Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Είναι ΟΛΟΙ τους ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στο εμπρηστικό ΕΓΚΛΗΜΑ


Οι γκάνγκστερ της πλανητικής κακουργίας (νέα τάξη και μυστικές της υπηρεσίες) είναι αδίστακτοι, κυνικοί και πωρωμένοι Νέρωνες…
Τώρα παίζουν τα μακάβρια παιχνίδια τους με την αποτέφρωση κατοικημένων περιοχών, με το ΘΑΝΑΤΟ και ανθρώπων…


Συνεχίζουν να βομβαρδίζουν την Ελλάδα, ανηλεώς επί 39 χρόνια, αφήνοντας στο πέρασμά τους στάχτες, καμένη γη και ανθρώπινα πτώματα.

Οι τελευταίες εμπρηστικές πολεμικές επιχειρήσεις έχουν στόχο τις κατοικημένες περιοχές, ΕΥΘΕΩΣ τον ελληνικό λαό και ό,τι του έχει ακόμα απομείνει.

ΤΩΡΑ αφού ρουφήξανε το αίμα του ελληνικού λαού θέλουν να «ηδονιστούν» και με την καμένη ανθρώπινη σάρκα.


Το νέο εμπρηστικό μέτωπο είναι η περιοχή της Λαυρεωτικής (να την τιμωρούνε επειδή αντιστάθηκε στα δωσίλογα ανδρείκελά τουςWink

Διαβάστε το ρεπορτάζ του πύρινου εφιάλτη, ΕΔΩ:

http://odofragma-skas.blogspot.gr/2013/08/blog-post_7036.html

Το 2007 είχαμε συμπυκνώσει το στρατηγικό σχέδιο της εξόντωσής μας από τους γκάνγκστερ της υφηλίου, στην παρακάτω οργισμένη παράγραφο:

«Σχέδιο εξόντωσης: Να ισοπεδώσουν το γρασίδι, να ξεριζώσουν μέχρι το τελευταίο ζωντανό βλαστάρι, να ποτίσουν τη γη με αλάτι.

Έπειτα να σκοτώσουν τη μνήμη της βλάστησης.

Για να κατακτήσουν τις συνειδήσεις, τις εξοντώνουν. Για να τις
εξοντώσουν, τους σβήνουν το παρελθόν, τους καίνε τη γη, τους αγρούς, ακόμα και τις πέτρες. Εξαφανίζουν κάθε ζωντανό οργανισμό, κάθε πέτρα μνήμης και μαρτυρίας που μπορεί να αποδείξει ότι σε τούτα τα μέρη υπήρξε και υπάρχει κάτι παραπάνω από τη σιωπή, φυλακές και τάφοι, λακέδες και ρουφιάνοι.

Απαγορεύεται όχι μόνο να σκεφτόμαστε, αλλά και να θυμόμαστε...

Όσες φωτιές, όμως, και αν βάλουν δεν θα το καταφέρουν.
Θα έρθει η ώρα που θα πληρώσουν το κόστος των εγκλημάτων τους. Και με τα διαμαρτυρικά τους...»


ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1628&postdays=0&postorder=asc&start=15


Επί 39 χρόνια υλοποιούν αυτό το στρατηγικό σχέδιο, με την ανοχή και την κάλυψη ΟΛΟΥ του πολιτικού, δημοσιογραφικού και πνευματικού κατεστημένου, με την ανοχή και την κάλυψη και της «αριστεράς»…

ΟΛΟΙ αυτοί είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στο εθνικό έγκλημα.

Γιατί είσαι συνένοχος στο έγκλημα όταν ΣΙΩΠΑΣ και δεν αποκαλύπτεις ανοικτά τους εμπρηστές, οι οποίοι έχουν ταυτότητα και επώνυμο: Την ταυτότητα του πλανητικού φασισμού και το επώνυμο των εμπρηστικών τους μηχανισμών (μυστικές υπηρεσίες, παρακράτος και CIA).

ΚΑΙ είναι διπλά συνένοχοι: Διότι δεν επικαλύπτουν μόνο τον πολεμικό, εμπρηστικό όλεθρο, αλλά και ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ με το να μεταθέτουν το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ και ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ στα ποικίλα παραμύθια περί «οικοπεδοφάγων», «δυσμενών καιρικών συνθηκών» και άλλων φαιδρολογημάτων…


Επί 39 χρόνια όλος αυτός ο κόσμος της πολιτικής και δημοσιογραφικής «αλητείας» απλώς δημαγωγεί ΥΣΤΕΡΙΚΑ και εμπορεύεται τον εφιάλτη μεταθέτοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλο, στους σφοδρούς ανέμους, στο «ανύπαρκτο κράτος» και σε ποικίλα τέτοια ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα που επικαλύπτουν και αποκρύβουν το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και τους ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ του.


Είναι ΟΛΟΙ τους συνένοχοι στο ΕΓΚΛΗΜΑ…

Τα έχουμε ήδη αναλύσει διεξοδικά…


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7716

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP