Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Τα άσφαιρα πυρά του υιού Καφετζόπουλου…


Ο Γεράσιμος Λυκιαρδόπουλος είχε πει κάποτε: «Από την καταγγελία της κατανάλωσης φτάσαμε στην κατανάλωση της καταγγελίας»!!!
Ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, ο Γιώργος, καταναλώνει πολλές καταγγελίες.
Διαβάζουμε:


«Υπάρχει κάποιο σάιτ ή κάποιος που μπορεί να μου δώσει βήμα να γράφω άρθρα εναντίον πολιτικοποιημένων καλλιτεχνών, ή ιδεολόγων καλλιτεχνών ή αριστερών αφεντικών;;;; Τους έχω βαρεθεί, μεγαλύτεροι υποκριτές από αυτά τα φρόκαλα που κονομάνε πουλώντας ιδεολογία και αριστεριλίκι δεν υπάρχουν. Και επειδή στο θέατρο και στο σινεμά είναι φουλ τέτοιοι, θέλω κάποιος να μου δώσει ένα βήμα να τα γράφω με ψευδώνυμο. Και να αρχίσω να ρουφιανεύω και τις λαδιές που γίνονται στο χώρο. Γενικά υπάρχει υλικό αλλά δεν θέλω να τα γράφω εδώ, προτιμώ με ψευδώνυμο. Θέλω να ασχοληθώ με τον φασισμό του σκηνοθέτη στην σύγχρονη τέχνη και ειδικότερα από άτομα που αυτό πλασάρονται ως αντίθετοι του. Έχει ψωμί».

Το διαβάσαμε εδώ:
https://news.makedonias.gr/2016/08/824604/

Συνοπτικές παρατηρήσεις:

Πρώτη παρατήρηση:

Δεν καταλαβαίνουμε το γιατί ο Γιώργος Καφετζόπουλος θέλει «κουκούλα» εφόσον είναι αποφασισμένος να δώσει αγώνα εναντίον της καλλιτεχνικής αχρειότητας, υποκρισίας και βρωμιάς…

Ρίχνει κροτίδες στον αέρα, για τα «φρόκαλα» και τους πωλητές της αριστερής ιδεολογίας (πολύ σωστά), αλλά αποκάλυψη καμία…

Πουλάει κι αυτός καταγγελίες και εντυπώσεις…

Δεύτερη παρατήρηση:

Το εντυπωσιακό αυτό «μπάσιμο» του υιού Καφετζόπουλου είναι πολύ ευάλωτο. Το πρώτο που θα έπρεπε να κάνει, για να αποκτήσει αξιοπιστία, είναι τούτο: να καταγγείλει το «βίο και την πολιτεία» του πατέρα του…

Όλα όσα προσάπτει στους πωλητές του «αριστεριλικιού» τα συνθέτει και τα συμπυκνώνει ο Αντώνης Καφετζόπουλος…


Ακόμα και ο φίλος του ο Στάθης τον κράζει:

«Τόσοι άλλοι πήγαν Ποτάμι αναζητώντας το νέο σε μια μακρόχρονη πορεία από κόμμα σε κόμμα - ο κ. Μαρκουλάκης, για παράδειγμα, καθώς και ο παλιός μου φίλος ο Αντώνης Καφετζόπουλος σαράντα κόμματα αλλάξαμε».
ΕΔΩ: http://resaltomag.blogspot.gr/2014/07/veni-vidi.html

Παρατήρηση τρίτη:

Αν ήθελε πραγματικά να κάνει αποκαλύψεις ο Γιώργος Καφετζόπουλος θα έβρισκε τον τρόπο και δεν θα διαλαλούσε τις «αποκαλύψεις» με την υποκριτική αναζήτηση ενός βήματος ψευδωνύμου!!!

Το ΡΕΣΑΛΤΟ του δίνει το βήμα για να σταματήσει τους πυροβολισμούς στον αέρα…


Το ΡΕΣΑΛΤΟ
έχει γράψει σωρεία κειμένων πάνω στα ζητήματα που θίγει ο Γιώργος Καφετζόπουλος…

Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω, παλιά γραμμένο (Μάρτιος 2009): Συγκεκριμένα εναντίον του Αντώνη Καφετζόπουλου


Οι «συνοδοιπόροι» της κουκούλαςΣήμερα, από τα πλέον θλιβερά όντα είναι οι παρασιτικοί οργανισμοί των δημοκρατικών και «αριστερών» φρασεοκόπων. Αποτελούν ένα συνονθύλευμα του «συνασπισμού των ηλιθίων» (τίτλος μυθιστορήματος), ηλιθίων, κατά κανόνα, επιδοτούμενων.

 
Αυτός ο «συνασπισμός των ηλιθίων» είναι διαποτισμένος μέχρι το μεδούλι από διπροσωπία και ψευτιά. Η ηθική των «συνωστισμένων» σε αυτό τον παρασιτικό και λίαν κερδοφόρο, «συνασπισμό» αποτελείται από συμβατικούς κανόνες και εκφραστικούς τρόπους οι οποίοι συγκαλύπτουν τα συμφέροντά τους, τις ορέξεις τους, του φόβους τους και τις πολιτικές τους πτήσεις. Στην πλειονότητά τους αυτοί οι φωνακλάδες «αριστερο-προοδευτικοί» είναι έτοιμοι για κάθε προστυχιά (εγκατάλειψη πεποιθήσεων, δολιότητα, προδοσία) για χάρη της φιλοδοξίας, της απληστίας και της αναρρίχησης. Στην ιερή σφαίρα των ατομικών συμφερόντων ο σκοπός για όλους αυτούς αγιάζει κάθε μέσον…
Σήμερα, είναι πολύ προσοδοφόρο κοινωνικά, αλλά και οικονομικά, να προσαρμόζεσαι στα πολιτικά παιχνίδια των «νταβάδων», να συγκαλύπτεις την αλήθεια και το σπουδαιότερο: να παρέχεις το «άλλοθι» της παρασιτικής αριστεροφροσύνης στα μυθικά ιδεολογήματα του καθεστώτος.

 
Έτσι, όχι μόνο συγκαλύπτουν, αυτοί οι «αριστεροί» εστέτ, το τι παίζεται με τους κουκουλοφόρους, αλλά και τους νομιμοποιούν πολιτικά και ηθικά, με ταχυδακτυλουργίες του τύπου Καφετζόπουλου.
Αν και η απάντηση του Στεφ. Ληναίου είναι εύστοχη, θα προβούμε και εμείς σε κάποιες παρατηρήσεις.

Πρώτη παρατήρηση:
Ο κ. Καφετζόπουλος ξεκινάει με ένα ψέμα για να νομιμοποιήσει την κουκουλοφόρικη, διατεταγμένη αλητεία. Γιατί ούτε η γενιά του, ούτε καμία άλλη γενιά στο παρελθόν φορούσε κουκούλες. Μόνο οι δωσίλογοι της κατοχής φορούσαν κουκούλες…

 
Και τα δακρυγόνα, όπως και όλα τα βάρβαρα κατασταλτικά μέτρα υπήρχαν, δεν ανακαλύφτηκαν σήμερα. Όλοι οι ηρωικοί αγώνες, μέσα σε βροντές και αστραπές όχι όνο καπνογόνων, αλλά και πυροβόλων, γίνονταν με τα πρόσωπα καθαρά, χωρίς κουκούλες. Όταν αγωνίζεσαι για ιδανικά, το δίκαιο και τη δημοκρατία δεν κρύβεις το πρόσωπό σου. Το πρόσωπο το κρύβουν μόνο οι προβοκάτορες και οι άνθρωποι των μηχανισμών. Αυτό είναι ιστορικό νόμος!!!

Δεύτερη παρατήρηση: Όταν, με οποιοδήποτε πρόσχημα και ταχυδακτυλουργία, δικαιολογείς και δικαιώνεις τους κουκουλοφόρους, ουσιαστικά συγκαλύπτεις το έγκλημα: ΟΧΙ μόνο των κουκουλοφόρων, αλλά του καθεστώτος, των «νταβάδων» και των μυστικών υπηρεσιών που κατασκευάζουν και κινούν τα «τάγματα» καταστροφής, του πλιάτσικου και της φωτιάς.
Συγκαλύπτεις το έγκλημα που διαπράττεται εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και των λαϊκών κινημάτων. Γίνεσαι αξιοθρήνητος λακές των τρομοκρατικών σχεδιασμών των ΗΠΑ και του παρακράτους. Παρέχεις το τεκμήριο και το άλλοθι για να σφυρηλατηθούν νέες ακόμα πιο εφιαλτικές κατασταλτικές και διωκτικές αλυσίδες

Τρίτη παρατήρηση: συγκαλύπτεις, επίσης, και αθωώνεις, την υποκριτική αυθάδεια και το ψεύδος της κυβέρνησης και των κομμάτων. Όλο αυτό το δόλια υποκριτικό και παραπλανητικό παιχνίδι που παίζεται με την ψήφιση νόμου για την κουκούλα.
Ο νόμος αυτός δεν θα αγγίξει κανέναν κουκουλοφόρο: το κράτος και το παρακράτος δεν συλλαμβάνει ΠΟΤΕ τους δικούς του ανθρώπους. Ο νόμος αυτός θα στραφεί εναντίον αθώων και θα στρώσει το έδαφος και για άλλα νομοθετήματα «γύψου».


Οι κουκουλοφόροι δεν είναι άγνωστοι. Είναι πασίγνωστοι, είναι πληρωμένοι γενίτσαροι του παρακράτους. Αν δεχτούμε, ακόμα και τα καθεστωτικά ιδεολογήματα, ότι τάχα προέρχονται από την αριστερά και είναι «αντιεξουσιαστές», «αναρχικοί» κ.λπ., (παραμύθι για μωρά παιδιά, γιατί ΠΟΤΕ αριστερός δεν καταστρέφει στα τυφλά χωρίς πολιτική σφραγίδα) ΤΟΤΕ θα είχαν συλληφθεί προ-πολλού. ΟΛΟΙ αυτοί οι χώροι είναι λεπτομερώς χαρτογραφημένοι και ελεγχόμενοι…

Φαίνεται ότι ο κ. Καφετζόπουλος που φόραγε και αυτός κουκούλα (μάλλον σε καμία παρέλαση θα συμμετείχε και όχι σε σκληρούς αγώνες) αγνοεί βασικές ιστορικές εμπειρίες του αριστερού κινήματος. Αγνοεί π.χ. ότι και η πλέον συνωμοτική και κλειστή ομάδα εντοπιζόταν, ακόμα και από τα χρόνια της Χούντας. ΟΧΙ σήμερα που τα μέσα παρακολούθησης είναι τελειοποιημένα και οι μυστικές υπηρεσίας όλου του κόσμου κάνουν πάρτι στην Ελλάδα.

Ο κ. Καφετζόπουλος και οι όμοιοί του παρέχουν μεγάλες υπηρεσίες στο καθεστώς και στα παιχνίδια του με αυτά τα ταχυδακτυλουργικά του «ευρήματα» υπέρ της κουκούλας.
Καλό θα είναι να σιωπά. Δεν έχει ούτε την αγωνιστική μαρτυρία, ούτε την αγωνιστική ιστορία, αλλά ούτε και την σταθερότητα των πολιτικών πεποιθήσεων για να μας παριστάνει τον προφέσορα περί κουκούλας…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP