Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΚΚΕ: Ο εμπαιγμός της ξύλινης γλώσσας

Θεωρούμε σκόπιμο να αναδημοσιεύσουμε το παρακάτω κείμενο, σχετικό με την εκλογική διακήρυξη του ΚΚΕ (1η Φεβρουαρίου 2014).
Η εκλογική διακήρυξη της ηγεσίας του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές είναι η «άλλη όψη» της καθεστωτικής υποκρισίας και του εμπαιγμού του ελληνικού λαού: Η κοροϊδία επενδυμένη με την ξύλινη γλώσσα της αντικαθεστωτικής ρητορείας και των «κομουνιστικών» κλισέ…
Διαβάζουμε:


«Βοηθήστε όλοι άμεσα να αναγεννηθεί μια ορμητική εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση που θα συμβάλει στον αγώνα για να αναχαιτιστεί η αντιλαϊκή επίθεση, τα απανωτά αντιλαϊκά μέτρα, για να ανοίξει ο μόνος δρόμος που μπορεί να διασφαλίσει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
Εγγύηση για τα δικά σας συμφέροντα είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, που παλεύει με επίκεντρο τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα για την ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, τη Λαϊκή Συμμαχία, ανοίγει το δρόμο για την οικονομία προς όφελος του λαού, με τη δική του εξουσία».


Συνονθύλευμα από εκλογικές σοφιστείες και «ταξικά» λεκτικά σχήματα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και ΑΠΑΤΗΣ.


Σόφισμα πρώτο: Η αναγέννηση της «ορμητικής εργατικής-λαϊκής αντιπολίτευσης», μέσω της κάλπης και της ισχυροποίησης του ΚΚΕ!!!

Σόφισμα δεύτερο (πολυσύνθετο): Η εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ θα διασφαλίσει την «ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών» και θα «ανοίξει το δρόμο για την οικονομία προς όφελος του λαού, με τη δική του εξουσία»!!!

Τέτοιες γενικόλογες αρλούμπες λέει στον ελληνικό λαό η ηγεσία του ΚΚΕ, τις ίδιες που επαναλαμβάνει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση (αρλούμπες για ΟΛΕΣ τις εποχές) και έχει μετά την απαίτηση ο λαός να το ψηφίσει…

Οίκτο, αηδία, αλλά και οργή προκαλεί το ΚΚΕ στον ελληνικό λαό διότι τον εμπαίζει ασύστολα και κατά εξακολούθηση, περιφρονώντας βάναυσα τη νοημοσύνη του.

Εδώ η ηγεσία του ΚΚΕ πνίγει κάθε λαϊκό αγώνα που ξεφεύγει από το κομματικό του κάδρο, κτυπά κάθε απεργιακή και λαϊκή κινητοποίηση με δυναμική έκρηξης, υπονομεύει κάθε αυθεντικό, ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟ αγώνα, υποκλίνεται στη «νομιμότητα» των κυβερνητικών ανδρεικέλων, και μιλάει για «ανασύνταξη» και «εγγύηση» των «αγώνων», αν βγει αυτό εκλογικά ενισχυμένο!!!

Να βγει εκλογικά ενισχυμένο, για να ενισχύει τις κομματικές του φιέστες στις παρελάσεις μέχρι τη Βουλή, να περιφρουρεί ο ναό της «δημοκρατικής» ΑΠΑΤΗΣ και να διαθέτει μεγαλύτερο κομματικό κύρος, έτσι ώστε να υπονομεύει και να τορπιλίζει, πιο αποτελεσματικά τους πραγματικούς αγώνες (αυτούς στο δρόμο) και να ορθώνει φράγματα στη συσσωρευμένη λαϊκή ΟΡΓΗ: Έτσι ώστε να μην αυτό-οργανωθεί, να μην μετεξελιχτεί σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ κίνημα.

Τι έκανε αλήθεια η ηγεσία του ΚΚΕ στις μεγάλες και δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις (αυθεντικές μορφές αγώνα) των καθηγητών, των λιμεναργατών, των εργαζόμενων στο Μετρό, στους φορτηγατζήδες, στις Σκουριές, στην Κερατέα και σε πάρα πολλά άλλα;

Τι έκανε στην παλλαϊκή έκρηξη από το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ;


ΣΕ όλους αυτούς τους αυθεντικούς αγώνες η ηγεσία του ΚΚΕ έπαιζε το ρόλο του πυροσβέστη, το ρόλο του «πράκτορα» της κατοχικής «νομιμότητας»: Το υποστύλωμα της δωσίλογης κυβέρνησης.

ΤΩΡΑ ζητάει να ενισχυθεί για να «ανασυνταχθεί» το λαϊκό κίνημα, να «αναχαιτιστεί» η κυβερνητική κτηνωδία και να προωθηθεί …η λαϊκή εξουσία!!!

Τέτοιος βάρβαρος εμπαιγμός του ελληνικού λαού: Υπονομεύουμε τους ΑΓΩΝΕΣ και την αγωνιστική ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος, νομιμοποιούμε την κατοχική Βουλή, δεν κουνάμε το δακυλάκι μας απέναντι στην ολοκληρωτική αποτέφρωση της χώρας και την ολοκληρωτική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του λαού της, αποτελούμε γρανάζι αυτής της κακουργηματικής «νομιμότητας» ΚΑΙ κατόπιν ζητάμε την εκλογική μας ενίσχυση στο όνομα των «αγώνων» (αυτών που προδίδουμε και υπονομεύουμε καθημερινά)!!!

Ένας, πλέον, από τους βασικούς συντελεστές που μπορεί να προωθήσει, ενισχύσει και πυροδοτήσει τους λαϊκούς αγώνες και την οργάνωση της ΟΡΓΗΣ, είναι: Η ΔΙΑΛΥΣΗ η ίδια του ΚΚΕ…

Η εκλογική του συντριβή αποτελεί μια διαδικασία διάλυσής του και απελευθέρωσης αγωνιστικών δυνάμεων που έχει εγκλωβίσει.

Η εκλογική του ενίσχυση, ΕΝΙΣΧΥΕΙ τη δυνατότητά του να υπονομεύει τους αγώνες και να στηρίζει, με κούφιες αντικαπιταλιστικές ρητορείες, το καθεστώς…

Σ’ αυτά τα ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα κινείται η εκλογική διακήρυξη του ΚΚΕ: Στα τεχνάσματα της ΑΠΑΤΗΣ και του ξύλινου αντικαπιταλιστικού λόγου…

Επιπλέον, είναι μια διακήρυξη «Ανώνυμης Εταιρείας» που ζητάει την εκλογική ενίσχυση, για το «Ταμείο»: Τη χρηματοδότηση…

Διότι η ηγεσία του ΚΚΕ δεν προβάλλει ΟΥΔΕΜΙΑ εναλλακτική, κυβερνητική (μεταβατική) ΠΡΟΤΑΣΗ. Δηλαδή δεν θέτει το ζήτημα της ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ούτε σε κοινοβουλευτικό επίπεδο: Συμμετέχει σ’ αυτό χωρίς να προτείνει ΤΙΠΟΤΑ.

Αυτό σημαίνει ΠΡΑΚΤΙΚΑ τούτο: Δεν ζητά, ούτε επιδιώκει, την εκλογική ΠΤΩΣΗ αυτής της δολοφονικής κυβέρνησης. Μιλάει ΓΕΝΙΚΑ και ΑΟΡΙΣΤΑ για «Λαϊκή Εξουσία»: Κοπανιστός αέρας…

Από αυτήν την άποψη βρίσκεται πολύ πιο ΠΙΣΩ και από το ΣΥΡΙΖΑ…

Θα τα αναλύσουμε όλα αυτά πιο διεξοδικά, στην προεκλογική πορεία…


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8720

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP