Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα διαστροφικά Μαντεία …χτενίζονται!



             Η ιδεολογία της Νέας Εποχής (το έχουμε αναλύσει κουραστικά) είναι η ισοπέδωση των ΠΑΝΤΩΝ, μέσω των παρά φύση επιμειξιών και των ποικίλων διαστροφικών νοσημάτων που η ίδια η κακουργία της πλανητικής αγοράς και των μηχανισμών της παράγει και αναπαράγει.

             Αυτή η ιδεολογία της μολυσματικής και διαστροφικής ισοπέδωσης (ή η ιδεολογία της «παρτούζας) παράγεται και αναπαράγεται σε όλα τα επίπεδα: Πολιτικό, κοινωνικό, πνευματικό, ψυχολογικό, σεξουαλικό κ.λπ…

            ΟΙ βασικές δομές παραγωγής όλων αυτών των τοξικών και ποικίλων μολυσματικών διαστροφών είναι το «νέο» σχολείο (ο εκπαιδευτικός «εκσυγχρονισμός») και τα ΜΜΕ των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων).

            Οι πολιτικές δυνάμεις που πρωτοστατούν σ’ αυτήν την «εκσυγχρονισμένη» και «κουλτουριάρικη παρτούζα», σε όλα τα διαβρωτικά μολύσματα κάθε διαστροφής, είναι  τα χρώματα της «αριστερής» ίριδας: Με μπροστάρη το ΣΥΡΙΖΑ και τις ποικίλες επιδοτούμενες εστίες (ΜΚΟ και CIA), καθώς και πολλούς «αριστεριστές», σαν το κατάλληλο «επαναστατικό» λούστρο…

           ΤΩΡΑ που έχουν και τους κατάλληλους δημάρχους σε Αθήνα και  Θεσσαλονίκη (Καμίνης και Μπουτάρης), ΟΛΟΙ αυτοί, από ΚΟΙΝΟΥ και με τη «χορηγία» των δημάρχων, οργιάζουν…

           Τον περασμένο μήνα (Μάιο) ο κόσμος καιγόταν με τις απεργίες των εκπαιδευτικών και τις επιστρατεύσεις και αυτοί «απτόητοι» ανέδειχναν, σαν σοβαρό γεγονός, τα ΝΑΡΚΩ-φεστιβάλ του «καψίματος» του μυαλού: Τη νομιμοποίηση του εμπορίου θανάτου της νεολαίας…

          Είχαμε δημοσιεύσει τότε ένα κείμενο της «Κλασσικοπερίπτωσης» με τίτλο:

«Εμπρός της γης οι χασικλωμένοι, της κάνναβης οι σκλάβοι εμπρός, εμπρός!»

ΕΔΩ:


         Εδώ απλώς να προσθέσουμε και αυτό που διαβάσαμε από το «Ριζοσπάστη»:

«Ανάμεσα στα διάφορα φυντάνια που φιλοξένησε το φετινό ναρκωφεστιβάλ για να μιλήσουν υπέρ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών, ήταν και μια (πρώην;) πράκτορας των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών, την οποία έσπευσε να προβάλει η «Εφημερίδα των Συντακτών» με θετικούς χαρακτηρισμούς...».

Ολόκληρο το ρεπορτάζ ΕΔΩ:


ΤΩΡΑ, ξανά στο προσκήνιο το χιλιοτραγουδισμένο τροπάριο των «προοδευτικών» και «αριστερών» μεταπρατών της Νέας Τάξης πάνω στα ζητήματα των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και τα συνακόλουθα…

Η χώρα μας βογκάει από την κτηνωδία των διεθνών δημίων και ληστών, ο ελληνικός λαός κατασπαράσσεται κυριολεκτικά από τα δωσίλογα ανδρείκελα του νεοταξικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ και ΟΛΟΙ αυτοί ασχολούνται με την απελευθέρωση ΟΧΙ του ελληνικού λαού, αλλά των ναρκωτικών, των ομοφυλοφίλων και λοιπών διαστροφών!!!

Αυτός είναι ο άθλιος και θλιβερός τους ρόλος: Να μετατοπίζουν τις ΑΙΧΜΕΣ των αγώνων και να λανσάρουν τα ποικίλα διαστροφικά νοσήματα που ναρκώνουν κάθε διάθεση για αγώνα, που υπνωτίζουν το μυαλό και ισοπεδώνουν την κοινωνία μέσα στην ομοιομορφία των «ανωμαλιών» της Πολυπολιτισμικότητας.


Για την ομοφυλοφιλία θα επανέλθουμε με ένα παλιό μας κείμενο (πάντα βρίσκεται στην επικαιρότητα).

Τώρα δημοσιεύουμε το σχετικό κείμενο από την «Κλασσικοπερίπτωση» http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9640.html






Μπορεί να σας χαϊδεύουν όσο θέλουν  τα δουλικά της  νεοταξικής προπαγάνδας  και να θέλουν να  μας επιβάλλουν την κάθε είδους διαστροφή  και ανωμαλία ως   κάτι το φυσιολογικό που  σώνει και καλά  είμαστε υποχρεωμένοι να το σεβαστούμε, όμως δεν θα καταφέρουν ποτέ να αλλάξουν   την ερμηνεία  που δίνει ο λαός στη λέξη "ανδρεία".





Αυτή τη λογική του θρασύδειλου  που όταν έχει  εξασφαλίσει τις "πλάτες"  χυμάει να  καταπιεί τους πάντες και τα πάντα  ο λαός  την φτύνει και την καταδικάζει. Ότι και να κανετε, όσους  ομοφυλόφιλους και αν μας πλασάρετε στους μεσημεριάτικους  τηλε-εμετούς  ή στις   γελοίες παρελάσεις σας, δεν πρόκειται να καταφέρετε να μας  επιβάλετε τις δικές σας επιλογές.


Το "δημοκρατικό"  σας δικαίωμα  να βγείτε σαν καρνάβαλοι  προκειμένου  να  επιδείξετε το θράσος και τη χυδαιότητα σαν  αξίες  της  σύγχρονης δημοκρατίας ,στις παρούσες κατοχικές συνθήκες αποτελεί  μεγίστη πρόκληση  και προσβολή σε έναν λαό που κατεβαίνει στους δρόμους, τρώει ξύλο και χημικά  όχι για να υπερασπιστεί τη σεξουαλική του επιλογή αλλά  την πατρίδα του ,τη δημοκρατία,το δίκιο του, το μεροκάματό του, την αξιοπρέπειά του, την επιβίωση  της οικογένειάς του.
Η αρχαία Ελλάδα  δεν ήταν όπως   θέλουν να διαδίδουν
μερικοί  ο τόπος που λατρευόταν και ανθούσε η ομοφυλοφιλία  ούτε οι  σύγχρονοι Έλληνες που αντιδρούν  στον φασισμό  και την  θρασύτητα των  ομοφυλοφιλικών οργανώσεων, είναι ομοφοβικοί.
Η λέξη "ομοφοβία" είναι ένα  κατασκεύασμα   των προπαγανδιστών του  κίβδηλου  ανθρωπισμού και φιλελευθερισμού  της "Νέας Εποχής" που  όχι μόνο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά προσπαθεί   να  ερμηνεύσει  με  προβοκατόρικο τρόπο τα συναισθήματα  της οργής ή της αγανάκτησης που έχει δικαίωμα να νοιώθει  ο 'Ελληνας    όταν  βλέπει την παρακμή και  την διαστροφή να μεταμφιέζεται  και να διαφημίζεται  ως αρετή και αρχέγονη αξία.
Άλλο να  σέβομαι τον συνάνθρωπό μου ως πρόσωπο ακόμα κι αν οι επιλογές του αποτελούν  εκτροπές, διαστροφές ή και εγκλήματα και άλλο  να με αναγκάζουν  με το ζόρι να σεβαστώ  τις επιλογές του, υπο την απειλή της χλεύης  ή του χαρακτηρισμού μου ως "ομοφοβικό".
Αν λοιπόν  δεχτούμε ως   θεμελιώδη αξία  τον  "σεβασμό στη διαφορετικότητα" δηλαδή  την απόδοση τιμής  όχι στον πεπτωκότα  συνάνθρωπό μας αλλά στο αίτιο της πτώσης του, τότε  θα πρέπει  να  αποδώσουμε την τιμή του σεβασμού και  στις υπόλοιπες επιλογές   που καταδεικνύουν  την διαφορετικότητα ενός προσώπου.
Με αυτή την  ψευτο-ουμανιστική και  δήθεν φιλελεύθερη   κατασκευασμένη αντίληψη ,γιατί να μην σεβαστούμε π.χ την  "διαφορετικότητα"  ενός παιδεραστή, ενός νεκρόφιλου ή  και εγώ δεν ξέρω  ποιού άλλου  ανώμαλου.
 

Ας αφήσουμε λοιπόν τις χοντροκομένες και αφελείς απόψεις περί  «ομοφοβίας».
Η ομοφυλοφιλία δεν είναι μια  επιλογή που φοβόμαστε αλλά μια  διαστροφή που σιχαινόμαστε  και για αυτό δεν την  υιοθετήσαμε .
Δεν  είναι  ομοφοβικός  όποιος δεν είναι ομοφυλόφιλος και  διαμαρτύρεται  για συμπεριφορές  χυδαίες  και φασιστικές, ούτε είναι  φυσικά "πορνοφοβικός" όποιος καταγγέλλει και στιγματίζει  την διαφημιστική καμπάνια  και  προώθηση των  πασίγνωστων  δυστυχώς  πορνο-DVD  που όλως τυχαίως κυκλοφόρησαν   όταν η κυβέρνηση ανακοίνωνε τα  λαοκτόνα  μέτρα και συμφωνίες.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP