Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής, ο φασισμός (παλιός και νέος) και οι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ

 ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσή Αυγή: Η αποθέωση της υποκρισίας | Athens Voice

 Ηλίας Παπαναστασίου

 

 

 Πέρασαν 5,5 χρόνια δίκης της Χρυσής Αυγής και μετά 453 συνεδριάσεις – αν θυμόμαστε καλά – βγήκε η καταδικαστική απόφαση για την ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Μιας οργάνωσης που ανθεί στο έδαφος της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης η οποία διαπερνά την ελληνική κοινωνία εδώ και πάνω από 12 χρόνια.



Η κλασσική ‘αριστερή’ ανάλυση θέλει τον Ναζισμό σαν απάντηση στην καθολική κρίση της αστικής κοινωνίας και αυτό είναι εν μέρει σωστό. Γιατί μόνο σε χώρες που παρουσιάζουν μια καθυστέρηση η δυσφορία/δυστοπια στην αστική ανάπτυξη – όπως η Ελλάδα– μπορεί ακόμη ο ναζισμός να παρουσιάζεται με την ‘κλασσική’ του μορφή, αυτήν της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης.

Τα περισσότερα ακροδεξιά ή εθνικιστικά ‘αντισυστημικά’ κόμματα των ανεπτυγμένων αστικών χωρών αποτελούν μια light εκδοχή αυτής της περιόδου έχοντας ταυτόχρονα προσαρμοστεί στα κελεύσματα της Παγκοσμιοποίησης του καπιταλισμού και σε πολλές επιταγές των σειρήνων της Πολιτικής Ορθότητας. Π.χ. πολλοί ακροδεξιοί ηγέτες της Ευρώπης είναι Ομοφυλόφιλοι η Λεσβίες όπως ηγετικό στέλεχος του γερμανικού Afp, φανατικοί ζωόφιλοι ακόμη και vegan. Αποτελούν την εκδοχή του Μεταμοντέρνου Φασισμού – ακλουθώντας την Μεταμοντέρνα Αριστερά– παρουσιάζοντας πολλά κοινά σημεία, σχεδόν ταύτιση με την Μεταμοντέρνα ‘Αριστερά/Κεντροαριστερά’ της Δύσης.

Ακριβώς αυτή η προσαρμογή του μεταμοντέρνου φασισμού/ναζισμού στις επιταγές της Πολιτικής Ορθότητας τον καθιστά και περισσότερο επικίνδυνο, παρουσιάζοντας μια τάση να τονίζουν τον ‘τρόπο ζωής’ και τους ‘πολιτιστικούς παράγοντες’ σαν κυριότερους μιας ‘ακροδεξιάς ταυτότητας’. Οι ομοιότητες τους με την Ναζιστική ακμή του Μεσοπόλεμου είναι από πολύ μικρή έως ασήμαντη. Μην ξεχνάμε πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό Ομοφυλοφίλων στην Γαλλία είναι οπαδοί και δυνητικοί ψηφοφόροι της Λεπέν, αλώνοντας έτσι ένα ‘άπαρτο κάστρο’ –Ομοφυλόφιλοι – που ανήκε κυρίως στην Μεταμοντέρνα Αριστερά. Αλλά και η εκδοχή του αστικού και μικροαστικού Φεμινισμού που είναι σχεδόν κυρίαρχη στα Media ή στον Κινηματογράφο είναι καλοδεχούμενη στους κόλπους της σύγχρονης Δυτικής Ακροδεξιάς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πόσο η Κινηματογραφική Παράγωγη του Χόλλυγουντ έχει προχωρήσει στην μαζική και υστερική προβολή της Επιθετικής, ‘Ανδροποιημένης’ και άκρως Ανταγωνιστικής Wonder Woman που θυμίζει περισσότερο Γυναίκα –Αράχνη, δολοφόνο του Ανδρικού Φύλου.

Έτσι, η κλασσική ‘αριστερή’ ανάλυση του φασισμού/ναζισμού θα πρέπει να μετεξελίχθη σε Διαλεκτική/Μαρξιστική ανάλυση. Γιατί άλλο ‘αριστερός’ και άλλο μαρξιστής. Εάν το κάνουμε αυτό θα δούμε πως ο σύγχρονος φασισμός είναι πιο trendy και μεταμοντέρνος, έχοντας πολλές φορές ροζ ή και κόκκινο χρώμα. Είναι ο λεγόμενος ροζ και αριστερόστροφος φασισμός. Ακριβώς σαν τον φασισμό του ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά συγκυβερνούσε με την Χρυσή Αυγή και τους συγγενείς τους Πολιτικούς εκπροσώπους που ήταν οι ΑΝΕΛ. Γιατί, ως γνωστόν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ο πολιτικός αγύρτης και πολιτικός απατεώνας Αλέξης Τσίπας βαρύνονται με ‘μύρια όσα’ όσον αφορά την σχέση τους με την Χρυσή Αυγή, γι αυτό και δεν ‘δικαιούνται δια να ομιλούν’ και να ‘πανηγυρίζουν’ έξω από το Εφετείο όταν ανακοινώθηκε η καταδικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή.

Ο πολιτικά ελεεινός και άθλιος ΣΥΡΙΖΑ, το πολιτικό μόρφωμα των Λούμπεν που προέρχεται από τον ίδιο Λούμπεν κοινωνικό και ιδεολογικό χώρο της Χρυσής Αυγής, 2 μόλις μέρες (!) πριν τις εκλογές της 7ης Ιούλη 2019 ψήφισε την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα με την οποία (α) Δεν χάνουν τα πολιτικά τους Δικαιώματα οι καταδικασθέντες Χρυσαυγίτες (β) Το απλό μέλος εχει την ίδια ποινή με το Κεντρικό Στέλεχος της ΧΑ με αποτέλεσμα τα κεντρικά στελέχη της ΧΑ να ‘πέφτουν στα μαλακά’ με τις προτεινόμενες ποινές του Ποινικού Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ (γ) Με αυτό τον τρόπο κρατιούνται στην ζωή οι Χρυσαυγίτες από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ για να χρησιμοποιηθούν σε κάποια μελλοντική πολιτική συμμαχία τους, προφανώς με άλλη ονομασία.

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε την ψήφιση νομοσχεδίων του ΣΥΡΙΖΑ από την ΧΑ σε πολλές περιπτώσεις. Όπως και τον διορισμό της Κατερίνας Θάνου στην Προεδρία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, εννοείται με ψήφους της ΧΑ. Όπως και την προσπάθεια της Ζωής Κωνσταντόπουλου – σαν προέδρου της Βουλής τότε– να ψηφίσουν Νομοσχέδια της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ οι προφυλακισμένοι (!) ηγέτες της ΧΑ.

Όσοι παριστάνουν με πολύ περίεργο και ανεκδιήγητο τρόπο τους Πόντιους Πιλάτους όπως το απαράδεκτο ΚΚΕ, είτε σκοπεύουν να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ η να συγχωνευτούν μαζί τους, αν και το ΠΑΜΕ γνώρισε την φασιστική βία των Χρυσαυγιτών.

Από κοντά και οι αναρχοφασίστες των μπαχαλάκηδων που ξεκίνησαν τα επεισόδια στο Εφετείο και οι όποιοι αποτελούν τα Τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ σε αγαστή συνεργασία με τους ‘συντρόφους’ ναζιστές της ΧΑ.

Γιατί άλλωστε ξεκίνησαν τα επεισόδια οι αναρχοφασίστες προχθές, μήπως γιατί δυσαρεστηθήκαν που το Δικαστήριο καταδίκασε τους συντρόφους τους Χρυσαυγίτες ?

Γενικά μιλώντας, όση ευθύνη έχει το αστικοποιημένο ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για τα δυο πρώτα μνημόνια και την φτωχοποίηση μεγάλων στρωμάτων άλλη τόση και μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ που Λουμπενοποίησε πολιτικά τα ήδη φτωχοποιημένα οικονομικά στρώματα συνεχιζοντας την ιδια οικονομικη πολιτικη. Όση ευθύνη έχουν τα δυο προαναφερθέντα κόμματα για τα μνημόνια άλλη τόση ευθύνη και πολύ μεγαλύτερη μάλιστα, έχει ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ που δεν οργάνωσε καμία Εργατική Τάξη με την οποία άλλωστε δεν έχει καμία σχέση αλλά τους Λούμπεν ξελιγωμένους που ήθελαν να κάνουν ‘γιουρούσι’ στο κράτος για να το ληστέψουν, λαφυραγωγήσουν και να βολευτούν.

Αντίθετα απ ότι γράφεται και σχολιάζεται από μερικούς νεόκοπους ‘αριστερούς’ η ελληνική αστική τάξη δεν κατέφυγε στην Δικτατορία της Χρυσής Αυγής για να τιθασεύσει την κοινωνική και οικονομική αναστάτωση της ελληνικής κοινωνίας λόγω της ‘υπαρξιακής της κρίσης’ την εποχή των Μνημονίων. Αντίθετα, προσπάθησε να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο κίνημα ‘αμφισβήτησης’ –‘αγανακτισμένοι’– που δεν ήταν το οργανωμένο εργατικό κίνημα – κάθε άλλο μάλιστα– αλλά η πλήρης πολιτική σχηματοποίηση/μορφοποίηση των Λούμπεν στρωμάτων που ήσαν διάσπαρτοι σε δυο συγγενή πολιτικά μορφώματα την Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτή την συγκυρία η τότε αστική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και με αφορμή – αλλά όχι αιτία– την δολοφονία του Παύλου Φύσσα αποφάσισε να ξεμπερδέψει πολιτικά με τους Χρυσαυγίτες προφυλακίζοντας τους και αυτό για δυο λόγους

(α) Δεν τους χρειάζονταν όπως υποστηρίζει μια ‘αριστερή’ αλλά όχι μαρξιστική ανάλυση περί ‘Ναζισμού οργάνου της Αστικής Τάξης’. Η Ελληνική Αστική Τάξη και κυρίως τα μεσαία και παραδοσιακά μικροαστικά στρώματα που αποτελούν την ευρεία και μαζική της βάση, δεν έχει καμία ανάγκη τον κλασσικό Ναζισμό του μεσοπολέμου με τις Σβάστικες και τους μαζικούς Φανφαρονισμούς των Ναζιστικών Παρελάσεων που σαγηνεύουν τους Λούμπεν Μικροαστούς. Η αστική παράταξη της ΝΔ, αρκετά δυτικοποιημένη και εξευρωπαϊσμένη στον Κεντρικό της Πυρήνα (και όχι μόνο), είχε και έχει ένα πολύ ισχυρότερο όπλο στα χέρια της, αυτό της σύγχρονης Μεταμοντέρνας εκδοχής του Φιλελευθερισμού δηλαδή της Πολιτικής Ορθότητας που έχει απλωθεί και νομιμοποιηθεί σε τεράστιες μάζες. Πρωτοκαθεδρία και προνομιακή μεταχείριση των ΛΟΑΤ, άφθονος αστικός φιλελεύθερος Φεμινισμός, Δικαιωματισμός υπεράφθονης εκδοχής σε όλους τους τομείς, θετική μεταχείριση των Μεταναστών και Λαθρομεταναστών για λόγους οικονομικής εκμετάλλευσης των ίδιων αλλά και διάσπαση του εργατικού κινήματος.

Άλλωστε, γιατί οι Λαθρομετανάστες του Τρίτου Κόσμου να μην εγκαταλείψουν τις χώρες τους αφήνοντας τον άφθονο πλούτο των Αφρο/Ασιατικών χώρων στα χέρια των Παγκοσμιοποιήσεων Οικονομικών Κολοσσών ?? Ενώ θα έπρεπε να γίνει το αντίθετο, να μείνουν όλοι οι μετανάστες στις χώρες τους και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη τους εργαζόμενοι εκεί...

Εφόσον λοιπόν οι Κυρίαρχες Ελίτ θέλουν να ηγεμονεύσουν, θα ήταν πολύ ηλίθιες και κοντόφθαλμες να καταφύγουν στην ωμη και καθαρή βία των Μεσοπολεμικών και Παραδοσιακών Ναζί και να μην προτιμήσουν την Πολιτική Κοσμοθεωρία και Ιδεολογία της Πολιτικής Ορθότητας που έχει γίνει Ηγεμονική, έχει κατακτήσει την μεγάλη πλειοψηφία των μαζών των Δυτικών χωρών και το κυριότερο, είναι ίδια με την Πολιτική Ορθότητα των Παγκοσμιοποιημένων και ενσωματωμένων στο σύστημα ‘Κεντρο/Αριστερών’ Κόμματων. Η αστική Τάξη και τα σύμμαχα μεσοαστικά/μικροαστικά στρώματα της που εκλογικά ξεπερνάν το 40–45% θέλουν να Ηγεμονεύσουν δηλαδή να κυβερνήσουν μακροπρόθεσμα και όχι απλά να Κυριαρχήσουν, δηλαδή να Ηγεμονεύσουν με Κοινοβούλιο και κανόνες Κοινοβουλευτικής Αστικής Δημοκρατίας. Θα ήταν παρακινδυνευμένο, άστοχο και πολιτικά ηλίθιο να στηριχτούν σε μια ομάδα τραμπούκων και δολοφονών – όπως η ΧΑ – για να κατοχυρώσουν την Ηγεμονία τους όταν μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα μπορούσαν να στηριχτούν και στους μηχανισμούς της αστικής Δημοκρατικής Ευρώπης και κυρίως στην Κοσμοθεωρία, Ιδεολογία και Πολιτική Θεσμοποίηση της Πολιτικής Ορθότητας που είναι ο σύγχρονος Μεταμοντέρνος Φιλελευθερισμός, είτε ‘Κεντροαριστερής’ είτε ‘Κεντροδεξιάς’ κατεύθυνσης.

Τώρα αν η Φιλελεύθερη Πολιτική Ορθότητα έχει πάρει τις μορφές ενός Ιδεολογικού Καταναγκασμού και Πειθαναγκασμού των μαζών σε ‘Κανονικοποίηση’ και ‘ Αυτοπεριορισμό’ της συμπεριφοράς των μαζών αυτό ακριβώς αποτελεί και την δύναμη της, να μεταφράζει τον ‘Ροζ Φασισμό’ της Πολιτικής Ορθότητας σε Φιλελευθερισμό και μάλιστα ‘Φιλελευθερισμού με Μαζική Αποδοχή και Συναίνεση’, να γίνεται δηλαδή αποδεκτή – η Φιλελεύθερη Πολιτική Ορθότητα – σαν το σύγχρονο Ευαγγέλιο, υποχρεωτικά αποδεκτό και μάλιστα με αυστηρότατη νομοθεσία. Τι είναι δηλαδή η Νομοθεσία περί ‘Σεξουαλικής Παρενόχλησης’ και το Κίνημα Metoo όπως και η νομοθεσία περί ‘Ισλαμοφοβίας’ αν όχι ένας απροκάλυπτος καταναγκασμός και ένας συγκαλυμμένος Φασισμός και μάλιστα με ‘Ροζ’ χρώμα.

(β) Αυτή λοιπόν η τάση της αστικής ΝΔ επί Σαμαρά να τελειώνει μια και καλή με την ΧΑ, διαδικασία που επιταχύνθηκε με την επικράτηση της κλασσικής Αστικής/Φιλελευθερης Πτέρυγας του Κεντρώας χροιάς Μητσοτάκη εξηγεί τις ‘Παραξενιές της Ιστορίας’ όπως έλεγε ο Hegel, δηλαδή ο δεξιός Σαμαράς να προφυλακίζει τους Χρυσαυγίτες μέσω των 32 Φακέλων/Ντοκουμέντων σε βάρος τους που ‘έδεσαν’ νομικά ο Δένδιας σαν Υπουργός και οι Βουρλιώτης, Ντογιάκος (με την εξαιρετική, 700 σελίδων έκθεση του χαρακτηρίζει και τεκμηριώνει την ΧΑ σαν εγκληματική οργάνωση ) και Κουτσαμάνη σαν Εισαγγελείς του Άρειου Πάγου. Τότε θεμελιώθηκε νομικά ο χαρακτηρισμός της ΧΑ σαν ‘Εγκληματικής Οργάνωσης’ όπως προαναφέραμε, και αντιστοιχα τελειώνει την Δική της Χρυσής Αυγής ο επίσης Νεοδημοκράτης Φιλελεύθερος Αστός Μητσοτάκης ενώ αντίθετα, ο ‘Αριστερός’ Πολιτικός Απατεώνας Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο τους αποφυλάκισαν αλλά καθυστέρησαν συστηματικά την εκδίκαση της Δίκης μια και ‘δεν υπήρχε κατάλληλη αίθουσα Δικαστηρίου’(!).

Και όχι μόνο αυτό, αλλά συνεργάστηκαν κρυφά αλλά και φανερά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ με τους Χρυσαυγίτες τροποποιώντας μάλιστα τον Ποινικό Νόμο δυο μόλις μέρες (!) πριν αφήσουν την εξουσία ώστε οι Χρυσαυγίτες αλλά και οι ίδιοι να πέσουν ‘στα μαλακά’ σε περίπτωση καταδίκης που ήταν σχεδόν βέβαιη.

Και εδώ ερχόμαστε στο δεύτερο λόγο για τον οποίο αποφάσισε η ΝΔ να ‘ξεμπερδέψει’ με την ΧΑ και που είναι αυτός της Δημοκρατικής Νομιμοποίησης και της Ηγεμονίας των Πολιτικών Εκπροσώπων της Αστικής Κοινωνίας. Αναφέραμε πως η Αστική Πολιτική Παράταξη δεν είναι τόσο ηλίθια να κυβερνά στηριζόμενη σε ένα Ναζιστικό Κόμμα των Λούμπεν όπως αυτό της ΧΑ. Άλλωστε στην Ελλάδα, δεν είχαμε ποτέ μαζικό Φασιστικό και Εθνικοσοσιαλιστικό Κίνημα όπως στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης (1) αλλά και ούτε παράδοση αντιδραστικής Τάξης Γαιοκτημόνων Junkers όπως στην Πρωσία και την Μεσοπολεμική Γερμανία (2). Αντίθετα με ότι υποστηρίζει μια ‘αριστερή’ αλλά μη μαρξιστική ανάλυση, η Ελλάδα σαν χώρα αλλά και η Δυτικόφιλη κυρίως Αστική Τάξη – Αγγλικό και Γαλλικό Κόμμα, Υδραίοι και Σπετσιώτες Καραβοκύρηδες, αστοι επαναστατες που καθοδηγησαν την Επανασταση του 1821...– είχαν μια έντονη Δημοκρατική Παράδοση με ένα από τα Δημοκρατικότερα Συντάγματα του Πλανήτη, αυτό της Επιδαύρου (1822) όπου δεν περιοριζόταν το Δικαίωμα Ψήφου έντονα από Περιουσιακά στοιχεία όπως στο Αγγλικό Σύνταγμα.

Η σύγχρονη μαρξιστική ανάλυση – και όχι απλά ‘αριστερή’– θα πρέπει να επικεντρωθεί όχι μόνο στον κλασσικό φασισμό του Μεσοπολέμου δηλαδή η ‘Χρήση και Εργαλειοποίηση του Ναζισμού από την Αστική Τάξη για την προστασία της, κυρίως στη Γερμανία ’ αλλά και σε έναν άλλον παράγοντα των τελευταίων δεκαετιών που είναι τα Λούμπεν στρώματα όταν αυτονομούνται και θέλουν ‘δική’ τους και ‘αυτόνομη’ Πολιτική Εκπροσώπηση ακόμη και Κυβέρνηση π.χ. Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Όπως θα πρέπει να εξετάσει και την Ιδεολογία της Αστικής Παγκοσμιοποίησης που είναι η Πολιτική Ορθότητα που σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί τον σύγχρονο ιδεολογικό Φασισμό με ‘Ροζ χρώμα και Δημοκρατική Νομιμοποίηση’.

Η Αστική Παράταξη όπως φαίνεται θέλει να Ηγεμονεύσει και όχι απλά να Κυβερνήσει, με Δημοκρατικό Τρόπο, ώστε να γίνει αποδεκτή από μεγάλες μάζες πολιτών και ψηφοφόρων και έχοντας Προφυλακίσει/Καταδικάσει τους Χρυσαυγίτες Λούμπεν δολοφόνους διευρύνει έξυπνα την Δημοκρατική της Νομιμοποίηση. Παρόλα τα πολιτικά φλερτ ενός μικρού αριθμού εκπρόσωπων της με την ΧΑ, δεν βαρύνεται με καθυστέρηση στην Προφυλάκιση τους ούτε και στην διεξαγωγή της Δίκης της ΧΑ. Προτιμά την Φιλελεύθερη Πολιτική Ορθότητα της Παγκοσμιοποιημένης Αστικής Ελίτ που λαμβάνει πολλές φορές τα χαρακτηριστικά του ‘Ροζ Φασισμού’ –π.χ. Μισανδρισμός του ‘Κινήματος’ MeToo – που ασπάζεται άλλωστε και η σημερινή ‘Κεντροαριστερά/Αριστερά’ στου Συστήματος, έχοντας παράλληλα μια Μεσοαστική/Μικροαστική μαζική Κοινωνική Διάρθρωση– η ΝΔ – εν αντιθέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί τον πολιτικό εκπρόσωπο των Λούμπεν στρωμάτων μαζί με την ΧΑ, ταξική συγγένεια που εξηγεί και τον φλογερό τους έρωτα που τον απολάμβαναν στην παράνομη γκαρσονιέρα τους. Έρωτας παθιασμένος, με αλληλοβοήθεια ασχέτως των προσχημάτων που κρατούσαν ‘για τα μάτια του κόσμου’.

Η Κοινωνική/Ταξική συγγένεια των Λούμπεν Στρωμάτων της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ έφερε και την πολιτική τους συνεργασία, φανερή η κρυφή, πληρώνοντας έτσι και οι δυο τους τον ‘χύδην’ και ‘χύμα’ κοινωνικό και πολιτικό τους χαρακτήρα.

Οι πολιτικά άθλιοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εστίασαν την προσοχή τους στην ΧΑ για δυο λόγους (α) Για να παραστήσουν τους ‘Δημοκράτες αντιφασίστες’ ψαρεύοντας στα θολά νερά ενός θολού παλιομοδίτικου αντιφασισμού (β) Να συνεργαστούν μαζί της, όχι μόνο στα λεγόμενα ‘αντιμνημονιακά’ συλλαλητήρια αλλά και στο Κοινοβούλιο και πάντα με την κουτοπόνηρη σκέψη να ‘αποδυναμώσουν’ την επελαύνουσα ΝΔ (γ) Να τους βοηθήσουν– τους Χρυσαυγίτες – μετά την καταδίκη τους, τροποποιώντας τον Ποινικό Νόμο.

Όμως η αθλιότητα του κουτοπόνηρου Λούμπεν τους πρόδωσε και έχουν πλέον εκτεθεί ανεπανόρθωτα στο σύνολο των δημοκρατικών πολιτών, χάνοντας και το τελευταίο φύλο συκής του (ανύπαρκτου) ‘Ηθικού Πλεονεκτήματος’. Απίστευτο όνειδος για κάθε προοδευτικό άνθρωπο και αριστερό, να βοηθούν οι ‘αριστεροί’ τους ναζιστές, να συνεργάζονται μεταξύ τους και εξοντώνεται το κύρος της Αριστεράς εσαεί , λόγω του Λούμπεν, πολιτικά άθλιου ΣΥΡΙΖΑ και του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα της Ελληνικής Ιστορίας τα τελευταία 200 χρόνια , του Τσίπρα.

Μην μας παρεξηγείται λοιπόν, αγαπητοί αναγνώστες, για την επιμονή μας να τονίζουμε συνεχώς πως πρέπει να εξαφανιστεί, ει δυνατόν να εξαϋλωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ! Πιθανόν να γίναμε κουραστικοί αλλά δυστυχώς, κάθε μέρα επιβεβαιωνόμαστε. Και πάντα θα επιμένουμε, στην ανάγκη άνδρωσης ενός Σοσιαλιστικού, Δημοκρατικού και Πατριωτικού Κινήματος με κορμό την Εργαζόμενη Τάξη και παράλληλο ανελέητο πόλεμο εναντίον των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΟ/Χρυσαυγιτών δηλαδή των σύγχρονων Φασιστών!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP