηδενιστικό μπουμπούκι περιωπής στην Ευρωλίστα του κ. Μητσοτάκη. Κατά Καιρίδη όλοι παιδιά των Οθωμανών είμαστε, με το έθνος μας να έχει επινοηθεί από τους Δυτικούς και τα λοιπά συναφή του συρμού. Προσωπικώς δεν έχω καμιάν αντίρρηση να είναι ο κ. Καιρίδης παιδί των Οθωμανών, ελπίζω όμως να έχουν αντίρρηση οι ψηφοφόροι της Ν.Δ.
     Όσο για τον ελαφρόμυαλο Κούλη
(επιλογή του ο Καιρίδης), ας τον στείλει στις Πρέσπες να εξηγεί στους Μακεδόνες ότι είναι τσογλάνια ή τσιμπούκ ογλάν των Οθωμανών.
     Έχει παραβρωμίσει αυτή η υπόθεση με το (οριζόντιο σε όλους τους πολιτικούς χώρους) δηλητήριο της εθνικής αποδόμησης χάριν του καπιταλισμού και του ιμπεριαλισμού.
     Και πάντως, όποιος θέλει ας αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει, να χλευάζει όμως με τα κόμπλεξ του τους άλλους, πάει πολύ.
     (Και τέλος, οι Κοκκαλοκολεγιές με τους Αμερικανούς και οι βαλκανικές εκδουλεύσεις – συντριβή της Γιουγκοσλαβίας – μπορεί να φτιάχνουν ένα καλό βιογραφικό για ναιναίκους, αλλά όχι για κάτι που την οσμή του να υποφέρουν τα κουνάβια).

***
     Κατά τα άλλα, κάθε πρωί που ξημερώνει βγαίνουν οι συριζάνθρωποι στο μεϊντάνι κι αρχίζουν τις ανοησίες, τις κουτοπονηριές, τις γκάφες και τις απιθανότητες. Η υπουργός, φερ’ ειπείν, Μακεδονίας – βαστάω την ομπρέλα του Τσίπρα – Θράκης, εθίχθη (από σκοτεινούς συνωμότες) και απεχώρησε από εκδήλωση, πατώντας στιβαρά πάνω στους κοθόρνους της.
     Αντιθέτως, πιο υψιπετής ο κ. Νίκος Παππάς εκτοξεύει τη χώρα μας στη Σελήνη. Για την ακρίβεια: «σε όλους τους πλανήτες με πρώτη τη Σελήνη». Μπορεί η Σελήνη να μην είναι πλανήτης, αλλά για χάρη του κ. Παππά θα γίνει.
     Βεβαίως, δεν στέλνουμε ακόμα σεληνάκατο στο φεγγάρι (και σε δεύτερη φάση επανδρωμένη, με τον κ. Μανόλο Πετσίτη), αλλά μόνον ένα ταπεινό ρόβερ. Όμως μην το υποτιμάτε! Ένα ρόβερ στο φεγγάρι, δέκα ούφο στο κεφάλι.
     Αυτό όμως που πρέπει να αναγνωρίσουμε στον κ. Νίκο Παππά είναι ότι επιτέλους δικαίωσε τον Ιούλιο Βερν. Στο περίφημο έργο του «Από τη Γη στη Σελήνη» ο θαυμαστός συγγραφέας στέλνει τους ήρωές του στη Σελήνη μέσα σε ένα βλήμα. Παρά τις αιτιάσεις πολλών για το μεταφορικό μέσο προς το φεγγάρι (βλήμα), ο κ. Παππάς απέδειξε ότι και τα βλήματα διασχίζουν τα σύμπαντα.
     Τέλος, οι πιο παρατηρητικοί εξ υμών (και ημών) αστρονόμοι, θα έχετε προσέξει ότι πάνω στο φεγγάρι διαγράφεται η σκιά μιας γιαγιάς που κουβαλάει (ζαλίκα) ξύλα – ένα δεμάτι. Πρόκειται για τη γιαγιά που πούλαγε ραδίκια στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη από την αστυνομία, διότι δεν πούλαγε πρέζα στα Εξάρχεια.
     Το γεγονός ότι η εν λόγω γιαγιά διέφυγε στη Σελήνη μας προϊδεάζει για την πιθανότητα να διαφύγουν προς την ίδια κατεύθυνση ακόμα δυο γιαγιάδες οι οποίες επίσης συνελήφθησαν, η μια διότι πωλούσε σκαλτσούνια και η άλλη διότι πωλούσε καλτσούνια, αντί να βρίζουνε και οι δυο σκαιά και χυδαία τον Τσίπρα, ώστε να μπουν κι αυτές στην Προοδευτική Συμμαχία και να δώσουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Όπως εκείνα του κ. Πέτρου Κόκκαλη με τις κρατικοδίαιτες εταιρείες του.
     Αλλά, αν οφείλουμε ευχαριστίες στον κ. Παππά για τις επιστημονικές του επιτυχίες, άλλο τόσο οφείλουμε τις ίδιες ευχαριστίες και στον κ. Πολάκη, όστις απέδειξε το αληθές της Δαρβινικής θεωρίας, ότι δηλαδή καταγόμαστε απ’ τους πιθήκους. Καθ’ ότι ούτε οι πιθηκάνθρωποι αναγνωρίζουν το τεκμήριο της αθωότητος – του κάθε Λοβέρδου.
     Καλημέρα σας. Οι προσπάθειές μου να μην τρελαθώ, σταματούν για σήμερα. Προσπαθήστε (ευκτική), το ίδιο…
     Υ.Γ.: Με τον Κόκκαλη, τον 6ο Στόλο, τις Τράπεζες και τον Ραγκούση ενάντια στην Ακροδεξιά! Χαράαα η Ακροδεξιάαα…

 ΠΗΓΗ:
http://www.topontiki.gr/article/318192/o-nikos-pappas-sti-selini

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP