Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Ο Καναδάς αποφάσισε: Οι Φρουροί της Επανάστασης στο Ιράν είναι «τρομοκρατική οργάνωση»!


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

 


 

 

Ο Καναδάς χαρακτήρισε χθες το Σώμα των "Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν", έναν κλάδο των Ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ως «τρομοκρατική ομάδα»!


 

  

Ποιος... ο Καναδάς που άλλαξε τον εθνικό ύμνο του (Calixa Lavallée -1842 – 1891), διότι έπρεπε να εξαφανιστούν από το ποίημα όλες οι λέξεις που αναφέρονται στο ανδρικό φύλο και να μετατραπούν σε ουδέτερο... 4 Φλεβάρη 2018: Ο Καναδάς αποφάσισε την αλλαγή λέξεων του εθνικού ύμνου για "αντιρατσιστικούς" λόγους!


 

 

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τρυντώ, ο/η/το που έδωσε εντολή να τοποθετηθούν ταμπόν για την περίοδο σε όλες τις ανδρικές τουαλέτες της Καναδικής Βουλής, αποφασίζει ποιο τμήμα των ενόπλων δυνάμεων μιας χώρας είναι «τρομοκρατική ομάδα»!
Ταμπόν στις ανδρικές τουαλέτες της Βουλής! Δεν είναι μόνο ψυχασθενείς, σχιζοφρενείς... είναι και πολύ επικίνδυνοι!


 

 

 

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τρυντώ... που προσκάλεσε Ναζί στη βουλή τους 25 Σεπτέμβρη 2023, ΒΙΝΤΕΟ! Η σκύλα του ναζισμού γεννοβολάει και στην Καναδική βουλή! εκεί στη βουλή τους, χωρίς ντροπή Η σκύλα του ναζισμού γεννοβολάει και στην Καναδική βουλή!


 

 

 

Εκεί... στον Καναδά που προστατεύουν τα "ανθρώπινα δικαιώματα των κτηνοβατών"... Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά (Ιούνης 2016) αποφάσισε πως είναι νόμιμο το σεξ ανθρώπων με ζώα -νόμιμη η κτηνοβασία, για προστασία ατομικών επιλογών "ανθρώπων"- αρκεί να μην υπάρχει διείσδυση από σεξουαλικά εργαλεία ή άλλα αντικείμενα... για να μην πονάνε τα ζώα... Απόφαση ανώτατου δικαστηρίου Καναδά


 

 

 

Σημείωνε ο αείμνηστος Θύμιος Παπανικολάου, η καρδιά κι η ψυχή του "Ρεσάλτο" κι η απουσία του βαραίνει το σήμερα: Η χοάνη άλεσης των κοπράνων της καπιταλιστικής σήψης και της αναγωγής τους σε «πολιτικό δικαίωμα»!


 

Για το τι συμβαίνει στον Καναδά, η "απάντηση" στην αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία από την Ιωάννα Υψηλάντη, σε μια σειρά άρθρων: ΕΔΩ 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP