Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Τα προβοκατόρικα σώου της Χρυσής Αυγής



Η Χρυσή Αυγή, μέρα με την ημέρα αυτό-αποκαλύπτεται, κραυγάζοντας ότι αποτελεί μια παρακρατική συμμορία –«ομάδα κρούσης» των αδίστακτων «νταβάδων» του 4ου Ράιχ: Μια «ομάδα κρούσης» που λειτουργεί και σαν προβοκατόρικη αιχμή, ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ Βουλής.
Το πιο κτυπητό φαιό χαρακτηριστικό της είναι το τελετουργικό της. Το τελετουργικό του προβοκάτορα σόουμαν.


Όλο το κατοχικό καθεστώς λειτουργεί σήμερα στο τελετουργικό του διεθνούς φασισμού: Του ΚΙΤΣ των θεατρικών παραστάσεων, των εμετικών σήριαλ, ιδιαίτερα των πολιτικών σήριαλ που παίζονται στη Βουλή και ιδιαίτερα στις φασιστικές οθόνες: Οι κεντρικές σκηνές των πολιτικών σώου και της παραγωγής του χυδαίου, κανιβαλικού ΚΙΤΣ…

Η Χρυσή Αυγή δίνει σ’ αυτό το ΚΙΤΣ την ακραία διάσταση του φασιστικού τελετουργικού, τη διάσταση των παρακρατικών, στρατιωτικών, προβοκατόρικων, «λυσσασμένων σκυλιών»…

Μια διάσταση που παρέχει και το άλλοθι στα αφεντικά τους και στις κεντρικές εστίες της σύγχρονης φασιστικής Πανούκλας: Του 4ου Ράιχ.

Εστιάζουν, ΟΛΕΣ οι κατοχικές δυνάμεις,
οι κεντρικοί διαχειριστές και δωσίλογοι του διεθνούς φασισμού, στα «λυσσασμένα σκυλιά» τους, για το δικό τους ξέπλυμα και για να εμφανίσουν σαν φασιστική απειλή τη Χρυσή Αυγή: Δηλαδή το παρακρατικό τους γρανάζι…

Το έχουμε αναλύσει διεξοδικά:
Η παρακρατική αυτή συμμορία του κεφαλαίου χρησιμοποιείται για να επικαλυφτεί η ΦΡΙΚΗ του φασισμού που ζούμε, καθώς και τα κυρίαρχα καθεστωτικά ανδρείκελα του ζωντανού και επαλαύνοντος φασισμού που ζούμε.

Ιδιαίτερα κερδοσκοπούν πάνω στη «φασιστική απειλή» της Χρυσής Αυγής, τα «αριστερά» παπούτσια του ΥΠΕΡ-ΕΘΝΙΚΟΥ φασισμού που επελαύνει και έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε αποικία…

Και αυτή η «αριστερά» ανυψώνει τη Χρυσή Αυγή, σαν το μέγα φασιστικό κίνδυνο (το παρακρατικό φασιστικό γρανάζι υποκαθιστά τη φασιστική μηχανή που λειτουργεί), για να δικαιολογήσει την ενσωμάτωσή της στο καθεστώς, να ΑΦΑΝΙΣΕΙ το ρόλο, τη λειτουργία της και της προδοσίες της: Ο ρόλος και η λειτουργία του «αριστερού» παπουτσιού του πλανητικού φασισμού…

Στην ίδια, βεβαίως ΛΟΓΙΚΗ και ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ των τελετουργικών σώου κινείται και η «αριστερά». Οι παραλλαγές και τα χρώματα αλλάζουν, αλλά η ΛΟΓΙΚΗ είναι η ίδια.

Θεατρικές παραστάσεις εντυπωσιασμού δεν καταναλώνει και η «αριστερά»; Κομματικές παρελάσεις δεν κάνει, καθώς και πολυεδρικές φιέστες ποικίλων φεστιβάλ; Θέατρο δεν παίζει ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ βουλής και κυρίως στις τηλεοπτικές αρένες των «νταβάδων»; Παραστάσεις δεν οργανώνει στα πλανητικά κέντρα εξουσίας, αλλά και στα εγχώρια (ΣΕΒ); Πιστοποιητικά «νομιμότητας» δεν αναζητά με τις επαφές και διασυνδέσεις της με τους μεγάλους αξιωματούχους των ΥΠΕΡ-εθνικών: ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία κ.λπ;

ΤΩΡΑ ωρύονται για τη νέα τελετουργική φιέστα της Χρυσής Αυγής: Στην κατάσβεση του εμπρησμού στο Μαρκόπουλο.

Πράγματι εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε ένα άλλο πολιτικό, στρατιωτικό σώου της Χρυσής Αυγής: Με φάλαγγες και στρατιωτικούς σχηματισμούς κατέβηκαν οι «ομάδες κρούσης» του παρακράτους για να σβήσουν τη φωτιά!!!

Όποιος πραγματικά «καίγεται» για να βοηθήσει αυτούς που καίγονται πραγματικά δεν οργανώνει ΦΙΕΣΤΕΣ, αλλά κατεβαίνει σαν απλός πολίτης για να βοηθήσει…


Αλλά η Χρυσή Αυγά ΟΥΔΟΛΩΣ νοιάζεται για την αποτέφρωση της Ελλάδας. Ο ρόλος της (γι αυτό την κατασκεύασαν) είναι να προβαίνει σε προβοκατόρικα, θορυβώδη και τελετουργικά σώου, σαν και αυτά που οργανώνει από την πρώτη μέρα που μπήκε στη Βουλή.

Διαβάστε το άρθρο:
Χρυσή Αυγή: Ο τελετουργικός προβοκάτορας του καθεστώτος
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7393
Σημείωση:
Στην ενότητα αυτή περιέχονται και πολλά μας, βασικά κείμενα για τη Χρυσή Αυγή.

Το ό,τι δεν νοιάζεται καθόλου η Χρυσή Αυγή για την αποτέφρωση της Ελλάδας και ό,τι όλα αυτά είναι φασιστικές τελετουργίες εντυπωσιασμού και αποπροσανατολισμού, αποδεικνύεται από τούτο, το ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΥΣΙΩΔΕΣ: Η Χρυσή Αυγή δεν έχει, ψελλίσει καν, ότι όλες αυτές οι φωτιές που αποτεφρώνουν και καταστρέφουν τη χώρα είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ από τον πλανητικό φασισμό, τα όργανά τους και τις υπηρεσίες τους.


Πάνω σ’ αυτό το ΟΥΣΙΩΔΕΣ η Χρυσή Αυγή ΣΙΩΠΑ και αποδέχεται τις ερμηνείες του καθεστώτος.

ΟΤΑΝ κλείνεις τα μάτια, τα αυτιά και το στόμα σ’ αυτό το οφθαλμοφανές, στους ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ, τους στόχους τους και στην ταυτότητα των εμπρηστών, αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι είσαι πράκτορας αυτών των δυνάμεων που συστηματικά, επί 39 χρόνια, καίνε την Ελλάδα.

Να, λοιπόν, που ΕΔΩ, όπως και σε όλα τα στρατηγικά ζητήματα της εποχής μας, η Χρυσή Αυγή έχει τις ίδιες αντιλήψεις με τις καθεστωτικές δυνάμεις και με την «αριστερά»: Σαν δίδυμοι αδελφοί…

Να θυμίσουμε ότι ο μέγας «εχθρός» της Χρυσής Αυγής, το Indymedia, προσπαθούσε να συμβάλλει και αυτό, το 2007, όταν καιγόταν η Πάρνηθα, στην κατάσβεση της φωτιάς; Έδινε και αυτό τη δική του τότε παράσταση, σαν και αυτή της Χρυσής Αυγής, σήμερα.

Το ουσιαστικό, βεβαίως, δεν είναι το σώου, αλλά η ταυτότητα των αντιλήψεων: Στην παρασιώπηση και απόκρυψη των εμπρηστών, στη ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ότι οι πυρκαγιές είναι οργανωμένοι εμπρησμοί.

Τότε το Indymedia μίλαγε για ένα σπινθήρα σε κολώνα της ΔΕΗ που άναψε τη φωτιά που χάρη στο «στρατηγό» άνεμο και χάρη στην ανυπαρξία πρόληψης και την αδυναμία συντονισμού και κατάσβεσης κάηκε η Πάρνηθα!!!

Διαβάστε αναλυτικά για τους εμπρησμούς, ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7716


Να, λοιπόν, που ΣΥΝΟΛΙΚΑ το καθεστώς, τα κόμματα, τα ΜΜΕ, η «αριστερά» και τα παρακρατικά «εργαλεία» (κάθε χρώματος) έχουν ΚΟΙΝΗ αντίληψη πάνω στην αποτέφρωση (επί 39 χρόνια) της Ελλάδας: Δεν οφείλονται σε εμπρησμούς, αλλά στις «καιρικές συνθήκες», δεν είναι έργο του ΥΠΕΡ-εθνικού φασισμού (Νέα Τάξη), αλλά του «στρατηγού» ανέμου και της «ανυπαρξίας του κράτους»!!!!

Κατά τα άλλα δίνουν σώου ΟΛΟΙ τους και παίζουν τους κλέφτες και αστυνόμους μεταξύ τους…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP