Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Φασίστες «δικαιωματιστές»!

 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ - Αποτελέσματα για: ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ | Palo.gr

24/09/2020

Παναγιώτης Χούπας

https://www.facebook.com/panagiotis.houpas/posts/938905086602538

 Παντελώς άσχετοι με τα ανθρώπινα δικαιώματα οι διαφόρων αποχρώσεων (αλλά σε κάθε περίπτωση) φασίστες, είδαν φως και μπήκαν. 

Μέσα στον ορυμαγδό της υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, μέσα στη γενικευμένη-εδραιωμένη ομίχλη των «δικαιωματιστών», προστέθηκαν και τα κόπρανα των φασιστών.

 

 Αναμενόμενο. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα.

 

Σας είναι ασφαλώς γνωστό ότι όλο το προοδευτικό σινάφι αυτοϊκανοποιείται εδώ και δεκαετίες με τα «ανθρώπινα δικαιώματα».

 

Κι επειδή τα πραγματικά ανθρώπινα δικαιώματα απαιτούν μάχες, ενίοτε σκληρές και πάντοτε ψυχοφθόρες, και δεν προσφέρονται για χαριτωμενιές, η μόνη λύση για τους προχω συμπολίτες μας είναι η εφεύρεση νέων.


Νέα «δικαιώματα», ανύπαρκτα αλλά ευπώλητα.

 

Ο κάθε φελλός λοιπόν βαφτίζει την επιθυμία ή και το πάθος του «δικαίωμα», και κάπως έτσι από τη διεκδίκηση των αναγκαίων περνάμε στη διεκδίκηση των επιθυμητών και τα λαϊκά κινήματα εκφυλίζονται σε «δικαιωματικά».

 

Αυτό με την παρότρυνση, αν όχι με την επιδότηση, των ελίτ.

 

Και ενώ η κοινωνία διαλύεται με συνενόχους τους «δικαιωματιστές» … τσα! ξεφυτρώνουν και οι φασίστες (καμία έκπληξη).

 

Όταν λέω «φασίστες», δεν εννοώ μόνο τους αυθεντικούς, γνωστούς και μη εξαιρετέους «ιδεολόγους», αλλά και όλους τους φασίστες στη σκέψη.


Όλους τους φανατικούς και μισαλλόδοξους μικρόνοες και γενικά όλους τους ανίκανους για αυτό που λέμε «λογική και κριτική σκέψη».

 

Πιο συγκεκριμένα, το θέμα μου είναι οι αναδυόμενοι ηγετίσκοι τού «πατριωτικού χώρου», οι οποίοι βρήκαν στην τρέχουσα πανδημία πεδίον δόξης λαμπρόν. (Αυτοί και οι οπαδοί τους βεβαίως βεβαίως).

 

Ετούτοι, επειδή τα «ελληνοχριστιανικά ιδεώδη» στα οποία ειδικεύονται δεν αναμένεται να τους αποφέρουν κέρδη (οι μεγαλόσχημοι άρπαγες της ακροδεξιάς και της λαϊκής δεξιάς δεν αφήνουν παρά ψίχουλα), αποφάσισαν να στραφούν προς τα «ανθρώπινα δικαιώματα»!

 

 Στριμωγμένοι στο χωράφι τού εθνικοπατριωτισμού, χωρίς πλέον δυνατότητα έπαρσης και προβολής εντός αυτού, μπήκαν σε ξένα χωράφια.

 

Μάλιστα. Είναι αλήθεια. Οι νέοι «αρχηγοί» αμέσως μετά την εκκόλαψή τους, άνοιξαν φτερά «δικαιωματικά». Με αφορμή την πανδημία και με κάθε ευκαιρία, επικαλούνται τα «ανθρώπινα δικαιώματα»!

 

Μια τρανταχτή περίπτωση:

 

Γνωστός μπροστάρης «πατριώτης», σίγουρα όχι ο μόνος καμουφλαρισμένος φασίστας που διαβιούσε λάθρα μεταξύ υγιών συνειδήσεων, έριξε εσχάτως τη μάσκα (μεταφορικά και κυριολεκτικά) και δημοσίευσε, μεταξύ άλλων ανοησιών, και άρθρο (βαρυσήμαντο βεβαίως βεβαίως), στο οποίο με πολυτονική γραμματοσειρά (να τρίζουν και τα κόκκαλα τού Καργάκου) επιχειρηματολογεί υπέρ τού «δικαιώματος της απρόσκοπτης αναπνοής»!

 

Έχετε ξανακούσει τέτοιο «δικαίωμα»; Ασφαλώς όχι! Είναι νεογέννητο!

 

Το εφηύρε ο «αρχηγός» για να ψαρέψει αρνητές τής πραγματικότητας και συμπύκνωσε σ' αυτό όλη την εγκεφαλική μπίχλα τού σύγχρονου ελληναρά. Θα ήταν γελοίο, αλλά είναι τραγικό.

 

 

 

Αυτός είναι φασισμός!


Χτύπημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μέσω αντικατάστασής τους από κίβδηλα τοιούτα.

 


Απλώς, τους «δικαιωματιστές» - φασίστες τους γνωρίζαμε.
Τώρα μαθαίνουμε και τους φασίστες - «δικαιωματιστές».

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP