Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ο Τσίπρας και ο κίνδυνος ολικής επαναφοράς των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ


Του Ηλία Παπαναστασίου

Γράφαμε ήδη από τον Αύγουστο – ενάμιση μήνα μετά τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου– πως «Αντιπολίτευση δεν σημαίνει να επανέλθει ο Τσίπρας».
Ταυτόχρονα προειδοποιούσαμε όλους του λεγομένου «Προοδευτικού –Αριστερού» Τόξου πως είτε θα έχουμε μια τεκμηριωμένη και ολιστικού χαρακτήρα σοβαρή αντιπολίτευση με δημοκρατικό, πατριωτικό και προοδευτικό πρόσημο, είτε θα «καταφέρουμε» να επαναφέρουμε σαν λαός την Λούμπεν Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ εκ νέου στην Κυβέρνηση.


Πράγματι, δεν πέρασαν παρά μόνο επτά μήνες Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και τα έξαλλα ζόμπι των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ντοπαρισμένοι από μια φρενίτιδα αλητοειδούς παράνοιας προσπαθούν με τους μηχανισμούς – ειδικότερα των Social Media – που διαθέτουν να μας πείσουν πως σε ένα επτάμηνο διαλύθηκε η Οικονομία, καταργήθηκε το Κοινωνικό Κράτος και «Αμερικανοποιήθηκε/Τουρκοποιήθηκε» η εξωτερική μας πολιτική.

Κατά το κοινώς λεγόμενο «επανήλθε η Δεξιά», κυβερνά το «Κεφάλαιο» και μας ποδοπατούν οι Αμερικάνοι με τους Τούρκους από κοινού.

Πάντα σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ Ευαγγέλιο και τον Προφήτη/Ερμηνευτή των Γραφών Αλέξη Τσίπρα, ο λαός «είναι στα κάγκελα», οι εργαζόμενοι και το πρωτοπόρο μάχιμο προλεταριάτο αγωνίζονται να ρίξουν την «ακροδεξιά Κυβέρνηση της ΝΔ», ψέλνοντας ταυτόχρονα το ωσαννά της επανόδου στην Κυβέρνηση της αλήστου μνήμης ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ Αλητείας και του μεγαλύτερου Πολιτικού Απατεώνα των τελευταίων δεκαετιών, Αλέξη Τσίπρα.

Όποιος δε αμφισβητεί όλες τις παραπάνω «επιστημονικές» διαπιστώσεις του ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ Λουμπεναριάτου είναι «πράκτορας του Κούλη», «ακροδεξιός» περιλουσμένος με όλα τα λεκτικά κατακάθια της ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ αργκό, δηλαδή «ξενοφοβικός», «αντιευρωπαϊστής»(!), «ομοφοβικός», «πλασιέ μεγάλων συμφερόντων» κλπ.

Ταυτόχρονα οι ακατανόμαστοι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εκθειάζουν την δική τους περίοδο σαν «περίοδο μεγάλων επιτευγμάτων» και «προστασίας» του εισοδήματος των λαϊκών στρωμάτων.

Περνώντας τον Λαό για ηλίθιο, οι Λούμπεν του ΣΥΡΙΖΑ, συνειδητά «λησμονούν» πως άφησαν για τους επόμενους – Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας– δυο μεγάλα και καυτά προβλήματα, αυτό του προσφυγικού και αυτό των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία.

Για το προσφυγικό όλοι ξέρουμε πως η Μόρια είναι δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ και της αλλοπρόσαλλης πολιτικής του το 2015 όταν ουσιαστικά καλούσε στην Ελλάδα τους πρόσφυγες, όταν δεχόταν όλες τις εξευτελιστικές και θανάσιμες για την Ελλάδα συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όταν ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ κατασπαταλούσε τα 2 δις περίπου που τσέπωσε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους Διεθνείς οργανισμούς για το προσφυγικό ζήτημα.

Με τα 2 δις ο άθλιος ΣΥΡΙΖΑ δεν έφτιαξε ανθρώπινες δομές αλλά έκανε διορισμούς με 3.000 και 4.000 ευρώ μισθό ταΐζοντας όλη την Λουμπεναρία του και τον κάθε άχρηστο και λιγούρη που έκανε καριέρα «ανθρωπισμού» με το προσφυγικό.

Όσον αφορά δε τους πλειστηριασμούς για την Πρώτη Κατοικία, τα σπίτια του λαϊκού κόσμου σώθηκαν περίπου 10 χρόνια – από τον Νοέμβρη του 2010– λόγω της εφαρμογής του Νόμου Κατσέλη και η οποία Κατσέλη υπήρξε επίλεκτος στέλεχος της αριστερής πτέρυγας του παλαιού ΠΑΣΟΚ.

Τον Νόμο Κατσέλη ο άθλιος ΣΥΡΙΖΑ τον πετσόκοψε τροποποιώντας τον επί τα χείρω και μετονομάζοντας τον σε Νόμο Σταθάκη, ταυτόχρονα δε εισάγοντας και τον θεσμό των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών βάσει των οποίων κοιμάσαι ιδιοκτήτης και ξυπνάς άστεγος.

Η ψηφιακή επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να σου πλειστηριάσει το σπίτι. Και όλα αυτά, για να αποφύγει η πανάθλια Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τις μαζικές διαμαρτυρίες εναντίον των πλειστηριασμών που γινόντουσαν συνήθως έξω από τα Συμβολαιογραφεία και τα αρμόδια Δικαστικά Τμήματα.

Έχουμε γράψει επανειλημμένα
και συνεχώς αναφέρουμε από τις φιλόξενες στήλες του ΡΕΣΑΛΤΟ πως η Νέα Δημοκρατία είναι «ο βασικός αντίπαλος στην σύγκρουση Κεφαλαίου/Εργασίας», ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κύριος αντίπαλος.

Ποια η διαφορά «Βασικού» και «Κύριου»;


Ο «Βασικός αντίπαλος» εκπροσωπεί το Αστικό Μπλοκ και τους δυνητικούς του Συμμάχους δηλαδή τα Αστικά στρώματα αλλά και αυτά των μεσαίων βαθμίδων (Μεσοαστική Τάξη, Μικροαστικά στρώματα) όπως και σημαντικά στρώματα λαϊκών τάξεων. Είναι ένα Αστικό Κόμμα με τρεις πτέρυγες – Κεντροδεξιά Φιλελεύθερη που επικρατεί τώρα σαν ηγεμονική μερίδα, Παλαιοδεξιά κυρίως των Καραμανλικών και Ακροδεξιά Πτέρυγα– και αδυνατεί να εκπροσωπήσει με «συνέπεια» – λόγω της ταξικής της φύσης– ένα Λαϊκό Μπλοκ εξουσίας και να ηγεμονεύσει σε αυτό.

Μόνο Αστικές Τάξεις
με Αυτοκρατορικό παρελθόν Κυβερνησιμότητας, Κοσμοπολιτισμό της Στρατηγικής και Δημοκρατικό Πατριωτισμό μπορούν να εκπροσωπήσουν και το Αστικό και – τουλάχιστον συγκυριακά– το Λαϊκό Μπλοκ Εξουσίας. Τέτοια Αστική Τάξη στην Παγκόσμια Ιστορία είναι μόνο η Αγγλική Αστική Τάξη της οποίας η εκπληκτική «ευφυΐα κινδύνου», το μνημειώδες ταξικό της ένστικτο και η ασυναγώνιστη Διπλωματικής της ικανότητα είναι μοναδικές.

Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπώντας τους Λούμπεν, τμήματα λαϊκών τάξεων και την ολότητα της Ελίτ μπορεί να λειτουργήσει και σαν εκπρόσωπος του «Λαϊκού μπλοκ» αλλά και σαν εκπρόσωπος του Αστικού Μπλοκ.

Ως γνήσιος Λούμπεν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κοσμοθεωρία, κοινωνική συνείδηση ούτε βέβαια αποθέματα ηθικής. Εκπροσωπώντας ένα περιφερόμενο στρώμα/συνονθύλευμα κοινωνικής λάσπης και ταξικών απορριμμάτων εκπροσωπεί μόνο τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα των Πραιτοριανών του διατηρώντας όμως μια «Επιρροή Κίρκης» και «Μια μαγεία Απάτης» στις Λαϊκές Τάξεις.

Τάζει τα πάντα, ικανοποιεί μόνο τα συμφέροντα των Πραιτοριανών του και αδιαφορεί για τους υπόλοιπους ταΐζοντάς τους με επιδόματα εξαθλίωσης για να μην πεθάνουν.

Παριστάνει την Μαρία Τερέζα των Φτωχών, ταΐζοντας κουτόχορτο ελεημοσύνης και κατέχοντας στο έπακρο τις ικανότητες ενός θεατρίνου, ενός κλόουν του Τσίρκου που κουμαντάρει το μυαλό των θεατών μέσω του Θεάματος.

Χορεύοντας Pole dancing στα νυκτερινά καμπαρέ της πόλης λειτουργεί σαν Κίρκη στα μάτια των αρσενικών και σαν πρότυπο για τις γυναίκες που θαυμάζουν τις ικανότητες της σωματικής της καπατσοσύνης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κλασσική Πόρνη της Πολιτικής που παριστάνει το θύμα στους Πλούσιους που την λιγουρεύονται και ταυτόχρονα την σκληρή/τιμωρό των φτωχών που θέλουν να γλυτώσουν από τον πλειστηριασμό τα σπίτια τους όντας – κατά των γνώμη των Λούμπεν – «στρατηγικοί κακοπληρωτές». Έχοντας και τις δυο ικανότητες ταυτόχρονα, να σαγηνεύει τους πλούσιους και να «φαντασιώνει επιδοματικά» και τους φτωχούς κατορθώνει το ασυναγώνιστο, να ληστεύει το πορτοφόλι των πρώτων και να ξεσπιτώνει αδιαμαρτύρητα – από μεριάς τους – τους δεύτερους. Δεν αξίζει το χειροκρότημά μας, κατορθώνοντας να ικανοποιεί τους πρώτους εισπράττοντας παχυλές αμοιβές και ταυτόχρονα να «ημερεύει» τους δεύτερους και εξαθλιωμένους με 200 ευρώ το μήνα και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις/παραμυθολογίες;;; Ας αναγνωρίσουμε λοιπόν το ταλέντο της που έχει εκτιμηθεί δεόντως από την Ελίτ !

Σαν γνήσιος Λούμπεν που εκπροσωπεί τον Υπόκοσμο της Πάλης των Τάξεων και λειτουργώντας σαν Νταβατζής και Godfather Μαφίας, δεν έχει ανάγκη των υπολοίπων αστικών στρωμάτων (Μεσαία Τάξη) . Γι’ αυτό φρόντισε να τους μαδήσει καταλλήλως.

Αντίθετα, συνεννοείται κατευθείαν με το Boss δηλαδή το Αφεντικό που είναι η Ελίτ δηλαδή η Αστική Τάξη και την οποία εξυπηρετεί τα μάλα, και η οποία από την μεριά της – η μπουρζουαζία δεν είναι ποτέ αχάριστη, έχει τρόπους– την αμείβει με την εύνοιά της κάνοντας μάλιστα και από κοινού διακοπές στα Γιοτ που διαθέτει.

Ο Λούμπεν σαν στρώμα/χυλός που είναι μυρίζεται εύκολα ψητό, χρήμα και βόλεψη και δεν χρειάζεται ενδιάμεσους. Είναι ίδιον του «χαρακτήρα» του – το μοναδικό προσόν που διαθέτει– να κανακεύει και να γλύφει την Ελίτ– η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πείραξε ούτε μια τρίχα της κεφαλής τους– και ταυτόχρονα να τσαλαπατά τους φτωχούς και απόκληρους και τους οποίους περιφρονεί απόλυτα αλλά φροντίζει να μην το δείχνει.

Είναι η κλασσική περίπτωση των Λούμπεν Μικροαστών των Ναζί που έγλειφαν τους Αστούς και εξόντωναν τους αδύνατους τσαλαπατώντας τους. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο οι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν έχουν καμιά σχέση με την Ιστορική Αριστερά και το Εργατικό Κίνημα και στις δυο κυρίες εκδοχές του: Σοσιαλδημοκρατία και Κομμουνισμός.

Αντίθετα, το Λουμπεναριάτο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί επανέκδοση του Ιστορικού Φασισμού – Μελανοχίτωνες του Μουσολίνι και Ναζί– και εξυπηρετώντας και τα δυο Μπλοκ, Αστικό και Λαϊκό ανάλογα με την συγκυρία, είναι ο πλέον επικίνδυνος αντίπαλος κάθε προοδευτικού ανθρώπου.

Είναι η «Αριστερά» του Ανιέλι που κάνει το έργο της Δεξιάς με «Αριστερό» πρόσημο και εκπροσωπεί τον Σύγχρονο Φασισμό με «Αντιφασιστικό» κάλυμμα και αποκριάτικη μάσκα.

Εάν η Νέα Δημοκρατία είναι ο εύκολος αντίπαλος και ίσως ο πιο ειλικρινής από άποψη ταξικότητας και κοσμοθεωρίας ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πλέον επικίνδυνος γιατί «παίζει» με την Ελίτ με εκπληκτική μαεστρία παριστάνοντας τον Ρομπέν των Δασών των Φτωχών.

Από την Νέα Δημοκρατία δεν είχαμε απαίτηση να σκίσει τα μνημόνια ούτε να εντρυφήσει στον Μαρξ τραγουδώντας την Διεθνή.

Από τους Πολιτικούς Απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ έχουμε την απαίτηση να «εξαϋλωθούν» και να απαλλάξουν τον δύσμοιρο λαό μας από την παρουσία τους. Ο Λαός ας το κάνει πράξη γιατί πράγματι «Είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει Πράξη»


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=37476#37476

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP