Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Θέλουν να εξοντώσουν οικονομικά τους ελεύθερους επαγγελματίες για να μείνει ο δρόμος ελεύθερος για τις πολυεθνικές.


Λαλεί Πουλί 
 


Σε άμεσο κλείσιμο μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων θα οδηγηθούν χιλιάδες επαγγελματίες, εάν περάσουν και γίνουν νομός του κράτους οι ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο οικονομικών και που αφορούν την φορολόγηση τους.Για την εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού χρησιμοποιήθηκαν οι δήθεν έρευνες των περασμένων ημερών, που δήθεν καταδείκνυαν ότι για όλα τα κακά του τόπου ευθύνονται οι ταλαίπωροι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Στο πλευρό της κατοχικής κυβέρνησης σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι για άλλη μια φορά στάθηκαν τα βρώμικα ΜΜΕ.


Τα όποια όλες τις προηγούμενες ημέρες είχαν κάνει σημαία τους αυτές τις δήθεν έρευνες, κατασυκοφαντώντας ένα ολόκληρο κλάδο, που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να σταθεί στα πόδια του και να στηρίξει τις επιχειρήσεις του, μέσα σε ένα δυσμενέστατο οικονομικό περιβάλλον.


Απόδειξη αυτού είναι οι χιλιάδες επιχειρήσεις που έκλεισαν κατά την διάρκεια της κρίσης, κάτι το όποιο γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι κυβερνώντες αλλά δεν δίνουν δεκάρα.


Στόχος τους είναι η εξυπηρέτηση του πολύ μεγάλου κεφαλαίου και των πολυεθνικών,υπάλληλοι των οποίων είναι.


Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι σε περιπτώσει που επαληθευτούν αυτές οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, που στόχο έχουν να ψαρέψουν τις αντιδράσεις των θιγομένων από αυτές τις επαίσχυντες ρυθμίσεις, ότι θα μας βρουν δυναμικά απέναντι τους.


Καλούμε τον κατοχικό πρωθυπουργό να πάρει άμεσα θέση για αυτό το σοβαρότατο θέμα που αφορά τις ζωές χιλιάδων μικροεπαγγελματιών και των οικογενειών τους.


Εάν υπάρχουν φοροφυγάδες που σίγουρα υπάρχουν λέμε εμείς, να ψάξετε να τους βρείτε και να τους τιμωρήσετε παραδειγματικά, μπορείτε να το κάνετε εάν θέλετε.


Δεν μπορείτε όμως να καταστρέψετε την τάξη των επαγγελματιών με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής.


Εάν επιμείνετε στις απαράδεκτες αυτές θέσεις που αφήνετε σκόπιμα να διαρρεύσουν με την μορφή δημοσιογραφικών πληροφοριών,γίνεται ηλίου φαεινότερων ότι ο στόχος σας δεν είναι η φοροδιαφυγή, αλλά το ξεκαθάρισμα του τοπίου και η παράδοση του στις πολυεθνικές.


Κύριε πρωθυπουργέ σας καθιστούμε εσάς και την τρικολόρε κυβέρνηση σας προσωπικά υπευθύνους, όποιος παίζει με την φωτιά ενίοτε καίγεται.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6901

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP